canım burçlarınız nedir merak ettim,
Evet işte bu mantıkla ilerledim seviyorum dedim sinir halidir dedimdayak varsa bi evlilikte, hayır yoktur.
ancak sen dayağı zaten kabullenmişsin ki, 1. ayında yediğin halde çocuk yapmışsın hala da evlisin.
o halde yapacağın şey çenene hakim olmak. adam kabız olmuştur belki tuvalette niye oyalandın diye o kadar laf edilmez. bir de yetiştiğiniz halde hala surat. madem seviyorsun, dayağını da sövmesini de çekerim diyorsun o zaman uyumlu olacaksın.
CANım inan bunu çok istiyorum iki aydırda başının etini yiyorum ben delimiyim sen git diyor bana...daha 3 yıl olmuş ve çocuk var. sorunlar ciddi ama ben hemen ayrılın diyemiyorum. daha profesyonel yardım almayı deneseniz? en azından bir şeyler denemiş olursunuz yine çözülmezse sorunlar o zaman düşünürsünüz.
bir evlilik danışmanı da olabilir bence en azından psikologdan daha sevimli geliyor adı.CANım inan bunu çok istiyorum iki aydırda başının etini yiyorum ben delimiyim sen git diyor bana...
ikna etmem imkansız görünüyr ama acaba en azından kendim için mmi gitsem ???????**
Evet işte bu mantıkla ilerledim seviyorum dedim sinir halidir dedim
erkektir evin direğidir. arkanı dönüp gittinmi sığınacak bi babanmı var kızım dedim dedim dedim şimdi ise 26 yaşındayım ve gözlerimin altında mor halkalar yorgun bi surat ki ben hala gülümseyip hayırlısı diyorum elbette. sadece dertleşmek istedim bi iki anlayan olur belki bi yol daha bulurum bi çıkış . yoruldum be arkadaş gözpınarlarım kuruyor artık
Sevdim canım çok güvendim hani belki bi hata ama hayatımı onun üzerine kurdum ben . şimdi hayal kırıklıkları var işte hala bi kurtarma çabası. sende haklısın elbet ne katlanıosun bak hayatına.çalışıyorsun neden bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun?
Güçlü olurumsiz kendinden,emin güçlü oldunuzmu erkek sizi basite almaz diye düşünüyorum.
Sevdim canım çok güvendim hani belki bi hata ama hayatımı onun üzerine kurdum ben . şimdi hayal kırıklıkları var işte hala bi kurtarma çabası. sende haklısın elbet ne katlanıosun bak hayatına.
silik büyümüşüz bizler. özgüvenimizi kırmışlar cesaretimizi çalımışlar . Şimdi ne mi değişti konuşabiliyorum artık bir başkasına ben bunu yaşadım ve canım bundan dolayı yanıyor diyebiliyorum. arkadaşım yok benim dostumda kocam tarafından seneler önce sildirildiler. bunlar benim hatalarım elbette canım acıdıkça yandıkça kalbim anca farkediyorum.şimdi çırpınıyorum bu hayatı ya eşimle yaşanır hale getireceğim yada kendime oğlumla küçük bi dünya kuracağım.
Biliyormusunuz arkadaşlar şu form iyiki var ben yeni keşfettim ama bugün burda sizler sahesinde başım biraz daha dikleşti. ne yapabileceğimi gördüm Bir kadın arzu ederse aslında herşeyi değğiştirebilirmiş. ben korkmadan burda yaşadıklarımı anlattım ya bu benim için bir devrim niteliğinde Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için burda yapılan tüm yorumlardan kendime çıkardığım bir yol var ...
İlk önce İzmirde bi danışmana gideceğim h0ly arkadaşımın dediği gibi kocama yaramasa bana yarar İlk önce şöyle bi kendimi toparlarım ((biraz önce bi kız geçti yanımdan 27-28 yaşlarında başı dimdik özgüvenle yürüdü ge.ti yanımdan Sonra kendime baktım omuzlarım düşmüş elimde sigara gözlerimde fer yok bu kadarda olma be kızım dedim)) kendime olan özgüvenimi canlandırmaya çalışırım..bu süreçte ne dendiğini umursamadan bildiğimi yaşarım en azından kendi sevdiğim yemeği yaparım kendim için HYT dediği ---- Güçlü olurum
baktım olmuyormu tamam arkadaşım ben artık yokum ... Yolumu çizer giderim.....
Olur ya belki o insafa gelir:) ki halada niyetim bundan yana...
Ya Çok teşekkür eederimmm Çok iisiniz ya
-
ben yengeç o ise ikizler tatlım
yorumun içi,n teşekkür ederim .
evet şuan çok sinirliyim çünkü kocam otobüsün içinde bağıra çağıra bana hakaretler etti.
ve sustum alttan alayım alayımda nereye kadar aşağılanmak ve devamlı hakaret .sonunda sadece özür .. bak şimdi bana hala tavırlı ve konuşmuyo. ve gece dediğin gibi öpücük bilmemne gececek belkide ama ertesi gün o bardak neden burada diye yine ağzıma edecek. Katlanabilirim evet ama çokta yıpranıyorum bu yüzden kararsızım
ya düzelirse hayalim ama ya düzelmezse ben ne kadar yıpranabilirim ki sonunda
kendimi bi akıl hastenesinde olurmuşum gibi gelio
çalışıyorsun neden bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?