ama konuşmaya çalışıyorum.o senin kuruntun diyip azarlıyor ben öyle düşünüyormuşum.biz birbrimiz çok severek evlendik bana her konuda destekçiydi 1 senedir dengesizlik var öonun eskisi gibi olması için çok dua ediyorum.beni önemsesin ve değer versin diye ne yapmam gerekiyo bilemiyorum...akannehir
Nedenlerini en iyi siz bilebilmelisiniz.
Verdiğiniz bilgilerle bu evlilik için yorum yapmak yanlış olur.
Doğru cevapları size verecek olan eşiniz.
Nedenleri mutlaka vardır.
Ya sizle alakalı, ya kendiyle.
İnsan bazen içindekini anlatamıyor.Şu sıralar bende sıkıntılıyım.Sessizim ki normalde cıvıl cıvılımdır.Eşim ısrarla neyim olduğunu soruyor yok diyorum bişeyim.Sıkıntılıyım annemi özledim bikaç sıkıntı daha.Eşime anlatacak kadar toparlıyamıyorum.Susuyorum sadece.Eşinde aynı durumdadır belki
canım herşey zamanla farklılaşıyor evlendikten sonra. sen yine de devam et kendine bakmaya. o görmüyorsa da sen kendin için devam et. özgüvenin için.sevgiler...
arkadaşlardan biri erkekler şaşırtılmayı sever demişti.surat asın demiyorum ama kapıyı açınca hoşgeldin deyip geçip otursanız.bilgisayarın başın geçseniz.ilgilenmeseniz.acaba o mu bu sefer sizle ilgilenir. çok üstüne düşünce şımarmış olabilir. bizimki onla ilgilenmeyince daha çok ilgileniyo. bide devamlı konuşmak sıkıyo onları. peki karakteriniz nasıl cilveye filan elverişli mi.opuyorumnanaktan
kızlar buara canım çok sıkkın eşimle eskisi gibi iletişimimiz yok ben süprizleri seven ve süpriz yapan biriyim eskiden oda öyleydi ama şimdi çok monoton biri ailecek hiç bişey yapmıyoruz onun için gün içind süslenip makyaj yapıyorum giyiniyorum bana biyeremi gidiyosun diyor hayır senin için giyindim deyinced bişey demiyor bazen far bile etmiyor ve bu aralar çok sinirli asabi.anlıycanız hep kavga ediyoruz bencilce davranıyor konuşmak istiyorum konuşma zamanlakavgaya dönüşüyor çok mutsuzum sizinle paylaşıp biraz olsun rahatlamak istedim inşallah eşim biraz olsun düzene girer ve beni önemser ....
ne kadar evlisin bilemiyorum ama bazen böyle durağan giden zamanlar oluyor.
kendi haline bırak bir süre,ama ilgisiz soğuk değil.
üstüne gitme,belki kendininde tanımlayamadığı bir huzursuzluğu vardır.
evlilik her halukarda birlikte yanyana olmaktır.
çok kafana takıp sorun haline gelmesine izin verme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?