eşimle eskisi gibi nasıl olabilirim :(

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
hanımlar merhabalar. biz eşimle 3 sene önce severek evlendik. ilk başlarda bana karşı çok anlayışlı, yardımsever, sevecendi. ancak son 4-5 aydır durumlar tersine döndü. ben yapı itibariyle kıskanç bir kadınım. bu kıskançlığımdan dolayı ne bir haftasonu dışarı çıkıp gezebildik, ne evde doğru düzgün tv izleyebildik. şiddete varan boyutta tartışmalar yaşadık. ve ikimiz de artık çok yıprandık. eşim bana güveni kalmadığını, gelecek göremediğini söylemeye başladı. 6-7 aydır antidepresan kullanıyor. bense eskisi gibi değilim artık. daha anlayışlıyım. çünkü evliliğimin gerçekten tehlike altında olduğunu fark ettim. şimdi bana söyler misiniz; şu vakitten sonra bu evliliği nasıl huzurlu bir aile ortamına oturtabilirim? onu çok seviyorum. onun da beni ilk başlardaki kadar olmasa da hala sevdiğini düşünüyorum:(

Adamı nasıl darladın acaba? Tv izlerken kavga yapmayı nasıl başarıyosunuz?
hanımlar merhabalar. biz eşimle 3 sene önce severek evlendik. ilk başlarda bana karşı çok anlayışlı, yardımsever, sevecendi. ancak son 4-5 aydır durumlar tersine döndü. ben yapı itibariyle kıskanç bir kadınım. bu kıskançlığımdan dolayı ne bir haftasonu dışarı çıkıp gezebildik, ne evde ükknhx düzgün tv izleyebildik. şiddete varan boyutta tartışmalar yaşadık. ve ikimiz de artık çok yıprandık. eşim bana güveni kalmadığını, gelecek göremediğini söylemeye başladı. 6-7 aydır antidepresan kullanıyor. bense eskisi gibi değilim artık. daha anlayışlıyım. çünkü evliliğimin gerçekten tehlike altında olduğunu fark ettim. şimdi bana söyler misiniz; şu vakitten sonra bu evliliği nasıl huzurlu bir aile ortamına oturtabilirim? onu çok seviyorum. onun da beni ilk başlardaki kadar olmasa da hala sevdiğini düşünüyorum:KK43:

Çift terapisine gitmeyi düşünebilirsiniz bence. Hiçbir zaman eskisi gibi olamayabilirsiniz ama bu daha iyi olmayacağınız anlamına gelmez. Bol bol çabalayın lütfen :) beraber eğlenceli şeyler yapmayı deneyin. Gülmek en büyük antidepresandır unutmayın.

Esinizin size bir yanlisi oldu mu?
Disari cikamayacak kadar kiskancligin sebebi ne?
Disari cikinca ona baktin buna baktin mi diyorsunuz?

Anlamadım, eşiniz hamileyken size şiddet mi uyguladı?

hanımlar merhabalar. biz eşimle 3 sene önce severek evlendik. ilk başlarda bana karşı çok anlayışlı, yardımsever, sevecendi. ancak son 4-5 aydır durumlar tersine döndü. ben yapı itibariyle kıskanç bir kadınım. bu kıskançlığımdan dolayı ne bir haftasonu dışarı çıkıp gezebildik, ne evde doğru düzgün tv izleyebildik. şiddete varan boyutta tartışmalar yaşadık. ve ikimiz de artık çok yıprandık. eşim bana güveni kalmadığını, gelecek göremediğini söylemeye başladı. 6-7 aydır antidepresan kullanıyor. bense eskisi gibi değilim artık. daha anlayışlıyım. çünkü evliliğimin gerçekten tehlike altında olduğunu fark ettim. şimdi bana söyler misiniz; şu vakitten sonra bu evliliği nasıl huzurlu bir aile ortamına oturtabilirim? onu çok seviyorum. onun da beni ilk başlardaki kadar olmasa da hala sevdiğini düşünüyorum:KK43:
düzgün davranarak...

Sizin yapacağınız ilk iş eşinizden özür dilemek olabilir. Ne güzel kendi eksik yönünüzü görebilmişsiniz. En büyük adım budur. İnsanlar hata yapar ama önemli olan bunun farkına varmak. Karşılıklı oturup konuşun ve 2 taraf da devam etmeyi istiyorsa ona göre hareketlerinizi kontrollü şekilde alışkanlığa çevirin. Sanırım hamilesiniz de çocuğunuzu güzel bir ailede dünyaya getirin. Artık sadece birbinize karşı sorumluluğunuz yok.

Back
X