- 25 Eylül 2019
- 20
- 16
- 3
- Konu Sahibi Kollektifbilinc
Merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim. 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var. 2. Çocuğumu 5 ay önce dünyaya getirdim. Hamilelik dönemi itibariyle eşimle cinsel hayatımız önce seyrekleşti doğumdan sonrada neredeyse tamamen bitti. Doğum(sezeryan) yapalı 5 ay oldu biz 5 kez ilişkiye girmemişizdir. Önceden çok renkliydi yatak odamız. Eşimde çok istekliydi. Yaklaşmaya çalışsam kaçıyor, TV izlerken dokunuyorum mesela tepkisiz kalıyor. Ya tvye bakmaya devam ediyor yada telefona. Kimin nerede yattığı belli değil. Koltukta uyuyor devamlı. Az önce burda mı uyuyacaksın diye uyandırdım. Farketmez hayatım diyip uyumaya devam etti. Yaklaşınca karşılık alamamak kadınlık gururumu incitiyor. Kendiside kendiliğinden yaklaşmıyor artık. Önceden sevgi gösterisi vardı şimdi oda yok. Mutfakta arkamdan sarılırdı öperdi. Sabah giderken keza öyle. Şimdi hiç biri kalmadı. Ara sıra laf sokuyorum naber kanka felan diye. O anlıyor ama gülüp geçiyor. Bugün şakayla karışık '' biz sadece takvimden günleri beraber devirir olduk'' dedim. Güldü geçti. Böyle uzaklaşmalar oldukça iyice soğuyorum cinsellik aklıma gelmez oluyor. Henüz 28 yaşındayım. Nasıl bir yol izlesem bilemedim