Eşimle ev arkadaşı olduk

Kollektifbilinc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
20
16
3
Merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim. 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var. 2. Çocuğumu 5 ay önce dünyaya getirdim. Hamilelik dönemi itibariyle eşimle cinsel hayatımız önce seyrekleşti doğumdan sonrada neredeyse tamamen bitti. Doğum(sezeryan) yapalı 5 ay oldu biz 5 kez ilişkiye girmemişizdir. Önceden çok renkliydi yatak odamız. Eşimde çok istekliydi. Yaklaşmaya çalışsam kaçıyor, TV izlerken dokunuyorum mesela tepkisiz kalıyor. Ya tvye bakmaya devam ediyor yada telefona. Kimin nerede yattığı belli değil. Koltukta uyuyor devamlı. Az önce burda mı uyuyacaksın diye uyandırdım. Farketmez hayatım diyip uyumaya devam etti. Yaklaşınca karşılık alamamak kadınlık gururumu incitiyor. Kendiside kendiliğinden yaklaşmıyor artık. Önceden sevgi gösterisi vardı şimdi oda yok. Mutfakta arkamdan sarılırdı öperdi. Sabah giderken keza öyle. Şimdi hiç biri kalmadı. Ara sıra laf sokuyorum naber kanka felan diye. O anlıyor ama gülüp geçiyor. Bugün şakayla karışık '' biz sadece takvimden günleri beraber devirir olduk'' dedim. Güldü geçti. Böyle uzaklaşmalar oldukça iyice soğuyorum cinsellik aklıma gelmez oluyor. Henüz 28 yaşındayım. Nasıl bir yol izlesem bilemedim

Konustunuz mu hic?
Bunu onunla konusmadan halledemzsiniz gibime geliyor
Bir derdi var belli, cikarsin agzindan baklayi
Yapabilirseniz birkac saatligine bas basa bir yerlerde gidin, bir kahve olur bir yemek olur, inan yasimiz ayni, ben de 7 senelik evliyim ve iki cocukluyum.
Iki numara hayatimiza gireli iki bucuk yil oluyor, ve esimi arzuluyorum, en tatli zamanlarimiz resmen
Daha yeni dogum yapmis sayiliyorsunuz gözümde aslinda, ben ilk sene kendime gelememistim, emzirmek uykusuzluk bana cinselligi unutturmustu
Ama herkes farkli, kesinlile bir konusun
Incindiginizi söyleyin
Onun da sorunlari olabilir mi acaba diye naifce düsünmeye calisiyorum, gerci size yaptigi sogukluga sebep olamaz ama bir sorun yine de
Ynai babalik agir mi geldi, iki cocuklu hayata adapte mi olamadi
Bir sorun ögrenelim ona göre ilerleyelim

Konustunuz mu hic?
Yapabilirseniz birkac saatligine bas basa bir yerlerde gidin, bir kahve olur bir yemek olur, inan yasimiz ayni, ben de 7 senelik evliyim ve iki cocukluyum.
Iki numara hayatimiza gireli iki bucuk yil oluyor, ve esimi arzuluyorum, en tatli zamanlarimiz resmen
Daha yeni dogum yapmis sayiliyorsunuz gözümde aslinda, ben ilk sene kendime gelememistim, emzirmek uykusuzluk bana cinselligi unutturmustu
Incindiginizi söyleyin
Onun da sorunlari olabilir mi acaba diye naifce düsünmeye calisiyorum, gerci size yaptigi sogukluga sebep olamaz ama bir sorun yine de

Konustunuz mu hic?
Incindiginizi söyleyin
Kendisi yalvara yakara istedi 2. Çocuğu. Maddi açıdan sorunlarımız var evet. Devlete bağlı ihaleleri durduruldu. İş sıkıntısı var. Ama biz öncedende çok refah içinde değildik ama duygusal ve cinsel bağımız daha sağlamdı. Ayrıca 1 yıl önce ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık başka sebeplerden dolayı. Kendisi o dönemde mahvoldu. Kendine bişey yaparda çocuğuma ilerde cevap veremem diye geri döndüm. Herşey yolundaydı. Ne oldu bilmiyorum. Reglimi bile takmayan ısrarcı olan biriydi. Konuştuk evet sık sıkda dile getiriyorum. Neyin var ne oluyor kardeş gibi olduk diye. Canımın sıkıntısından hiç bişey içimden gelmiyor diyor. Ama biz ne can sıkıntıları atlattık cinsel hayatımıza yansımadıda şimdi ne oldu. Birde bazen alkol alıyoruz. Ozaman oluyor. Yada ilişkiye girmek içinmi alkol getiriyo. Bak şimdi yeni birşey daha takıldı kafama

Kendisi yalvara yakara istedi 2. Çocuğu. Maddi açıdan sorunlarımız var evet. Devlete bağlı ihaleleri durduruldu. İş sıkıntısı var. Ama biz öncedende çok refah içinde değildik ama duygusal ve cinsel bağımız daha sağlamdı. Ayrıca 1 yıl önce ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık başka sebeplerden dolayı. Kendisi o dönemde mahvoldu. Kendine bişey yaparda çocuğuma ilerde cevap veremem diye geri döndüm. Herşey yolundaydı. Ne oldu bilmiyorum. Reglimi bile takmayan ısrarcı olan biriydi. Konuştuk evet sık sıkda dile getiriyorum. Neyin var ne oluyor kardeş gibi olduk diye. Canımın sıkıntısından hiç bişey içimden gelmiyor diyor. Ama biz ne can sıkıntıları atlattık cinsel hayatımıza yansımadıda şimdi ne oldu. Birde bazen alkol alıyoruz. Ozaman oluyor. Yada ilişkiye girmek içinmi alkol getiriyo. Bak şimdi yeni birşey daha takıldı kafama

Haydaa böyle sadece cinsellikte degilde genel hayatta da tembelce davraniyor mu eskiye oranla
Geneli nasil, bir se sevgisini hissediyor musunuz hala, baska süphelere mahal veriyor mu?

Konustunuz mu hic?
Incindiginizi söyleyin
Şuan çok istekli olduğum için değil. Zaten çoluk çocuk ev işi halim kalmıyor. Ama ondaki bu değişiklik şaşırtıyor beni. 😣

Şuan çok istekli olduğum için değil. Zaten çoluk çocuk ev işi halim kalmıyor. Ama ondaki bu değişiklik şaşırtıyor beni. 😣

Tabiki de sasirtir, ne oldu da degistin dimi
Yani bizde de sanki böyle bir dönem oldu, ben lohusaydim cok kisa sürdü.
Esim kokulara cok hassastir, asiri hassas
Ben cok terliyordum bu sorun olmustu mesela
Koku onu iter bilirim, vucut kokularini sevmez
Böyle birsey olabilir mi

Haydaa böyle sadece cinsellikte degilde genel hayatta da tembelce davraniyor mu eskiye oranla
Geneli nasil, bir se sevgisini hissediyor musunuz hala, baska süphelere mahal veriyor mu?
Evde normal gülüyor sohbet ediyor. Çocuklarıyla ilgileniyor. Dışardayken arıyor. Hiç bir sorunumuz yok görünürde.Hiç bir konuda kırmıyor beni. Başka biri olma ihtimalini bende düşündüm ama hissetmiyorum öyle bişey. Önceden sorsan evet yapıyordur diyebilirdim. Son ayrılıktan sonra çok değişmişti pozitif yönden. Birde maddi sıkıntılar var. Bizimki paralı olunca azanlardandı. Belkide beni beğenmiyor artık. Malum doğum kiloları, eskisi gibi kendime zaman ayıramamak felan

Tabiki de sasirtir, ne oldu da degistin dimi
Yani bizde de sanki böyle bir dönem oldu, ben lohusaydim cok kisa sürdü.
Esim kokulara cok hassastir, asiri hassas
Ben cok terliyordum bu sorun olmustu mesela
Koku onu iter bilirim, vucut kokularini sevmez
Böyle birsey olabilir mi
O kokarda ben yine kokmam o kadar dikkat ederim. Sevişmeden önce muhakkak banyo yaparım koltuk altı rolomu kremlerimi sürerim. Gün içinde deodrantsız durmam. Bilemiyorum valla.

Evde normal gülüyor sohbet ediyor. Çocuklarıyla ilgileniyor. Dışardayken arıyor. Hiç bir sorunumuz yok görünürde.Hiç bir konuda kırmıyor beni. Başka biri olma ihtimalini bende düşündüm ama hissetmiyorum öyle bişey. Önceden sorsan evet yapıyordur diyebilirdim. Son ayrılıktan sonra çok değişmişti pozitif yönden. Birde maddi sıkıntılar var. Bizimki paralı olunca azanlardandı. Belkide beni beğenmiyor artık. Malum doğum kiloları, eskisi gibi kendime zaman ayıramamak felan

Aslinda düzelebilecek birsey
Yani huylarini biliyorsan onlara dikkat et
Ben dikkat etmemistim ama kokuya hic tahammülü yoktu yok yere üzülmüstüm
Dogum kilolarini zamanla verirsin
O da bir dönemden geciyor olabilir, yani dönemsel birsey olabilir, gecicidir
cok olagan seyler, sendeki sevgisi cocuklara ilgisi tam ise, zamanla cözülebilir

O kokarda ben yine kokmam o kadar dikkat ederim. Sevişmeden önce muhakkak banyo yaparım koltuk altı rolomu kremlerimi sürerim. Gün içinde deodrantsız durmam. Bilemiyorum valla.

Sadece koku bazli demedim zaten, belki kiyafet huyu vardir ne bileyim, ona cekici gelmeyen bir herhangi bir durum
Mesela dedigin gibi kilo aldin, kilo takintisi var mi?
Önceden de dikkat edermiydi? Böyle detaylara bak bir de
Ya da dönemsel olabilir, ama yine de cift terapistine gidin, yani sana haksizlik ediyor bu durumda, cinsellik cok önemli

Sadece koku bazli demedim zaten, belki kiyafet huyu vardir ne bileyim, ona cekici gelmeyen bir herhangi bir durum
Mesela dedigin gibi kilo aldin, kilo takintisi var mi?
Önceden de dikkat edermiydi? Böyle detaylara bak bir de
Ya da dönemsel olabilir, ama yine de cift terapistine gidin, yani sana haksizlik ediyor bu durumda, cinsellik cok önemli
Kilo takıntısı var kendisine çok dikkat eder. Diyetlerimide hep desteklemiştir. Hiç Bi zaman yüzüme vurmadı yeni doğum yaptın olacak tabi kiloların dedi. Tabi demeye bakmamak lazım içinden ne geçiyor Allah bilir.

Kilo takıntısı var kendisine çok dikkat eder. Diyetlerimide hep desteklemiştir. Hiç Bi zaman yüzüme vurmadı yeni doğum yaptın olacak tabi kiloların dedi. Tabi demeye bakmamak lazım içinden ne geçiyor Allah bilir.

Sizi seviyor zaten önemli olan bu, saygi da duyuyor bunlar cok önemli
Kilo olabilir sorun, kiloyu da verirsiniz eger sorun bu ise, daha kolay motive olursunuz
Benim de esim asla kilomla ilgili birsey dememistir, asla kiloma laf etmedi dogum sonrasi, normal tabi alacaksin dedi
Ama ben öyle gayret ettim ki, biliyordum onun ince bel sevdigini mesela
Kisa zamanda verdim, hala daha spor yaparim
Sen de yediklerine dikkat et, cok mu fazlaligin var yoksa bes on kilo falan mi

Bence bir problem oldugu icin degildir bizde esimle boyle bi durumdayiz ama tam tersi bi sekilde ben istemiyorum o her basbasa kaldigimizda istiyor istemeyince neyin var ne oldu diye uzuluyor belki hamileligin getirdigi hormonlardir bilemem ama esimi cok seviyorum sadece insan belli bi doyuma ulastiktan sonra boyle seyleri pek aramiyor gibi hani bi hikaye vardi kiz soyunuyodu cocuk ustunu giydiriyodu ben seni boyle seviyorum fln o muhabbet yoksa esimin varligi yanimda nefes almasi caninin sagligi bile beni mutlu etmeye yetiyor bence hersey cinsellik degil..

Sizi seviyor zaten önemli olan bu, saygi da duyuyor bunlar cok önemli
Kilo olabilir sorun, kiloyu da verirsiniz eger sorun bu ise, daha kolay motive olursunuz
Benim de esim asla kilomla ilgili birsey dememistir, asla kiloma laf etmedi dogum sonrasi, normal tabi alacaksin dedi
Ama ben öyle gayret ettim ki, biliyordum onun ince bel sevdigini mesela
Kisa zamanda verdim, hala daha spor yaparim
Sen de yediklerine dikkat et, cok mu fazlaligin var yoksa bes on kilo falan mi
Ben hiç bir zaman zayıf olmadım boyum 1.60 idi 68 kiloyla evlendim 72yle devam ettim şuan 78 kiloyum. Benim fit olmam için çocukluk kiloma inmem gerekiyor 55. Aşağı yukarı 20 23 kilo vermem gerek. Başlıcam yarın artık. Kendimi kadın değilmiş gibi hissetmeye başladım eskisi gibi arzulanmadığını bilmek çok incitici

Ben hiç bir zaman zayıf olmadım boyum 1.60 idi 68 kiloyla evlendim 72yle devam ettim şuan 78 kiloyum. Benim fit olmam için çocukluk kiloma inmem gerekiyor 55. Aşağı yukarı 20 23 kilo vermem gerek. Başlıcam yarın artık. Kendimi kadın değilmiş gibi hissetmeye başladım eskisi gibi arzulanmadığını bilmek çok incitici

Tamam da kendini sartlamissin
Yani düsüncen cok önemli, kendini bu kiloya sartlamissan zor verirsin
Olumlu bak, hatta ben bu yirmi kiloyu verecegim de, beynini, vucudunu sen yönet
Inan bunu basarirsan verirsin, ki neden veremeyesiniz
Verenlerden ne farkin var?
Ben 23 yasinda spor yapmaya basladim, vucut inan yildan yila degisiyor, kilo alir verir de
Alabiliyorsan verebilirsin de
Kendini sev , yük olarak tasidigin kilolara da veda et
Inaniyorum basarirsin
Ben de cevremde hep kilomla anilirdim nromal oldugum halde, sporlar ve inanarak dikkat ederek verdim
Hala da uygrasiyorum yasam stilim oldu spor
Yaparsin basta kendine inan

Bence bir problem oldugu icin degildir bizde esimle boyle bi durumdayiz ama tam tersi bi sekilde ben istemiyorum o her basbasa kaldigimizda istiyor istemeyince neyin var ne oldu diye uzuluyor belki hamileligin getirdigi hormonlardir bilemem ama esimi cok seviyorum sadece insan belli bi doyuma ulastiktan sonra boyle seyleri pek aramiyor gibi hani bi hikaye vardi kiz soyunuyodu cocuk ustunu giydiriyodu ben seni boyle seviyorum fln o muhabbet yoksa esimin varligi yanimda nefes almasi caninin sagligi bile beni mutlu etmeye yetiyor bence hersey cinsellik degil..
Bende aynı fikirdeyim varlığı yetiyor ve cinsellik herşey değil. Ama Değişmesi kafama takılıyor sadece. Oda benim fiziki durumum eskisi gibi kendime zaman ayıramamdan kaynaklanıyor herhalde. Birde zayıflayıp deneyeyim bakalım 😁

Tamam da kendini sartlamissin
Yani düsüncen cok önemli, kendini bu kiloya sartlamissan zor verirsin
Olumlu bak, hatta ben bu yirmi kiloyu verecegim de, beynini, vucudunu sen yönet
Inan bunu basarirsan verirsin, ki neden veremeyesiniz
Verenlerden ne farkin var?
Ben 23 yasinda spor yapmaya basladim, vucut inan yildan yila degisiyor, kilo alir verir de
Alabiliyorsan verebilirsin de
Kendini sev , yük olarak tasidigin kilolara da veda et
Inaniyorum basarirsin
Ben de cevremde hep kilomla anilirdim nromal oldugum halde, sporlar ve inanarak dikkat ederek verdim
Hala da uygrasiyorum yasam stilim oldu spor
Yaparsin basta kendine inan
Teşekkür ederim arkadaşım desteğin için. Yarın kolları sıvamaya başlayayım ☺️

Back
X