- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Sizi anliyorum ama şimdi ne yapmayi dusunuyorsunuz? Esinizin durumu belli.Ben daha önce 1 sene çalıştım zaten ama anladımki boşa çalışmıştım değmezmiş zaten ondan sonra da çocuk oldu bıraktım
Tanıştığınızda çalışıyor muydu? Kayınvalidenle yaşarken çalışıyor muydu?
[/QUOTBence biriyle evleneceğiniz zaman sonra benim gibi pişmanlıklar yaşamamak için hayat arkadaşınızı çok iyi seçin anneler her zaman daha iyi hisseder onlar bir şey biliyoki söylüyo"Acaba nasıl biriyle evleneceğim?" Diye düşünürken,evlilikten korktum.
Tanıştığınızda çalışıyor muydu? Kayınvalidenle yaşarken çalışıyor muydu?
[/QUOTE bBı çalışıyodu bı çalışmıyodu yani sabit bı yerde çalışmıyoduTanıştığınızda çalışıyor muydu? Kayınvalidenle yaşarken çalışıyor muydu?
Herşeyi akışına bırakıp biraz daha bekliycemSizi anliyorum ama şimdi ne yapmayi dusunuyorsunuz? Esinizin durumu belli.
Amin inşallah hep dua ediyorum Allah'ım hakkımda hayırlısı neyse onu bana nasip et diyeSizin için her şey en iyisi olsun inşallah.Her şey bir imtihan.
O zaman ALLAH size sabir ve guc versin.Herşeyi akışına bırakıp biraz daha bekliycem
O zaman da doğru düzgün çalışmazdı biz bekarken aynı yerde çalışıyoduk orda tanıştık10 ay kadar beraber çalıştık o zaman öyle yapmıyodu sonra bu ordan ayrıldıktan sonra bir çok yere girdi çıktı tabi ben ona hep söylerdim evlenince de böyle yapma kendine bı çeki düzen ver böyle olmaz tamam sen merak etme diyodu o zamanAnnenin neden istemiyordu?Nişanlım ken yada sevgiliyken nasıl bi adamdı?
Anneler hep biliolar anliyorlar.Ama bizler toz kondurmuyoruz.Sonra dert sahibi oluyoruz.O zaman da doğru düzgün çalışmazdı biz bekarken aynı yerde çalışıyoduk orda tanıştık10 ay kadar beraber çalıştık o zaman öyle yapmıyodu sonra bu ordan ayrıldıktan sonra bir çok yere girdi çıktı tabi ben ona hep söylerdim evlenince de böyle yapma kendine bı çeki düzen ver böyle olmaz tamam sen merak etme diyodu o zaman
Çocuk değil, aile, toplum baskısı engel. Ölünce laf anlatmak zorunda kalmayacak. Bu kafa ile diliyor. Adına konuştum ama kesin bilgi.Birilerinin ölmesini istemek yerine Bosanma secenegını kullansanız keske.
Cocugum var bosanamam demeyin sakın.
Siz Cocugunuzun babasının ölmesini isteyen insansınız.
Cocugum ıcın geri dondum yazmıs. Cocukta toplum baskısı da bahane degıl buna. Ikısı de sacma ve kendını kandırmak.Çocuğu değil, aile, toplum baskısı engel. Evlenince kimseye laf anlatmak zorunda kalmayacak. Bu kafa ile diliyor. Adına konuştum ama kesin bilgi.
Bu suç diye biliyorum yalnız.. avukat olanlar daha iyi bilir tabi.yemegne antidepresan falan atın yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?