- 8 Mayıs 2019
- 315
- -19
- 98
- 31
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Oğlumuz olmasaydı direk boşanma dilekçemi verecektim onun için bir şans daha verdim. Şu an çalşmyrmKeske barismasaydiniz.
Huylu huyundan vaz gecmez.
Calisiyormusunuz?
Biraz daha sabredicembekliyorum bakalım ne olacak eğer bir süre daha böyle giderse en son baba evine dönücem ve o zaman boşanma dilekçesi vericemKurtulmanız için illa ölmesi gerekmiyor. Ölmesini dileyecek kadar nefret ediyorsanız saniye durmayın boşanın.
Borclari nasil oduyorsunuz peki?Oğlumuz olmasaydı direk boşanma dilekçemi verecektim onun için bir şans daha verdim. Şu an çalşmyrm
Eşim evlendiğinde beri bi türlü evlilik sorumluluğunu alamadı başka bir çok hatası oldu onları daha önceki konularında anlatmıştım zatenAyrılmama sebebiniz nedir?
Zaten daha önce göze almışsınız.
Şuan sizi frenleyen sebep ne?
Hayır, demek istediğim şuan boşanmama sebebiniz nedir?Eşim evlendiğinde beri bi türlü evlilik sorumluluğunu alamadı başka bir çok hatası oldu onları daha önceki konularında anlatmıştım zaten
Hep zaman istiyo bı şekilde oyalıyo ama nereye kadar oyalayabilirki milletiBorclari nasil oduyorsunuz peki?
En cok da cocuk icin uzuldum.
Peki ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Cok uzuldum, ALLAH yardimciniz olsun.Hep zaman istiyo bı şekilde oyalıyo ama nereye kadar oyalayabilirki milleti
Oğlumuz için biraz daha bekliyorum annem diyo biraz daha sabret böyle giderse zaten birgün kiracı da evden atar o zaman çeker gelirsin boşver hiç kafaya takma değmez diyoHayır, demek istediğim şuan boşanmama sebebiniz nedir?
Zaten ailenizin evine gitmiş ama son şans vermişsiniz, yine aynı sorumsuz adam.
Tekrar durduran ne sizi, onu soruyorum.
Anladım.Oğlumuz için biraz daha bekliyorum annem diyo biraz daha sabret böyle giderse zaten birgün kiracı da evden atar o zaman çeker gelirsin boşver hiç kafaya takma değmez diyo
Ben daha önce 1 sene çalıştım zaten ama anladımki boşa çalışmıştım değmezmiş zaten ondan sonra da çocuk oldu bıraktımCok uzuldum, ALLAH yardimciniz olsun.
Belli ki, boşanma dusunmuyorsunuz.
Cocuga bakacak birileri var mi?
Keske siz de calissaniz, yoksa borclar yuzunden daha buyuk kavgalar edeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?