• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Geçim Problemi

Başlık hatalı olmuş belkide bu kadar tepki çekeceğimizi düşünmemiştim, yanlış anlaşıldım sanırım. Bu tarz sıkıntı yaşayan var mı onu görmek istemiştim.

Her camasir yikayacak zaman tersse duz eder makineye oyyle atarim
Bakiiimmm ölmüs müyüm... aaaaaa yasiyorum :ruh:

ALLAH BASKA DERT VERMESIN

Başlık hatalı olmuş belkide bu kadar tepki çekeceğimizi düşünmemiştim, yanlış anlaşıldım sanırım. Bu tarz sıkıntı yaşayan var mı onu görmek istemiştim.
Ben yaşıyorum bu sorunu hep diyorum esik aynı devam ediyo yapcak bise yok napalim onlar ters yapacak biz düzleyecez 😂

Merhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
Abartma bence ne var bir çorabı cevir gitsin dert tartışma sebebi falan mi arıyorsunuz?...

Merhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
Ablacığım nedenn cidden soruyorum neeedddeennn.

Back
X