Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşıyorum bu sorunu hep diyorum esik aynı devam ediyo yapcak bise yok napalim onlar ters yapacak biz düzleyecezBaşlık hatalı olmuş belkide bu kadar tepki çekeceğimizi düşünmemiştim, yanlış anlaşıldım sanırım. Bu tarz sıkıntı yaşayan var mı onu görmek istemiştim.
Abartma bence ne var bir çorabı cevir gitsin dert tartışma sebebi falan mi arıyorsunuz?...Merhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
ŞakaBende de aynı problem var geçen gün çok ağladım bunun için.![]()
Cidden miBende de aynı problem var geçen gün çok ağladım bunun için.![]()
Hahaha ne guldumBence boşan
Hayır tabi ki de. Yarım saat önce üye olup bunu yazmak isteyen birine duymak istediği şeyi yazdım.Cidden mi
Ablacığım nedenn cidden soruyorum neeedddeennn.Merhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
Vallahi delirecem bugun bu konulardan..Hayır tabi ki de. Yarım saat önce üye olup bunu yazmak isteyen birine duymak istediği şeyi yazdım.![]()
Yaaa bir tek ben anormalim sanıyordumBende de aynı problem var geçen gün çok ağladım bunun için.![]()
O zaman hamilesinizBende de aynı problem var geçen gün çok ağladım bunun için.![]()
Destek mi alsak ne yapsak.Yaaa bir tek ben anormalim sanıyordum![]()
Evet 5 aylıkO zaman hamilesiniz![]()
Ağzın bal yesin.O zaman hamilesiniz![]()
O zaman konu Sahibi de hamile olabilir mi acabaEvet 5 aylık
Konu sahibi benim zatenO zaman konu Sahibi de hamile olabilir mi acaba![]()