Şüphesiz orası öyleAllahin hazinesinde var Allaha sukur yeterki nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şüphesiz orası öyleAllahin hazinesinde var Allaha sukur yeterki nasip etsin
Donlar benim bırakmam bakNe acalim yaaa corap konusu da acildi![]()
Nerden nereye geldik ama evet oyle. Kk ya girince gordum bu kadar cok sorun yasayani hatta bazi uylere mesaj yazmasam da takip ettim acaba hamile kalabildi mi diye ve o haberleri gordukce de duam bu oldu. Rabbim isteyene vermez verdigi de kiymet bilmez Allah kahretsin oylesiniAmin canım dimi o çöpe atanlar hatta bir kadın vardı bebeği Eve kilitleyip gitmişti ölmüştü bebeği bende o zaman düşük yapıyordum çok ağlamıştım
Bana konu kalmadiDonlar benim bırakmam bak![]()
Zaten öyle değil mi herkesin sınavı farklı rabbim herkesi vicdan sahibi yapsınNerden nereye geldik ama evet oyle. Kk ya girince gordum bu kadar cok sorun yasayani hatta bazi uylere mesaj yazmasam da takip ettim acaba hamile kalabildi mi diye ve o haberleri gordukce de duam bu oldu. Rabbim isteyene vermez verdigi de kiymet bilmez Allah kahretsin oylesini
Tamam üzüldüm paylaşalım o zaman donlarıBana konu kalmadi![]()
Amin tatlim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinZaten öyle değil mi herkesin sınavı farklı rabbim herkesi vicdan sahibi yapsın
Çok aminAmin tatlim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Kızın konusunu yok ettikbak bu oldu
Boşver bu konu daha gerçekçi ve daha güzelKızın konusunu yok ettik![]()
Hahah orası da doğru hep beraber Kadir gecesi toplu dua yapalım gebe kalamayanlara o zamanBoşver bu konu daha gerçekçi ve daha güzel
Duy bizi Gülistan sen de bizim problemimizi çöz ey GülistanLinc ettik![]()
Kesin Gülistan çoraplardan sonra çamaşırlar için kvgaya başladı ben kaçıyorum sahur hazırlamaya görüşürüzLinc ettik![]()
Corap kucuk kaldi cunkuKesin Gülistan çoraplardan sonra çamaşırlar için kvgaya başladı ben kaçıyorum sahur hazırlamaya görüşürüz
Saol canım tutuyorsanız size de bu arada nolur bana dua et bu ay gebe kalmayayım lütfenCorap kucuk kaldi cunku
Afiyet oksun hayirli sahurlar
Merveye hamile kalsin diye sana kalma diye sasirdim simdi benSaol canım tutuyorsanız size de bu arada nolur bana dua et bu ay gebe kalmayayım lütfen