• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Geçim Problemi

Merhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
Benimki bütün elbiselerini ters düz farketmiyo çıkarıp atiyo senelerdir hiç değişmedi tartismadimda zaten,sizde takılmayın duzelmiyo dinlemiyo demekki

Eşimin çoraplarını başucundaki komodinin üstünden toplarım genelde ve ters çevrilmiş olur. 🙈 Arada söylenirim evimizde kirli sepeti denen bişey var diye.

Bilemiyorum işte gebelerin duygusal yıkımı nasıl olur. :KK43:
Valla ben uzun dönemler yaşamadım hep yarım kaldı ama genel tecrübe olarak o hcg sana taşın üstündeki Çimen’i bile dert ettirebiliyor öyle düşünürsek bir çorap ciddi sorun olabilir çünkü aşırı ilgi istiyorsun aslında onun adı ilgi değil empati bekliyorsun ve beyninden çok konuşuyorsun biraz şizofreni gibi konuştuklarıbıda başkası anlasın bekliyorsun

Esim kokuyor dese hamileyken anlarim. Adama dislerini firacala yataga oyle gir derdim sonra o macun kokusundan da midem bulanirdi. Ama hamileyken corabi ters duz yapinca ne oluyor cozemedim :KK76:
Ya muhtemelen eşinin başka eksiklikleri vardır yada Merve hanımın gebelik ile stresi vardır bu şekilde patlamış o da işte paylaşmış kötümü oldu herkes birşeyler yazdı o da belki şimdi eğleniyordur belki canı sıkkındır mutlu etmiş oluruz

Valla ben uzun dönemler yaşamadım hep yarım kaldı ama genel tecrübe olarak o hcg sana taşın üstündeki Çimen’i bile dert ettirebiliyor öyle düşünürsek bir çorap ciddi sorun olabilir çünkü aşırı ilgi istiyorsun aslında onun adı ilgi değil empati bekliyorsun ve beyninden çok konuşuyorsun biraz şizofreni gibi konuştuklarıbıda başkası anlasın bekliyorsun
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah. 🤲🏻

bende geçim problemi deyince maddi anlamda sıkıştınız ve problemler basladi seni darliyor sandim iste cok su elektrik harcama kiyafet falan alma gib Allah seni ,ben esimin corabini banyo onunde bulup koklayip temiz mi kirli mi oyle anlayip atiyorum kirliye :) ke dime güldüm senin derdini okuyunca ne çekmişim be :)

Kirli sepetine attığına şükret öp başına koy,hatta bu durumà sinir olsanda dert açacak kadar kafaya takma yani takılmamali.
Eşim xxxx y 30 lu yaşlarda ben bildim bileli çoraplarını basket atar yatak odasında bi yere ,ne yaparsam yapayım aynı . Bende toplar kirli sepetine atarım.
Arada kirli sepetine çorabıni atınca tebrik ediyor mutlu oluyor ödül veriyorum . Hala çene çalma yapsamda ben alır ben koyarım kirli sepetine. Ha bide diğer kirlilerini de sepeTin üstüne koyar içine değil. .Buna şükür 😁

Ya muhtemelen eşinin başka eksiklikleri vardır yada Merve hanımın gebelik ile stresi vardır bu şekilde patlamış o da işte paylaşmış kötümü oldu herkes birşeyler yazdı o da belki şimdi eğleniyordur belki canı sıkkındır mutlu etmiş oluruz
Konu mervenin degil insallah onada nasip olur.. biz uzulelim moral olalim da bdv de linc konusu bu yani

Back
X