eşimle günlük hayat

Nmat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
93
-3
3
37
biz büyük sorunlarla evlendik aynı eve geçince de çok sorunumuz oldu acaba bu nedenle mi yoksa herkeste durum aynı mı merak ediyorum. eşim gün içinde herhangi bir sevgi duygu içerikli mesaj atmıyor evde de duygusal çok bir zamanımız geçmiyor eve gel işe git sank aramızda duygusallık yok gibi biz de mi sorun var bilmiyorum ya da gün içinde eşinizi özlüyor musunuz ben özlemiyorum

9 yılı aşkın evliyim ilk zamanlar gibi olması mümkün değil ama gün içinde özlediğim oluyo ama bazende şöyle 1-2 hafta bi yere gitse kafamı dinlesem dediğim zamanlarda yok değil yani. duygusallık derken neyi kastediyorsunuz onu anlamadım yani evde devamlı el ele diz dize bizde oturmuyoruz

9 yılı aşkın evliyim ilk zamanlar gibi olması mümkün değil ama gün içinde özlediğim oluyo ama bazende şöyle 1-2 hafta bi yere gitse kafamı dinlesem dediğim zamanlarda yok değil yani. duygusallık derken neyi kastediyorsunuz onu anlamadım yani evde devamlı el ele diz dize bizde oturmuyoruz
biz çok sorun yaşadık diye cicim ayı VS de geçirmedik hep hır gür acaba o sıralarda sevgimizi mi kaybettik duygusallık olarak onu kast ediyorum biraz donuk hissediyorum cinsellikte pek aklıma gelmiyor kalbim donuklaşmış gibi hissediyorum Bi heyecan duyma yok gibi

eşinin kafası yoğunsa parasa ve iş olarak , duygusallığa zaman kalmıyor. bende öyleyi kafam yoğunsa yorgunsam duygusal olamıyorum

eşinin kafası yoğunsa parasa ve iş olarak , duygusallığa zaman kalmıyor. bende öyleyi kafam yoğunsa yorgunsam duygusal olamıyorum
evet ben de o da okuldan gelince çok yorgun oluyoruz eve okul çok uzak sabah erken kalk akşam uyuyakalıyorum bazen

Bence sizin icinizdeki kirginliklarin etkisi var zamanla duzelir merak etmeyin

Büyük sorunlar yaşayıp evlenmekte ısrar etmenin amacı nedir?

Yaşadığınız şeyler aranızda soğukluk olmasına neden olmuş olabilir.

Belki o sorunlar aslında aranızda birşeylerin eksik olmasından da kaynaklanmıştır.

anı kaçırmamaya çalışın, hayat çok kısa....
biz de işten aynı anda eve giriyoruz, çocuklar bir yandan, yemek, ödev telaşı vs..... bir ton gereklilik....
ama her şey bir yana, akşam yavrular uyuyunca, kahvemizi içer sohbetimizi ederiz, biraz modu tutmaya çalışmak lazım diye düşünüyorum ..

biz büyük sorunlarla evlendik aynı eve geçince de çok sorunumuz oldu acaba bu nedenle mi yoksa herkeste durum aynı mı merak ediyorum. eşim gün içinde herhangi bir sevgi duygu içerikli mesaj atmıyor evde de duygusal çok bir zamanımız geçmiyor eve gel işe git sank aramızda duygusallık yok gibi biz de mi sorun var bilmiyorum ya da gün içinde eşinizi özlüyor musunuz ben özlemiyorum
Her ilişki kendine özeldir ama sizde araya soğukluk girmiş sanki. Git gide soğuyorsunuz sanki birbirinizden.

Her ilişki kendine özeldir ama sizde araya soğukluk girmiş sanki. Git gide soğuyorsunuz sanki birbirinizden.
evet onca kavgadan sonra soğukluk girdi şimdi o kendini düzeltmeye çalışıyor ama ben düzelemiyorum içimden çabalamak gelmiyor gibi

Büyük sorunlar yaşayıp evlenmekte ısrar etmenin amacı nedir?

Yaşadığınız şeyler aranızda soğukluk olmasına neden olmuş olabilir.

Belki o sorunlar aslında aranızda birşeylerin eksik olmasından da kaynaklanmıştır.
sorunlar ailelerden kaynaklı idi ikimizin arası iyiydi evlendikten sonra da senin ailen öyle yaptı benim ailem böyle yaptı diye diye habire kavga ettik

bence bu büyük bir sorun çünkü illa mıç mıç olmaya gerek yok evet ama iki tarafta hisseder sevdiğini hissetmeli. bu bi bakıs bi sesleniş bir çift güzel cümle ile de olur. bence sizin aranızda o aura gitmiş kesinlikle o canlandırmayı yapmanız gerek yoksa sonu iyi olmaz. karsılıklı çaba sart. sevgi hissedilmezse bu iş biter

Hep bi laf vardır ya kadın susarsa bitmiştir diye. Kadınlar soğudu mu kolay çözülmüyor.
evet susma evresine geçtim sanki hep diodu o ve ailem biraz sus alttan al geçmiş konuları açma DİE susamıyordum şimdi suskunum

evet susma evresine geçtim sanki hep diodu o ve ailem biraz sus alttan al geçmiş konuları açma DİE susamıyordum şimdi suskunum
İyi düşün canım bu evlilik senin için ne ifade ediyor. Zorluklara rağmen evlenmişsiniz. Pes etmene değer mi. İyi düşün. 3. Kişileri evliliğinize dahil eden sizsiniz.

Bizim evde kv de bnm anneminde lafı geçmez. Haftada bir ararız yıllık izinde gideriz. Biz artık yeni bir yuva kurduk. Ona sahip çıkıyoruz. Çocuk değiliz ki velilerimizi işin içine sokalım. Hakkını koruyalım. Ailelerimizin sözcüsü gibi olursak karşıyı da sürekli eleştirirsek bu iş yürümez.

İyi düşün canım bu evlilik senin için ne ifade ediyor. Zorluklara rağmen evlenmişsiniz. Pes etmene değer mi. İyi düşün. 3. Kişileri evliliğinize dahil eden sizsiniz.

Bizim evde kv de bnm anneminde lafı geçmez. Haftada bir ararız yıllık izinde gideriz. Biz artık yeni bir yuva kurduk. Ona sahip çıkıyoruz. Çocuk değiliz ki velilerimizi işin içine sokalım. Hakkını koruyalım. Ailelerimizin sözcüsü gibi olursak karşıyı da sürekli eleştirirsek bu iş yürümez.
çok haklısınız şimdi düzelttik kendimizi ama o süreçte tabi yıprandık

sorunlar ailelerden kaynaklı idi ikimizin arası iyiydi evlendikten sonra da senin ailen öyle yaptı benim ailem böyle yaptı diye diye habire kavga ettik
Aslında aile kaynaklı dediğimiz sorunların asıl sebebi eşler, onların doğru duramamasi sonucu oluyor.

Muhtemelen sorunlar çözülmedi de üzeri örtüldü ya da siz alttan almak zorunda bırakıldınız. Karşılıkli olarak fazlasıyla kırıcı noktaya gelindi ve sonrasında toparlamak için çaba gösterilmediyse bu haliniz normal.

17 yıllık evliyiz, iş seyahatine gittiğinde günleri sayarım, belli de ederim, gelir gelmez öper koklarım, zor kavuştuk belki ondandır, şükür çekerek sarılırım....
Sizinki neyse de eşiniz de öyle mi ?

Back
X