• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle hala konusmuyorum

Ya hu sen niye kırılıyorsun dedesi kırılsın. Hedef onun mirasıydı. 🤣🤣
Kız napıyon okuyup ciddiye alıp Bi de boşanacaksın bu gidişle. Tamam unuttum demiş işte. Bu kadar küs kalmak çocuk için de iyi değil kötü örnek oluyorsun.
Aksam uzun bi konusma yaptık konusuyoruz sımdi bakalim umarim iyice anlamistir hatasini da bi daha sacma sapan seyler yapmaz 🙈

bu konuyu okuyalı baya oldu ya.. o zamandan bu yana konuşmuyor musunuz eşinizle gerçekten?
yani adam unutmuş, olabilir de insanız. o an asansör açılmayınca aklına gelmiş ve evdekiler "eşine söylemiştik" diyeceği için de o anlık kızmayın diye tepkisini böyle vermiştir. belli ki asansör açılıp kapanmada arızalı, asansör diye lambur lumbur aşağı düşecek değil illa. yani çok abartı değil mi affedememek filan. ben de kızardım ama açıklama yapılınca da devam ederdim hayatıma.
Ben unutmasına degil o an aciklama yapma zahmetine bile girmeyip gülmesine kızmıstım ama aksam konustuk anlattim kizdıgım noktaları umarım olmaz bi daha boyle sacma sapan olaylar

Back
X