Esimle Hic Konusmuyoruz Vol 974938

new_yorker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
415
488
103
38
Arkadaslar merhaba,

Daha onceki bircok konumuzda da belirttigim uzere ben esimden bosanmak istiyorum.
Esimle aylardirrr ayni evin icinde bir kelime bile konusmadan yasiyoruz. Birbirimize super yabanci iki insaniz. Inanmiyor insanlar nasil iki kelime bile konusmuyoruz diye ama durum bu. Ben biktim artik esimin suratsizligini gorup gorup mutsuz olmaktan. Bir sekilde yalniz da olsa yoluma devam etmek istiyorum. Kendisinden maddi manevi birsey istemiyorum.

Ama gelin gorun ki esim bosanmak istemiyor. Bagirip cagiriyorum, tersliyorum, konusuyorum vs ama yanasmiyor bosanmaya. Bosanmayacagim diyor. Cocuk icin mi diyorum evet diyor. Istedigin zaman istedigin kadar gor cocugu diyorum, hayir diyor. Ben cocugumu hergun gormek istiyorum diyor. O zaman sende kalsin cocuk dedim sinirle, hayir diyor. Ben cocuk bende de kalsin istemiyorum, sende de, cocuk anne ve babasi ile kalsin istiyorum diyor. Yahu kader nasip diyorum, ne yapalim diyorum, onemli olan cocuk mutlu olsun diyorum, yanasmiyor hicbirine.

Arkadaslar ne yapmam lazim bilmiyorum. Ben esimin suratsizligindan biktim artik. Ayni evin icinde tek kelime konusmadan yasamaktan biktim. Sorunlari cozmeye zaten bir adim bile yanasmiyor. Bosanmayi cozum olarak goruyorum, ona da yanasmiyor, ne yapmaliyim bilmiyorum, sirf cocuk var diye iki kocaman insan mutsuz mutsuz bu hayati cekmeli mi? Ben cekmeme taraftariyim.

P.S.: Esimle sorunlarimi anlattigim konuma buradan bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Nıye suratsız konusmadıgı için mi boğanma k istiyorsun

Arkadaslar merhaba,

Daha onceki bircok konumuzda da belirttigim uzere ben esimden bosanmak istiyorum.
Esimle aylardirrr ayni evin icinde bir kelime bile konusmadan yasiyoruz. Birbirimize super yabanci iki insaniz. Inanmiyor insanlar nasil iki kelime bile konusmuyoruz diye ama durum bu. Ben biktim artik esimin suratsizligini gorup gorup mutsuz olmaktan. Bir sekilde yalniz da olsa yoluma devam etmek istiyorum. Kendisinden maddi manevi birsey istemiyorum.

Ama gelin gorun ki esim bosanmak istemiyor. Bagirip cagiriyorum, tersliyorum, konusuyorum vs ama yanasmiyor bosanmaya. Bosanmayacagim diyor. Cocuk icin mi diyorum evet diyor. Istedigin zaman istedigin kadar gor cocugu diyorum, hayir diyor. Ben cocugumu hergun gormek istiyorum diyor. O zaman sende kalsin cocuk dedim sinirle, hayir diyor. Ben cocuk bende de kalsin istemiyorum, sende de, cocuk anne ve babasi ile kalsin istiyorum diyor. Yahu kader nasip diyorum, ne yapalim diyorum, onemli olan cocuk mutlu olsun diyorum, yanasmiyor hicbirine.

Arkadaslar ne yapmam lazim bilmiyorum. Ben esimin suratsizligindan biktim artik. Ayni evin icinde tek kelime konusmadan yasamaktan biktim. Sorunlari cozmeye zaten bir adim bile yanasmiyor. Bosanmayi cozum olarak goruyorum, ona da yanasmiyor, ne yapmaliyim bilmiyorum, sirf cocuk var diye iki kocaman insan mutsuz mutsuz bu hayati cekmeli mi? Ben cekmeme taraftariyim.

benim bildiğim, ebeveynler mutlu değilse çocuk da mutlu ve sağlıklı büyüyemez
çocuk farketmeyecek mi aranızdaki durumu?
bence insan kendisi manevi olarak ne kadar huzurlu olursa, çocuğunu da o kadar huzurlu büyütür

ama tabi ben işin uzmanı değilim
bence siz bir çocuk psikoloğuna danışın, hatta bir de yetişkin psikoloğuna danışın, zaten yaptığınız görüşmelerde fikriniz tamamen netleşmiş olur
en azından, ayrılırsanız, "elimden geleni yaptım" demiş olursunuz

Aç davanı cnm sen de...muhabbetsiz evlilik mi yürür...zaten yurt disindasin cevre baskisi da yok ne guzel...peki gecim sıkıntisı cekmicekmisin yalniz basina...

Aranızda neden bir muhabbet olmadığını bilemiyorum. Bıkkınlık mı yoksa sevgisizlik mi.. Fakat öyle değil ise eşinizi seviyorsanız ve düzgün karakterli bir adamsa hemen boşanmayı düşünmeyin. Muhabbet etmek için çaba sarfedin, bu konuda çok güzel kitaplar var,önerebilirim. İlla ki faydası dokunur. Ama eşinizi sevmiyorsanız sırf çocuğunuz için evliliği devam ettirmeniz çok yanlış olur. O vakit boşanın derim, sevgisizliğin olduğu bir yerde ömür geçer mi hiç..

Gidip acin davanizi bos bos beklemekten iyidir ,
Belki kavga gurultu cikar uzaklastirma alirsiniz esiniz icin ,evdende gider,
Boylelikle sorun cozulur

Aç davanı cnm sen de...muhabbetsiz evlilik mi yürür...zaten yurt disindasin cevre baskisi da yok ne guzel...peki gecim sıkıntisı cekmicekmisin yalniz basina...
Tum bunlari esimle konusmamiz lazim ama konusmuyor. Ya vallahi hic konusmuyor.
Soyle soyleyim bakin sadece bugunluk ornek:
Sabah ikimizin de birbirine sirtina donerek yattigimiz yataktan kalktik, yedik ictik, ben cocukla bahceye ciktim, 1 saat gezdik, oynadik, dereye tas attik vs. Eve geldik esim dedi ki ben kutuphaneye gidiyorum. Ben de geleyim dedim, oteki arabayla gel dedi (ikimizin de arabalari ayri, ikimiz de cok yogun oldugumuz icin)
Ben de dedim ki ikinci arabaya ne gerek var madem ayni yere gidiyoruz? Biraz bekle geleyim dedim. Gittim hemen hazirlandim, ciktik. Arabada birkac isi vardi, biraz iki-uc muhabbet etmeye calisiyorum ama cevap vermiyor, ya da evt hayir, kisa cumleler tarzinda suratsizca cevap verip susuyor. Kutuphaneye geldik, bunun cantasinda kek varmis, gulerek aldim yedim falan hic gulmuyor, suratima bakmiyor. Sonra kalktim muzip bir harekete yaptim, buna da gulumsedim ve her zamanki ters bakisiyla bana bakip "cok komik" dedi.

Zaten sinirim tepemde, tersledim bunu. Bosanmak istiyorum yeter vs vs tersledim tersledim, tek dedigi ben bosanmak istemiyorum. Cocuk annesiz ve babasiz buyumemeliymis. Size yemin ediyorum, her gunumuz boyle, her gunumuzzzz, birbirimizle aylardir konusmuyoruz. Yahu erkekler cinsellik icin yine bosanir, nasil erkekse hayatinda cinsellik yok, yine de bosanmiyor.

Bir konussa, bir yanassa resmi proseduru uygulariz. Esim maddi destegini kesmez biliyorum, cocuk icin gerekli olan odemeyi yapar. Isin ilginc tarafi adam beni de birakmak istemiyor onu hissediyorum, hani annemden babamdan emanet aldi ABD ye getirdi ya, benim de basima geleceklerden korkuyor, farkediyorum, aman ikisi de basimin altinda dursun da, hanim doktorayi bitirsin, cocuk buyusun bosaniriz mantiginda bence (asla bunlari soylemedi, mantigini, icini, disini bilirim ben onun, bunun kafasini yasiyor)

Gidip acin davanizi bos bos beklemekten iyidir ,
Belki kavga gurultu cikar uzaklastirma alirsiniz esiniz icin ,evdende gider,
Boylelikle sorun cozulur
Pat diye evden giderse ben cocuga bakamam. Uzaklastirma istemiyorum. Resmi prosedur neyse uygulayalim, cunku gelir-gider vs hesaplamamiz lazim, cocuga olan destegini vs konusmamiz lazim, ona gore hayatima bakacagim.

Arkadaslar merhaba,

Boşanmak için onun rızasına ihtiyacın yok. Onun rızasının olmaması işleri zorlaştırır sadece. Çocuğunu da al çek git başka ev tut. Üç sene sonra boşamak zorunda hakim.

Neden konuşmuyor ama anlamadım . Benım eşimde gerçi pek konuşmaz bazısı gevezedir. Cinsellik nasıl yok hıc mi

Evlilik terapistine gidin, ve bu evliligi kurtarin.. ortada alisik oldugumuz bosanma sebebi goremedim ben.. belki yapisi boyledir.. ne bileyim sizin evliliginiz kurtulabilcek turden..

Aranızda neden bir muhabbet olmadığını bilemiyorum. Bıkkınlık mı yoksa sevgisizlik mi.. Fakat öyle değil ise eşinizi seviyorsanız ve düzgün karakterli bir adamsa hemen boşanmayı düşünmeyin. Muhabbet etmek için çaba sarfedin, bu konuda çok güzel kitaplar var,önerebilirim. İlla ki faydası dokunur. Ama eşinizi sevmiyorsanız sırf çocuğunuz için evliliği devam ettirmeniz çok yanlış olur. O vakit boşanın derim, sevgisizliğin olduğu bir yerde ömür geçer mi hiç..
Aramizda neden muhabbet olmadigina dair en kucuk bir fikrim bile yok. Esimi kazanmaya calismaktan biktim. Cok ugrastim canima yetti, yok olmuyor, adamin yuzu gulmuyor gulmuyor gulmuyor. Benim de daha fazlasi icimden gelmiyor. Icimden ve elimden geldigi kadarini yaptigimi dusunuyorum.

Pat diye bosanmayacaksak en azindan uzlasmaya ve gecinmeye calismali. Boyle birbirimizin suratina bakmadan evlilik olmaz. 6 ay gecti boyle, bir omur gecmez.

Bu nasıl bi dengesizliktir Allahım yaa... Hem evladını düşünüyo anne babasıyla beraber olsun istiyo hemde tek kelime konuşmayarak huzursuz bi ortamda aynı evladını büyütmeye çalışıyo...

Madem ayrılmak istemiyo neden çabalamıyo? Madem çabalamıyo neden boşanmaya yanaşmıyo?

Yazık o çocuğa.. Anne babanın arasındaki huzursuzluğu, gerilimi hissetmez mi hiç?

Bence o adım atmıyosa siz atın.. Olmayacağına kanaat getirdiyseniz açın davanızı çekişmelide olsa.. Bu şekilde her gün ızdırap çekmekten iyidir..

ne yapacaksin sen bu adamla ya... yasadigin agir bi sey, sen peki 100% emin misin bosanma isine, onun razi olmasina gerek yok biliyosun di mi :)
Hayir emin degilim, cunku yalnizim ABD de, bundan sonra nasil bir hayat yasayacagimi bilmiyorum. Hem de super aktif bir cocukla. Ayrica ailem de destek degil bana.

Ama esim de onaylarsa, bir hesap kitap, plan yapip ayrilirim. Ama onaylamiyor.

Evlendiğiniz günden beri mi böyle bu adam yoksa bi sebepten mi böyle oldu

Hayir emin degilim, cunku yalnizim ABD de, bundan sonra nasil bir hayat yasayacagimi bilmiyorum. Hem de super aktif bir cocukla. Ayrica ailem de destek degil bana.

Ama esim de onaylarsa, bir hesap kitap, plan yapip ayrilirim. Ama onaylamiyor.

bence ayrilmazsiniz gibime geliyor ama bu sekilde de nasil devam eder bilmiyorum, anlattiginiz kadariyla esiniz inanilmaz negatif suratsiz birine dönüsmüs...

Neden konuşmuyor ama anlamadım . Benım eşimde gerçi pek konuşmaz bazısı gevezedir. Cinsellik nasıl yok hıc mi
Cinsellik hic yok. Yahu bosasin beni, gitsin kafasina gore bir kiz bulsun evlensin, hem mutlu bir yuva kurar, hem cinselligini yasar, hem arada bir cocugumuzu da gorur, isi var gucu var, kariyeri var, deli midir nedir, hem cinsellik yok, hem mutluluk ve huzur yok, ama yine de birakmiyor bu evliligin pesini.

Back
X