- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.072
- 798
- 35
- Konu Sahibi sevimlikelebek80
bu ikinci fikri senin hazir olmana bağlı bakacaksa yap.
ilk çocuğuna gece kalkti mi ilgilendi mi ..
ilk çocuğuna gece kalkti mi ilgilendi mi ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim borç var diye bebegi ertelemeyin isteyincede rabbim belki ondan sinar...bir tane kızımız var 6 yaşında.eşim ikinci çocuğu çook istiyor.kendisi 35 yaşında ben 31 yaşındayım.yaşım geçiyor ölmeden önce ikinci çoçuğum olsun istiyorum diyor,o kadar çok istiyor ki bu yakınlarda kolum uyuşuyor kalbim sıkışıyor stres yapıyorum kafama takıyorun diyor.
Kızım kardeşi olsun çok istiyor kendi yaşıtlarının hep kardeşi var ve çok özeniyor.aslında bende istiyorum fakat yeni ev aldık kredi ödüyoruz başka borçlarımız da var maddi ve manevi yetemeyiz gibi geliyor.
Bir de bende bir düşünce var ayrılırsak 2 çocukla ne yaparım diye sürekli düşünüyorum.ben de ayrılık korkusu var.hem istiyorum hem korkuyorum.ne yapmalıyım?
Allah iyiliğinizi versin.Boşanmak istiyorum demedim ki
Bazen ayrılacam da iki çocukla kalıcam gibi geliyor.Allaha şükür sorun yok şu an ama insanın başına herşey gelebilir,yarın öbür gün benim de başıma gelirse iki çocukla ne yaparım diye düşünüyorum
ayrılık korkusu sebepliyse yapmayın... ama sebebi yokken kendi evhamınızsa bir doktora görünün. çocuk olayını sonra tekrar düşünürsünüzbir tane kızımız var 6 yaşında.eşim ikinci çocuğu çook istiyor.kendisi 35 yaşında ben 31 yaşındayım.yaşım geçiyor ölmeden önce ikinci çoçuğum olsun istiyorum diyor,o kadar çok istiyor ki bu yakınlarda kolum uyuşuyor kalbim sıkışıyor stres yapıyorum kafama takıyorun diyor.
Kızım kardeşi olsun çok istiyor kendi yaşıtlarının hep kardeşi var ve çok özeniyor.aslında bende istiyorum fakat yeni ev aldık kredi ödüyoruz başka borçlarımız da var maddi ve manevi yetemeyiz gibi geliyor.
Bir de bende bir düşünce var ayrılırsak 2 çocukla ne yaparım diye sürekli düşünüyorum.ben de ayrılık korkusu var.hem istiyorum hem korkuyorum.ne yapmalıyım?
O etmiyor ben korkuyorum,ileri de ayrılırsam be yaparım ili çocukla diye.insanın başına herşey gelebilir sonuçta
Valla yaKolum uyuşuyor kalbim sıkışıyor ölmeden önce bir çocuk daha yapalim? Neyin kafası arkadaş
Çok pardon eşinizin yaklaşım tarzı çok komik geldiistemsizce gülüyorum.
Canim borç var diye bebegi ertelemeyin isteyincede rabbim belki ondan sinar...
Dugun borcumuz vardi hamileyken toplu para geldi odendi esimiz dunya borcu vardi nerdeyse cogu odendi dogum yaptim isten cikarildi bidaha ayni ise giremez dediler haber geldi ise girdi (asgsri ucretli bir iste calisiyor meslegi yok) sonra yetişemiyorum dedi bolum degisikligi yapip mesailere kaldi cok sukur ucu ucuna geciniyoruz borc bile ödüyor ama hiç parasiz kalmiyoruz şükürler olsun... belki o bebegin sayesinde isiniz duzene girecek kimseden duymadim ben cocuk oldu işler bozuldu zorlandim diyen istiyorsaniz yapin hemen
Cocuk zaten ac kalmaz...O zaman çocuğu olan her insana bir şekilde kolaylık gelmez mi? İnsanlar boşuna korkuyor o zaman? Mesele aç kalması değil zaten Allah tabi ki rızkını verir. Sofraya bir tabak daha koymak kimseyi öldürmez. Hatta size çok yakınımdan bahsedeyim, Allah rızkını verir düşüncesiyle eve giren gelir belli olduğu halde 4 çocuk yaptılar o maaş hiç 6 kişilik aileye yetecek düzeyde olmadı sonuç çocuklar her şeyden eksik büyüdü. Bu eksiklik öz güven problemi, asosyallik yarattı. Çocuklar küçükken sorun yok, asıl masraf büyüdüklerinde..
Önemli olan sizin istemeniz. İstemedğnz sürece yapmayın. Ama maddi sebebplerden dolayı yapmamak benm için çok da geçerli değil. Çok çok sıkıntıda değilsenz tabi. Ayrılık korkusuda, ölüm denen bi gerçk var sürekli bunla yaşanmaz ki. Bende çocuklarm ben ölürsem napar diye çok düşünürm ama buda engel değilbir tane kızımız var 6 yaşında.eşim ikinci çocuğu çook istiyor.kendisi 35 yaşında ben 31 yaşındayım.yaşım geçiyor ölmeden önce ikinci çoçuğum olsun istiyorum diyor,o kadar çok istiyor ki bu yakınlarda kolum uyuşuyor kalbim sıkışıyor stres yapıyorum kafama takıyorun diyor.