Cnm ne yenİ nede eskİ bİr evlİlİk tam bİrbİrİnİze alıŞmıŞ olacaĞınız evre
ama genelde kadınlar alıŞamaz evİne anneme gİtcem dİye dİretİr
sİzİde tam tersİ eŞİn garİp.pekİ bu kadar sorun arasında cİnsel hayatınız nasıl belkİ Özel bİ soru ama bu yÖnten bİ sıkıntısı vardırda ondan bÖyledİr belkİ.sen doĞru hareket edİyosun anladıĞım kadarıyla.İŞ yada baŞka bİ yÖnden baŞka sıkıntısı olabİlİrmİ sana sÖyleyemedİĞİ
ben ev hanımıyım ve bir sabah erken kalkıp krepmiş kurabiyeymiş hazırlamadım..... çoğu zamanda eşimi defalarca markete yollarım canımız ne isterse alır gelir.....
işten gelir hatta bazen evde yemek olmaz git dışarıdan al derim alır gelir.....
ama bana hiç bir zaman neden eve gelmedEN söylemedin gibi bir cümle kullanmaz....
yani senin EŞİN bulmuş bunuyor....anlattıklarına göre mükemmel bir eşsin....
eşinden kaynaklanıyor gördüğüm kadarıyla her sorun....
bence al karşına konuş olmadımı ayrılabileceğini açıkca dile getir.....
HER AY izmire gidilirmi canım böyle bişey varmı aldığın para yollaramı gitsin...neden evde rahat rahat oturmayayım neden gezmeye eşimle gitmeyeyim..bence kıskançlık yapıyor eşin senin ailen yanınızda diye bunuda söyle ona istersen kendi ailemede sık sık gitmem de....
seninle zaman geçirmek istiyorum de....
BİRDE BEBEĞİNİZ OLURSA İZMİREDE DEVAMLI GİTMESSİNİZ BEBEK KÜÇÜK DERSİNİZZZ
en büyük hata aksamlari resmen ayri ayri takiliyorsuuz hic olurmu siz daha yeni evli sayilirsiniz
aksamalri sofrayi tolayim kocanin yanina git calisan kadin icin ne kadar zor oldugunu biliyorum ben suan calismiyorum bazi nedenlerden dolayi ama calistigim zamanlar aksam sofrayi toplar esmin yanina uzanip tv izlerdim hala yapiyorumda ayri ayri yataga gitmekte ne demek uykunmu geldi uzan kocanin dizlerine uyukla onunda uykusu geldiginde seninle beraber gider aksi halde birbirinze iki yabanci olur cikarsiniz zaten bir aksaminiz var o zaman beraber olmayacaksaniz ne zaman olacaksiniz
Canım bunu bazen son 2 haftadır yapıyorum. Tvnin karşısına geçince genelde benim izleyecegim dizi falan olmayınca o da maç yorumu izler.
Ama konuştugumuz cümleler sadece kola içermisin?
Bazen işle ilgili bişeyler anlatırım. Saçma şeyler sadece sohbet olsun diye anlatırım. Pek kulak asmaz yaaa aaa gibi kısa cevaplar gelir. Eğer moralim çok bozulursa yataga giderim. Çünkü o gelene kadar biraz aglamak siterim. Onun yanında durduk yere sorun çıkaran sulugözlü çaresiz eş gibi görünmek istemem.
ailesı benım aklıma takıldı. onbeş gündür ben aılemı gormuyorum ne demek ya? dayımlardan örnek vereyım ızmırde oturuyorlar, anneannemler de manısanın bı ılçesınde. 1 saat arası. ve dayım aılesını görmeye ramazanda kurbanda ve okullar yaz tatılıne gırdığınde 1 hafta olmak uzere 3-4 defa gelır 1 sene ıcınde. 30 una merdıven dayamış bı adam her haftasonu annesıne mı gıdecek yahu :) 3g ye geçtık görüntülü konuşsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?