Eşimle iletişimimiz lütfen yorum

Arkadaşlar merhaba eşimle birbirimizi seviyoruz onun beni sevdiğinden eminim ben de onu çok seviyorum lakin hiç muhabbet edemiyoruz ben sürekli e şu nasıl bu nasıl bu günun nasıl geçti gibi şeyler soruyorum o da tek kelimelik cevaplar veriyor muhabbet hiç ilerlemiyor iş yerinde bı olay olduğunda eşime anlattigimda sanki duvara anlatmisim gibi hiç yorum yapmıyor bazen kızınca zorla saçma sapan biseyler soyluyor bu durum beni iyice yormaya başladı kendimi çok yalnız hissediyorum sizce ne yapmalıyım böyle bir durumda olan var mı icinizde
Oyun seviyorsa beraber oyun oynayın.
Erkekler et,tavuk balık genel olarak mutfakta severler mutfakla arası iyi ise beraber mutfağa girin konusmasanız da beraber yemek yapmak iyi gelebilir.
Uygun ortamınız varsa ve ömrünün sonuna kadar bakabilecekseniz ortak bir evcil hayvan alabilirsiniz ikinizin ilgileneceği papağan, muhabbet kuşu,kedi vs.
Mesleği ile alakalı sevdiği şeylerle alakalı bir yerden bir şey yakalamalısınız.
Baktınız bunların hiç biri yok o zaman alıp kahveyi müziği balkona çıkıp oturun. Komedi filmi açıp mısır patlatıp keyif yapın gülün. Somurtup surat asmak trip atmak ise yaramıyor bunlar bir nebze işe yarar.

Ya ilk başta iyi oluyorlar canım saatlerce telefonda konuşuyorduk tabi ki o zaman tanıma süreci olduğu için hep ailesini önceki hayatını vs anlatirdi şimdi artık dip dibeyiz konuşacak bişey kalmadı ona göre sanirin
Konuşacak birşeyler bulunuyor inan ki anlaşınca.kendini kandırma valla.benim de uzun süreli ilişkileirm oldu kafalar uyunca konuşuluyor valla.hee birbirinizden bağımsız hayat enerjisi de azalmış olabilir.

Arkadaşlar merhaba eşimle birbirimizi seviyoruz onun beni sevdiğinden eminim ben de onu çok seviyorum lakin hiç muhabbet edemiyoruz ben sürekli e şu nasıl bu nasıl bu günun nasıl geçti gibi şeyler soruyorum o da tek kelimelik cevaplar veriyor muhabbet hiç ilerlemiyor iş yerinde bı olay olduğunda eşime anlattigimda sanki duvara anlatmisim gibi hiç yorum yapmıyor bazen kızınca zorla saçma sapan biseyler soyluyor bu durum beni iyice yormaya başladı kendimi çok yalnız hissediyorum sizce ne yapmalıyım böyle bir durumda olan var mı icinizde
Konuskan biri değilmi

Ya sık gorusmedigi insanlarla güzel sohbet ediyor ancak biz yan yanayız diye mi neden bilmiyorum geçen iş yerinde olan bı olayı anlattı nasıl olduysa bı kaç gün sonra ben de ne oldu o olaya başka bi gelişme.oldu mu dedim bana söylediği sen de bişey anlatınca üzerinde kalıyorsun hiç unutmuyirsun diyor ve konuyu kapatti
Annemden bilirim bu durumu. Anneme belirli yaşa kadar her şeyimi anlatırdım ama bunun beni daha da yıprattığını geç farkettim. En basitinden geçmişte her gün işe gitmek çok zor demişim. Şimdi hibrit çalışıyorum hala keşke hiç işe gitmesen diyip uzatıyor. Ya da birini sevmediğimi onla sorun yaşadığımı söylemişimdir. Her görüştüğümüzde o kişiyi bana soruyor. Bi alışveriş yapıcaksam o alıcağım şeyle ilgili sanki ben ne alıcağımı bilmiyomuşum gibi haftalarca videolar yazılar atıyor. Bir olay anlattığımda benim o olaya vermiş olduğum tepkilerden daha büyük tepkiler veriyo keşke şunu da yapsaydın böyle yapsaydın diyip duruyor. Siz de böyle biri olabilir misiniz

Şunu deneyin bunu deneyin ne kadar desek boş belki adamın tabiatı böyledir ki eğer öyleyse maalesef yapacak bişey yok evlenmeden önce farketmeniz gerekiyordu. Babamdan biliyorum. Çok iyi biridir ama konuşmaz. Artık hareketlerinden bile anlıyoruz ne demek istediğini. Annem de hep şikayetçiydi. Olmadı olmadı olmadı. Şimdi bide uyuklaması başladı. Annem de napsın yalnızlığını gidermek için bütün halk eğitim kurslarını bitirmeye çalışıyor. İş çıkışı bile yorgunlukla kursa gittiği olur. Gerçi iyi de oldu. Kendini çok geliştirdi. Ama babam hala aynı 😂

Sevgililik döneminiz ne kadar sürdü?
Yani evlenmeden önce görmediniz mi bu sorunu diye merak ettim.
Adam belki konuşmayı sevmeyen biri, değiştiremezsiniz bence.

valla ben de seviyor ama tabiatı böyle diyordum. artık ciddi ciddi sevmediğini düşünüyorum. hazır yemek, kurulu düzen işlerine geliyor. evde dinlen, kafanı da yoracak kimse olmasın. olay bu. benim eşimin arkadaşı, eşi dostu da yok. ailesiyle de arası iyi değil. yani onları da arayıp sormaz. ayda yılda utanma belası arar o kadar. ben artık eşimin kilinik hasta olduğuna eminim. sizinki benimki kadar vahim değildir. ama ben de umudu kestim. ama böyle sevgisiz, ilgisiz nereye kadar gider? kadınlar ilgi, anlaşılmak, sevilmek ister. işimiz zor. dışarıdan çok efendi görünen bu tip adamlara bekar kızlar dikkat etsin. evde de fazlasıyla efendiler! insanın bütün yaşam enerjisini bitiriyorlar.

Konuşkan değil demek ki
Evde telefonu elinizden bırakın otururken karşılıklı oturun ya da böyle Yanyana oturup ayaklarınızı uzatıp sarılın birbiriniZe belki bunlar işe yarayabilir
Ve inanmayabilirsiniz ama ben sabah erken kalktığımda gün içinde daha konuşkan oluyorum geç kalktığımda ise aklıma konuşacak bir şey gelmiyor zihnim bulanık mı diyim durgun mu diyim öyle bir şey oluyor

Erken-geç kalkmaktan kastım güneş doğmadan önce ve sonra kalkmak

Hayat böyle geçmez hayat arkadaşı diye evlendim seninle de dedikodu bile yapmalı yani aaa tatlı dille uyar yada bende şöyle olay var nasıl muamele görürsem öyle davranırım.

Back
X