- 9 Ekim 2020
- 5.907
- 7.917
- 148
olan dertli,olmayan dertli yak birOyy oyyykoca bulamıyorum konularından sonra bu.çekilecek çilemiz varmış ya.koca bulanlar da bu durumda işte.ayy sinirlerim bozuldu artık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olan dertli,olmayan dertli yak birOyy oyyykoca bulamıyorum konularından sonra bu.çekilecek çilemiz varmış ya.koca bulanlar da bu durumda işte.ayy sinirlerim bozuldu artık
![]()
Koca iyi bir şey olsa adı gonca olurduOyy oyyykoca bulamıyorum konularından sonra bu.çekilecek çilemiz varmış ya.koca bulanlar da bu durumda işte.ayy sinirlerim bozuldu artık
![]()
Oyun seviyorsa beraber oyun oynayın.Arkadaşlar merhaba eşimle birbirimizi seviyoruz onun beni sevdiğinden eminim ben de onu çok seviyorum lakin hiç muhabbet edemiyoruz ben sürekli e şu nasıl bu nasıl bu günun nasıl geçti gibi şeyler soruyorum o da tek kelimelik cevaplar veriyor muhabbet hiç ilerlemiyor iş yerinde bı olay olduğunda eşime anlattigimda sanki duvara anlatmisim gibi hiç yorum yapmıyor bazen kızınca zorla saçma sapan biseyler soyluyor bu durum beni iyice yormaya başladı kendimi çok yalnız hissediyorum sizce ne yapmalıyım böyle bir durumda olan var mı icinizde
Konuşacak birşeyler bulunuyor inan ki anlaşınca.kendini kandırma valla.benim de uzun süreli ilişkileirm oldu kafalar uyunca konuşuluyor valla.hee birbirinizden bağımsız hayat enerjisi de azalmış olabilir.Ya ilk başta iyi oluyorlar canım saatlerce telefonda konuşuyorduk tabi ki o zaman tanıma süreci olduğu için hep ailesini önceki hayatını vs anlatirdi şimdi artık dip dibeyiz konuşacak bişey kalmadı ona göre sanirin
Konuskan biri değilmiArkadaşlar merhaba eşimle birbirimizi seviyoruz onun beni sevdiğinden eminim ben de onu çok seviyorum lakin hiç muhabbet edemiyoruz ben sürekli e şu nasıl bu nasıl bu günun nasıl geçti gibi şeyler soruyorum o da tek kelimelik cevaplar veriyor muhabbet hiç ilerlemiyor iş yerinde bı olay olduğunda eşime anlattigimda sanki duvara anlatmisim gibi hiç yorum yapmıyor bazen kızınca zorla saçma sapan biseyler soyluyor bu durum beni iyice yormaya başladı kendimi çok yalnız hissediyorum sizce ne yapmalıyım böyle bir durumda olan var mı icinizde
Burcunu sormamışsın.Arkadaşlarıyla falan iletişimi nasıl? Ailesiyle falan ne bileyim. Normalde derin sohbet eder mi başkalarıyla?
Annemden bilirim bu durumu. Anneme belirli yaşa kadar her şeyimi anlatırdım ama bunun beni daha da yıprattığını geç farkettim. En basitinden geçmişte her gün işe gitmek çok zor demişim. Şimdi hibrit çalışıyorum hala keşke hiç işe gitmesen diyip uzatıyor. Ya da birini sevmediğimi onla sorun yaşadığımı söylemişimdir. Her görüştüğümüzde o kişiyi bana soruyor. Bi alışveriş yapıcaksam o alıcağım şeyle ilgili sanki ben ne alıcağımı bilmiyomuşum gibi haftalarca videolar yazılar atıyor. Bir olay anlattığımda benim o olaya vermiş olduğum tepkilerden daha büyük tepkiler veriyo keşke şunu da yapsaydın böyle yapsaydın diyip duruyor. Siz de böyle biri olabilir misinizYa sık gorusmedigi insanlarla güzel sohbet ediyor ancak biz yan yanayız diye mi neden bilmiyorum geçen iş yerinde olan bı olayı anlattı nasıl olduysa bı kaç gün sonra ben de ne oldu o olaya başka bi gelişme.oldu mu dedim bana söylediği sen de bişey anlatınca üzerinde kalıyorsun hiç unutmuyirsun diyor ve konuyu kapatti
O işlere ben bakmıyorum cinimBurcunu sormamışsın.
Sevgililik döneminiz ne kadar sürdü?Arkadaşlar merhaba eşimle birbirimizi seviyoruz onun beni sevdiğinden eminim ben de onu çok seviyorum lakin hiç muhabbet edemiyoruz ben sürekli e şu nasıl bu nasıl bu günun nasıl geçti gibi şeyler soruyorum o da tek kelimelik cevaplar veriyor muhabbet hiç ilerlemiyor iş yerinde bı olay olduğunda eşime anlattigimda sanki duvara anlatmisim gibi hiç yorum yapmıyor bazen kızınca zorla saçma sapan biseyler soyluyor bu durum beni iyice yormaya başladı kendimi çok yalnız hissediyorum sizce ne yapmalıyım böyle bir durumda olan var mı icinizde