• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili derdim var başlığı açmadım demem artık😅

dediğiniz gibi hırslı bi duruşu yoksa gerçekten zor niye tarla diye ısrarcı o zaman yani 2 yıl uzun bi süre değil ama kısa da değil şimdi. insan gezmek tozmak istiyor en kötü hele bide çocuk yok en rahat zamanlar. ben yine de kalp kırmamaktan yanaayım gözleri filan doluyor deyince çok üzüldüm eşinize kaldıramıyor belli ki. bundan sonra konuşun açık açık madem lisans mezunu bi yere stajer olarak bile başlasa zamanla yükselebilir ya iş bulacak ya da bu şekilde batmaya devam ederse sizin de dayanamayacağınızı bilmesi lazım sonuçta siz de o kadar laf ederken mutlu değilsiniz. sevgi tek başına karın doyurmuyor maalesef,çocuk da yok önünüze bakarsınız bu şekilde sürekli kavga dövüş evlilik olmaz. kendinize bi zaman belirleyin onun verdiği sürelere artık mecbur değilsiniz bence yoksa oyalar durur.
Evet ben de üzülüyorum çok iyi kalpli çok iyi niyetli hatta tanıdığım tek iyi erkek diyebilirim😅her yıl 1 yurtdısı tatili çok istiyorum ben evlenemeden önce de giderdim.
1 ay verdim bakalım, 1 ayda ne olur bilemedim ama🤷🏽‍♀️

Beni merak ettiğim sen 9-5 çalışırken o ne yapıyor
Tarla dışındaki işi nasıl bir iş ki zarara girdi

Hayır yani parayı geçtim sen çalışırken evde yatıyorsa çok daha sinir bozucu

Beni merak ettiğim sen 9-5 çalışırken o ne yapıyor
Tarla dışındaki işi nasıl bir iş ki zarara girdi

Hayır yani parayı geçtim sen çalışırken evde yatıyorsa çok daha sinir bozucu
Yani şöyle çok detaya girmiyim ürün satmaya çalışıyorlar, satamadıkları için para gelmiyor sürekli cepten yiyor, ya benim anlamadığım ailemde ve çevremde de çok girişimci oldu, bu insanlar eve geldiklerinde de ilk zamanlar kafayı kırıp o konuya yoğunlaştılar, gecelere sabahlara kadar uyumadılar yeri geldi, ticaret işi oturtana kadar böyle bişey benim bildiğim, benim eşim eve gelince maç dizi vs, anlatıyorum girişimci olacaksan yol budur vs anlamıyor kafayı yiycem

Yani şöyle çok detaya girmiyim ürün satmaya çalışıyorlar, satamadıkları için para gelmiyor sürekli cepten yiyor, ya benim anlamadığım ailemde ve çevremde de çok girişimci oldu, bu insanlar eve geldiklerinde de ilk zamanlar kafayı kırıp o konuya yoğunlaştılar, gecelere sabahlara kadar uyumadılar yeri geldi, ticaret işi oturtana kadar böyle bişey benim bildiğim, benim eşim eve gelince maç dizi vs, anlatıyorum girişimci olacaksan yol budur vs anlamıyor kafayı yiycem
Ohoo seninki tembel. Bu para falan kazanamaz kusura bakma

Ohoo seninki tembel. Bu para falan kazanamaz kusura bakma
Sabah 9, akşam 7 çalışıyor ama bu değil sanki yaa, girişimci böyle olunmaz yanlış düşünmüyorum dimi? Hepimizin bildiği en sayko girişimci elon🙄 ya adam yapabilse ne kimsenin uyumasına izin vermeyecek

Sabah 9, akşam 7 çalışıyor ama bu değil sanki yaa, girişimci böyle olunmaz yanlış düşünmüyorum dimi? Hepimizin bildiği en sayko girişimci elon🙄 ya adam yapabilse ne kimsenin uyumasına izin vermeyecek
Arkadaşımla bizim de ufak bir girişimimiz var sürekli ne yapabiliriz nasıl dizaynlar revaçta onları konuşuyoruz. Ben tüm boş vaktimi bu işe ayırmaya çalışıyorum. Diziler filmler kitaplar oyunlar birikti, derbi maçlarına bakabiliyoruz sadece :D Keşke daha çok vaktim olsa diyorum yani yayılıp oturuyorsa isteği azmi yoktur. Bu tavuk falan alsa bakamaz onlara yazık ya

Arkadaşımla bizim de ufak bir girişimimiz var sürekli ne yapabiliriz nasıl dizaynlar revaçta onları konuşuyoruz. Ben tüm boş vaktimi bu işe ayırmaya çalışıyorum. Diziler filmler kitaplar oyunlar birikti, derbi maçlarına bakabiliyoruz sadece :D Keşke daha çok vaktim olsa diyorum yani yayılıp oturuyorsa isteği azmi yoktur. Bu tavuk falan alsa bakamaz onlara yazık ya
Öff valla gaza gelcem şimdi🤣balkonda zaten maç izliyo kitliyim de orda devam etsin hayatına🤣

Belki yanlıs bir düsünce ama evde herseyi ben ödesem herhalde erkek ben olurdum, kocama da erkek gözüyle bakamazdım sanırım. Bende calısıyorum, eşim de 2 iş birden yapıyor. Kendi paramı harcarım, istersem birikim yaparım, istersem eve destek olurum ama istersem.. ama herşey bana yüklense kocama saygı da duymazdım acıkcası, maalesef para güç demek bazı yerde. Kocam evine bakamayacaksa, ihtiyacımı karsılayamıcaksa niye kocam.. bende düzgün konusurdum başta ama anlamıyorsa da artık hakaret boyutuna gelirdi maalesef

Back
X