- 7 Ocak 2024
- 1.814
- 861
- 43
- 27
- Konu Sahibi annelikyolunda4
-
Doğum sonrası mı böyle oldu?Kızlar aşırı sinirim bozuldu ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum zaten zar zor 50-60 ml çıkıyorNprmal doğum acısı, çocuk stresi, süt stresi yetmezmiş gibi birde eşimle uğraşıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum ama cidden bıktım artık sürekli aynı şey çocuk doğdu doğalı evde köyde değil eve geliyor işten yemek yiyoruz alıyor telefonu bir kanepede vakit geçirmiyoruz dediğimde yprgunum oturuyorz işte falan diyor ama benim beklentim sohbet etmek vs,,, bunu defalarca dile getirdim daha 3 gün önce tartıştım 1 gün konuşmadım sonra geldi barışmaya çalıştı falan bugün yine aynı geldi kanepeye geçti bizimle vakit geçirmiyorsun diye söylendim uykum var ondan dedi geldi çocuğu aldı kucağına vs benimle yine yok sonra yengesi aradı kuzenin hasta hastaneye getir diye hemen gitti aradım duşta çıkınca dedi tamam dedim yarım saat sonra yazdım hastanedeyiz dedi buldan baktım hala evde yalan söyleme dedim baktığımı anladı herhalde görüntülü aradım açtı geliyorum kendini iyi hissediyormuş dedi bende kapattım (tabi gideli 2 saat oldu) neyse mesaj attım kırıldıklarımı yazdım eve de gelme bizimle 5-10 dk zaman geçirirsin ne olur ne olmaz dedim… Ya ben mi abartıyorum yaptığı yanlış değil mi yemin ederim beni kendinden soğuttu her gün boşanmayı düşünüyorum
Sakşn mi benimle 5 dk vakit geçirmeyip başkalarıyla saatlerce konuşuyorDoğum sonrası mı böyle oldu?
Biraz sakin mi bıraksanız niye adamı takibe aldınız.
Doğum öncesi nasıldı?Sakşn mi benimle 5 dk vakit geçirmeyip başkalarıyla saatlerce konuşuyor
İlgisizliği vardı ama doğumdan sonra abarttıSinirlenmeniz doğal ama önce bebeğinizi düşünün.
Bu durum doğumdan sonra mı oldu? Evlendiğinizden beri mi böyle?
İlgisizliği vardı ama doğum sonrası abarttıDoğum öncesi nasıldı?
Önceden de varmış.İlgisizliği vardı ama doğum sonrası abarttı
Düzelir diye mi çocuk yaptınız?İlgisizliği vardı ama doğumdan sonra abarttı
Aynen öyle el iyisi çok güzel anlatmışsınız lBunlara el güzeli deniyor.Bir tanede bende var elalem cagirsa dağ bayır aşar gider.Ben deyincede yapıyor ama of puf.Disardakilere hayır diyemezken evdekilere bir şey yaparken lutufmus gibi davranırlar.Bosanin diyemem ama sağlam bir ayar çekmeniz lazım.yoksa düzelmiyor.Yalanda başlamış.Allah yardımcınız olsun
Hayır ne alakaDüzelir diye mi çocuk yaptınız?
Evet mesela bugün ne yaptın iş nasıldı falan telefona dalar cevap vermez bir kaç kere seslenince cevap verir maç 1 dkya konuşma biterSiz sohbet edince sus mu diyor?
Gidip sohbete başliyor musunuz hic yoksa sohbet edelim kavgasi mi ediyorsunuz
Ne yapayım alıştım artık mecburen.Allahtan çok bir çevremiz yokta ayda yılda bir ihtiyaç oluyor.Aynen öyle el iyisi çok güzel anlatmışsınız lSiz ne yaptınız
Ayyyyy telefona el koymak lazım. ‘ALO BURDA KARIN KONUŞUYOR, telefona sonra bakarsın!’ DeyipEvet mesela bugün ne yaptın iş nasıldı falan telefona dalar cevap vermez bir kaç kere seslenince cevap verir maç 1 dkya konuşma biter
Adam zaten ilgisizmiş, birden sihirli değnek dokunamazdı yani.Hayır ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?