Eşimle ilgili paranoyam yoksa gerçek mi ?

Binnur2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
17
1
1
45
Merhaba, eşimle dört senedir evliyiz. Genel itibariyle pek bir sorunumuz yok. Birlikte sık vakit geçiririz. Ama son zamanlarda sosyal medyada çok dolaştığını farkettim. Konuyu biraz anneme ve kardeşime de açtım hatta ama üstünde durmadık tabi. Birgün o işteyken bilgisayarında bu fotoları gördüm. Tabi başta anlam veremedim. Birkaç gün sonra instagramın da beğendiğin yorum yaptığı fotoları farkettim. Ona biraz durumdan bahsetmek istedim ama boşuna kıskanç görünmek de isteniyorum. Acaba diye düşünmeye başladım bir hayranlığı mı var. Arkadaşlarımla daha konuşmadım hiç bunu çünkü biraz önyargılı olabiliyorlar. O da gerçekten saçma geldi, çünkü kadın bence hiç güzel değil. Bu kadın onun tipi olduğunu pek düşünmezdim.
Benim en çok moralimi bozan ona özel mesaj yazmasıydı. Ama bu konuyu ona bugün açacağım. Sizce bu da aldatmak değil mi ?

Ne yazmış ki? Ayrıca kadın oldukça çekici seksi belki fantezi yapıyor kafasında

Büyük ihtimalle yabancı bir ünlü. Bence aldatmak değil; benim eşiminde instagramında da tanışıp konuştuğu yabancı kadınlar var, hatta eşimin İngilizcesi iyi olmadığı için çoğu kez çevirisinde yardımcı bile oluyorum. :)
Tabi eşinizin attığı mesajın içeriği önemli. Eğer cinsel içerikli vs değilse; çok kafaya takmayın. :)

Yazdığı mesajı paylaş biz çevirelim. Mesajın içeriği önemli. Gerçi büyük ihtimalle flört amaçlı. “Kıskanç görünmemek için” diyorsunuz da kıskanmak için yeterli sebebiniz var. Sosyal medyayı kadınlara mesaj atmak için kullanan erkeklerin medeni hali evli olmamalı bence.

Eşiniz kadına ne yazmış çok merak etim keşke ekran görüntüsü alsaydınız yaaaa biz çevirirdik hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…