haklısınızBence böyle şeyleri kimseye anlatmayın, ne gerek var aileye arkadaşlara anlatmaya, soracaksanız eşinize sorun asıl, ne yazmış ki mesajda
yoo değilim ama eşimi tanıyorum. zevkine hitap etmez
Yok yanlış anladınız öyle bir düşüncem yok tabi. Sadece ben kadını hiç beğenmedim.Kadının fotoğraflari müstehcen değil. Güzel mi değil mi diye irdelememiz için mi paylaştınız? Kaldi ki asıl önemli olan eşinizin attığı mesaj. Onu paylaşmanız lazım. Kadını tanımıyorum ünlü olsa gerek. Ünlü insanların fotoğraflarını kadın erkek herkes bilgisayarında bulundurabilir. Ayrıca siyahi ya da sarı veyahut kızıl olmasi çirkinlik emaresi değildir biz de beyaz olduğumuz için üstün falan değiliz. Bu ön yargıları artık aşalım kaçıncı yüzyıldayız artık.
Mesaj telefondaydı ordan nasıl çeviricem.Zaten eşinizin kadının yüzüne baktığını sanmıyorum. Zira bir kadının bile dikkatini çeken başka yerler var fotoda..
Ayrıca demek ki pek tanımıyormuşsunuz ki sosyal medyada bu tip şeylere takıldığına şaşırmışsınız..
Neden mesajı çevirtmediniz? Fotoyu almış asıl önemli şeyi not almamışsınız.
Kusura bakmayın. Arkadaşlarıma anlatamadımda. Çok özür diliyorum.Binnur2 aramıza katılmana çok sevindik.Su ana kadar hiçbir paylaşımın olmamış ...ilk paylaştığın konu ise elalemin fotoğrafını paylasip "bu kadın benim eşimin tipi(?) değil çok şaşırdım" kıvamında....acaba eşinin hangi tipte bir kadınla yazismasi içini rahatlatır? İstersen eşinin de resmini gonder..."esin bu kadının tipi midir ?" onu da konusalim
Kadının çok daha seksi fotoğrafları varken bu fotoğrafları kaydetmesine şaşırdım ben. Hatta neredeyse elbiseyi mi beğendi falan diye düşüneceğim. Bir kadın olarak ben bile başka fotoğraflarını daha çok beğendim.Zaten eşinizin kadının yüzüne baktığını sanmıyorum. Zira bir kadının bile dikkatini çeken başka yerler var fotoda..
Ayrıca demek ki pek tanımıyormuşsunuz ki sosyal medyada bu tip şeylere takıldığına şaşırmışsınız..
Neden mesajı çevirtmediniz? Fotoyu almış asıl önemli şeyi not almamışsınız.
Direkt siyahi birini begenecegini ummazdim derken başka ne anlayalım ? Erkeklerin algoritması çok farklı neyi beğenip beğenmeyeceklerini bilemezsiniz. Ama kadında da kalça değirmen taşı gibi maşallah belki sebep o olabilirYok yanlış anladınız öyle bir düşüncem yok tabi. Sadece ben kadını hiç beğenmedim.
Yeni üyelik almış....takıntı yaptı abi o zamanYavrum bu kadın atlet değil miydi?
Sen ne cins bi şeysin arkadaşım, bıkmadın mı şu kadının çeşit çeşit fotosunu bulup her sene ayrı bi konuyla gelmeye?
Geçen sene kadının şortlu mayolu fotoğrafları ile geldin, şimdi de abiyeli haliyle mi sınıyorsun bizi?
Mesaja bir daha bakma fırsatı bulursam çeviricem.Kadın seksi, ünlü mü bilemedim. Eğer mesajın ingilizcesini buraya yazarsanız çeviririz. Fotograflara bakmak, begenmek vs cok büyük bir şey değil. Ama mesaj atması sıkıntı. Tabi kadın başka bir ülkedeyse en fazla fantazik bir durum olur. Bu duruma türkiye de seksi kadınlarla devam etme ihtimali düşündürücü sadece.
Yeni üyelik almış....takıntı yaptı abi o zaman
Anlamadım. Karıştırıyorsunuz sanırım.Muhtemelen.
Canı sıkılan evcil bi sapıkçık olmak dışında, başka neler yapıyorsun Binnur? Nasıl gidiyor hayat filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?