Eşimle ilgili paranoyam yoksa gerçek mi ?

Anlamadım. Karıştırıyorsunuz sanırım.

Anladın sen anladın.
Gördüğüm yüzü unutmam ben ve gördüğüm kıçı da

Tesadüfe gel ki aylaar önce aynı kadının yine çarşaf çarşaf fotoğraflarıyla konu açılıyor ve yine aynı mevzu. Üstelik "Sporcuların frikikleri" üzerine bi fantezi ile gelmiştin. O mayolu şortlu fotoğrafları ne çabuk unuttun, şimdi abiye merakın mı sardı? Çok mu takıksın sen bu kadına abisi? Yoksa sporcular özel ilgi alanına mı giriyor?

Hımm takıntılı bir üye ile karşı karşıyayız demek. İyi de bizimle niye paylaşıyor acaba?
Aklıma direk netflixteki you dizisini getirdi

Çocukluğumdan beri george coloney hayranıyımdır.
Adamla karşılaşsam dibim düşer herhalde, kocamı falan bırakıp yanına tanışmaya giderim.
Ama dediğim gibi hayranlık.
Siz sevgi ile bu durumu karıştırmayın.

Biz ona kıskançlık veya ilgi çekme diyelim. Yok kadını beğenmemiş yok efendime söyleyeyim, siyahi sevmezmiş eşi. Yorum yapanların ve yapacakların: ah kuzum. Kesin böyle böyle dedi, ayrıl ondan. Ya da ay şunu şunu söyledi, inanma ona falan demesini mi bekliyordu acaba? Bir de üstüne üstlük kız sporcu hem de YABANCI. Kocana o kadar mesaj arasında dönüpte cevap mı verecekti... troll bu değil mi? Lütfen troll olsun.

Bu rahatlıktan bende istiyorum aşırı kıskançlığımdan sıkıldım

Bu resimler anneye mi gösterldi? Eşim bakıyo falan diye. Yani resimde bişey yok ta ben anneye göstermeye takıldım. Ne tuhaf. Annene şikayet edince gözüne biber mi sürecek adamın?

Bu resimler anneye mi gösterldi? Eşim bakıyo falan diye. Yani resimde bişey yok ta ben anneye göstermeye takıldım. Ne tuhaf. Annene şikayet edince gözüne nibet mi sürecek adamın?
Yok hayır anneme sosyal medyada çok zaman geçirdiğinden bahsettim.

Kadını buldum.
94lü, anne tarafından Gambiyalı olan İsveçli uzun atlamacıymış.

Eşiniz belli ki kadını hoş bulmuş. Kadının eşinizin mesajını okuyacağını bile sanmıyorum.
Vayy dedektif abla ya. Harikasınız

ya bu kadına numarasına kadar verse nolucak loris karius mu bu adam, ayrıca bu yaşınızda hala ırkçılık ne kadar ayıp bilmiyor musunuz? ünlülere takılmak saçma bence.patrick adında çook meşhur bir pilot var ben de ona yorum falan yapıp duruyorum.

Eşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.

Yok yanlış anladınız öyle bir düşüncem yok tabi. Sadece ben kadını hiç beğenmedim.
Beğenseydiniz veya çok çok güzel olsaydı ki bence güzel bi kadın, güzelmiş kadın bakabilir diyip şaşırmayacakmıydınız?
Biz burda ne desek boş. Önemli olan kadının fotoğrafı değil, eşinizin ne yazdığı.

yoo değilim ama eşimi tanıyorum. zevkine hitap etmez
Tanıdığınızı sanıyor olabilirsiniz. Emin olun bilmediğiniz bir çok huyu, beğenisi vardır. Eşimiz bile olsa kimseyi çok iyi tanıyamayabiliyoruz. Belki zamanla olabilir.
Bizim bi arkadaşta Adriana Lima' ya yazmıştı :)
Yazdığı mesajı translaette çevirin, tam olarak çevirmeyebilir ama az çok anlaşılır.

Eşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.
Demekki tanıyamamışsın eşini..şimdi sana bir tavsiye..hemen diyete başla,o bel incelsin.Sonra squat yap ki popon biraz benzesin.gerci zor o popo siyahi kadınlarda genetik olarak öyle oluyor zaten.
Sonra yaklaşık 100 session sunbed yap..rengin koyulassin.Yani en iyisi sen bu kadina benze.Adam hayran demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…