- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Anlamadım. Karıştırıyorsunuz sanırım.
Yavrum bu kadın atlet değil miydi?
Sen ne cins bi şeysin arkadaşım, bıkmadın mı şu kadının çeşit çeşit fotosunu bulup her sene ayrı bi konuyla gelmeye?
Geçen sene kadının şortlu mayolu fotoğrafları ile geldin, şimdi de abiyeli haliyle mi sınıyorsun bizi?
Hımm takıntılı bir üye ile karşı karşıyayız demek. İyi de bizimle niye paylaşıyor acaba?
Aklıma direk netflixteki you dizisini getirdi
Bu rahatlıktan bende istiyorum aşırı kıskançlığımdan sıkıldımBüyük ihtimalle yabancı bir ünlü. Bence aldatmak değil; benim eşiminde instagramında da tanışıp konuştuğu yabancı kadınlar var, hatta eşimin İngilizcesi iyi olmadığı için çoğu kez çevirisinde yardımcı bile oluyorum. :)
Tabi eşinizin attığı mesajın içeriği önemli. Eğer cinsel içerikli vs değilse; çok kafaya takmayın. :)
Bilmiyorum siyahi bir kadını beğeneceğini düşünmezdim.
Bir Allah'ın kulu da "ay yok kiiz ben daha güzelim" diyerek mini bir elbiseyle fotoğrafını paylaşmamis yaaaa...yazıklar olsunE sapıklık işte, nedeni olmasına gerek yok. :)
Pardon yanlış anlaşıldım galiba. Eşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.Çok iticisiniz.
Yok hayır anneme sosyal medyada çok zaman geçirdiğinden bahsettim.Bu resimler anneye mi gösterldi? Eşim bakıyo falan diye. Yani resimde bişey yok ta ben anneye göstermeye takıldım. Ne tuhaf. Annene şikayet edince gözüne nibet mi sürecek adamın?
Vayy dedektif abla ya. HarikasınızKadını buldum.
94lü, anne tarafından Gambiyalı olan İsveçli uzun atlamacıymış.
Eşiniz belli ki kadını hoş bulmuş. Kadının eşinizin mesajını okuyacağını bile sanmıyorum.
Bulmaz olaydım, bu kadınsa ben neyim, ben kadınsam bu ne dedimVayy dedektif abla ya. Harikasınız
Eşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.ya bu kadına numarasına kadar verse nolucak loris karius mu bu adam, ayrıca bu yaşınızda hala ırkçılık ne kadar ayıp bilmiyor musunuz?ünlülere takılmak saçma bence.patrick adında çook meşhur bir pilot var ben de ona yorum falan yapıp duruyorum.
Adı soyadı ne yav merak ettim :)Bulmaz olaydım, bu kadınsa ben neyim, ben kadınsam bu ne dedimAblanın (abla diyorum da benden küçük böhüühü) vücut güzel valla.
Beğenseydiniz veya çok çok güzel olsaydı ki bence güzel bi kadın, güzelmiş kadın bakabilir diyip şaşırmayacakmıydınız?Yok yanlış anladınız öyle bir düşüncem yok tabi. Sadece ben kadını hiç beğenmedim.
Tanıdığınızı sanıyor olabilirsiniz. Emin olun bilmediğiniz bir çok huyu, beğenisi vardır. Eşimiz bile olsa kimseyi çok iyi tanıyamayabiliyoruz. Belki zamanla olabilir.yoo değilim ama eşimi tanıyorum. zevkine hitap etmez
Demekki tanıyamamışsın eşini..şimdi sana bir tavsiye..hemen diyete başla,o bel incelsin.Sonra squat yap ki popon biraz benzesin.gerci zor o popo siyahi kadınlarda genetik olarak öyle oluyor zaten.Eşimi tanıdığım için böyle bir kadını beğendiğini düşünmezdim. Irkı ile ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?