Eşimle ilgili sıkıntım

ne illet bişiyle evlenmişsin sen ya. allah kurtarsın. ınsallah bosanabılırsın.. yaşatmam ne !! sen kendinde ne suc arıyosun adam davarın onde gideni!! ınsallah zarar gormeden kurtulursun. cocugu falan alamaz. aman adaletımız soyle senı korur dıycem de . dıyemıyorm...
İşte o adalete güvensem herşeyi yaparım ama herkes beni yargılıyo kendince annemde aynı şeyleri yaşadı her seferinde polise başvurdu sonuç adamı 1 gün sonra bıraktılar dışarıya annem yediği o kadar dayakla kaldı ve her seferinde kardeşlerimi kaçırıp gitti o adam korkuyorum benim başımada aynı şeyler gelirse diye çocuğumu alırsa benden kaçırsa bulamazsam yada aileme zarar verir diye

Hayır gerçekten bahane değil onun ailesi giriyor devreye her seferinde erkektir evine ekmek getiriyorsa susucaksın gibisinden söylemlerde bulundular annem babam ayrı olduğu için benide ezdiler bende daha yeni babamla konuştum barıştım hani gitmek istiyorum onun yanıma uzağa bu seferde benden izinsiz çocuğumu götüremezsin diyo dedeme falan zarar vermekle tehtid ediyo ama bu sefer kararlıyım sadece nasıl yapacağımı bilemiyorum

Adı üstünde onun (!) ailesi. Boşanın ister mi hiç başlarına bela.
Otursun evinde karısı çeksin sıkıntısını 😬
Zaten zihniyet belli. Yetiştirdiklerininde farklı olacağını düşünmek devekuşunun uçtuğunu düşünmekle aynı 😂
Bence ufaktan planınızı yapın. Babanızla konuşun onunla bir yol çizin. İnşallah yeni hayatınız çok güzel olur 💐🤲

Adı üstünde onun (!) ailesi. Boşanın ister mi hiç başlarına bela.
Otursun evinde karısı çeksin sıkıntısını 😬
Zaten zihniyet belli. Yetiştirdiklerininde farklı olacağını düşünmek devekuşunun uçtuğunu düşünmekle aynı 😂
Bence ufaktan planınızı yapın. Babanızla konuşun onunla bir yol çizin. İnşallah yeni hayatınız çok güzel olur 💐🤲
İnşallah teşekkür ederim babam bu akşam konuşacakmış onunla beni almaya gelicekmiş

Koskoca adam,kocanın telefonundan mi giriyor yani ? Seni buna inandiracagini düşünmüş olduğuna göre ; ya saf salak olduğunu dusunuyor yahut seninle dalga geçiyor.
Zaten belirli bir konu hakkında sorulmuş olan sorulara aniden kızıp,bağırıp çağıran kimseler ; genel olarak suçluluk duygusunun getirdiği savunma durtusuyle bu şekilde davranırlar.
Ne yaptı bilmiyorum,günahı da boynuna ama var bir şey..
Var var..

Koskoca adam,kocanın telefonundan mi giriyor yani ? Seni buna inandiracagini düşünmüş olduğuna göre ; ya saf salak olduğunu dusunuyor yahut seninle dalga geçiyor.
Zaten belirli bir konu hakkında sorulmuş olan sorulara aniden kızıp,bağırıp çağıran kimseler ; genel olarak suçluluk duygusunun getirdiği savunma durtusuyle bu şekilde davranırlar.
Ne yaptı bilmiyorum,günahı da boynuna ama var bir şey..
Var var..
Evet biliyorum bişey olduğunu bana diyor ki arkadaşım gmail hesabımdan giriyo onun için bana geliyo ama onun karşısında 7 yaşında çocuk yok inanıcağımı düşünüyo böylede kurtulmaya çalışıyor zaten bende orda anladım birşeyler olduğunu ben sorunca sustu ve direk bana bağırıp saldırdı işte sen paranoyasın hastasın bulup bişeyleri büyütüyorsun falan gibicesine

Back
X