• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorunlarımız?

Hayır demedim. Hatta orda o an orda nefret bile ettim. Ama elalem ne der dedik. Ailemde o an bana bitsin bu iş demedikleri için napıcağımı bilemedim
Elalem ne der diye elin herifi babasıyla size evinizde hakaret etsin evet bu daha iyi. Ailende de kafa yok kusura bakma. Böyle insanların arasına çocuğunu gönderir mi insan ya?

Altın önemli 😀 Kesin bitireceğim ama ben bi destek görmek istedim açıkcası çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Dile pelesenk olan sözler bir gün gerçek olur bunu unutma. Siz alttan aldıkça sen o evde durdukça gidemezsin sanıp her defasında bitsin bu iş diyor anladığım kadarıyla.

Gel dediler. Bende gitmeyi düşünüyorum. Yine de korkuyorum bir yuva böyle kolay yıkılır mı diye 😔
Yuva yıkılması öyle kolay değil sen kendine ve ailene saygı duy eşin aileni mi aradı bitsin mi dedi tasını tarağını topla git bakalım ne yapacak eşin sizi sindirmiş korkutmuş ne ailene saygısı var ne sana çok net sınırını çizmen lazım madem öyle ben yokum demen lazımki seni kaybetmekten korksun böyle çok üzülürsün ben ilk evlendiğimde çok benzerini yaşadım düğünüm bozulmasın diye ortalığı toparladım eşim ilk hafta canavar gibiydi kavga kıyamet aldım bütün eşyalarını koydum arabasına bitti dedim bu iş evlenir evlenmez boşandı olmasın diye katlandım sana dedim ama çok kararlıydım burnumdan getiriyordu çünkü sobra gittim terapistime terapist her konuyu biliyor dedi öyle hemen ayrılık olmaz ara gelsin aradım gel dedim koşa koşa geldi o oldu ama bir hafta falan dedim bitti al eşyalarında arabada güle güle korktu yani anladı kapının önüne konulduğunu ödü koptu

Oyuncağa çevirmiş sizi korkutuyor aklı sıra gıdemz sanıyor eğer boşanma kafanıza koyduysanız kanıtları hazırlayın öyle hemen bıtsın demek ne demek ona gösterin. Alttan almayın .
Alttan almayacağım. Boşanmayı da kafama koydum. Beni çok eziyorlar. Eşim mesela benle akrabama ve ya düğüne gelmiyor tek yolluyor bir de nasıl gidersen öyle gelirsin diyor. Arabasıyla gelip de almıyor beni

Ben onu arasam gelmez ki. Bitti dersem. Dünden bitirir. Asla özür dileme ve yalvarma, peşinden koşma olayları yok
Dile pelesenk olan sözler bir gün gerçek olur bunu unutma. Siz alttan aldıkça sen o evde durdukça gidemezsin sanıp her defasında bitsin bu iş diyor anladığım kadarıyla.
tam da anladığınız gibi bir durum😔

İşte olayın olduğu gün düğünüme nerdeyse 1 hafta 10 gün vardı. Ses çıkaramadık insanlara ne deriz diye. Ama keşke o zaman bitirseymişim çok pişmanım. Şimdi en ufak kavgada annemi babamI arıyor. Bitsin bu iş diyor
Siz zaten konuda sorduğunuz sorunun cevabını biliyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Alttan almayacağım. Boşanmayı da kafama koydum. Beni çok eziyorlar. Eşim mesela benle akrabama ve ya düğüne gelmiyor tek yolluyor bir de nasıl gidersen öyle gelirsin diyor. Arabasıyla gelip de almıyor beni
Bır avukattan akıl alın sıze sahip çıkmıyor bunları sorun neler yapabılırsınız altınları lütfen saklayın belki alır eder.

Elalem ne der diye elin herifi babasıyla size evinizde hakaret etsin evet bu daha iyi. Ailende de kafa yok kusura bakma. Böyle insanların arasına çocuğunu gönderir mi insan ya?
Ne deseniz haklısınız. Bir de eşim olacak insan utanmadan aramızdaki mesajları anneme ve babama da okutmaya çalıştı

Yuva kurulmamış ki hiç yıkılsın yahu. Sizin ki kağıt üstünde birliktelik. Yuva bu mu? İnsan eşine olan sevgisinden ailesine hürmet gösteriyor çok hoşlanmasa bile. Senin ki ailene saygının zerresini duymuyor. Sana mı duyacak? Yarın çocuğunuz olsa en ufak kavgada ya çocukla kapıya koymak isteyecek yada anası tanası çocuğunu sahiplenecek seni dış kapının mandalı edecekler.
Bende o yüzden çocuğum olmadan boşanmaya karar verdim🙏🏻

Düğünü iptal edip neden boşanmadınız? Balık baştan kokar. Bu ne saygısızlık, terbiyesizlik. Bu adam aile olmayı bilmiyor ki evlisiniz hala? Her kavgada aileleri karıştırmak ne demek. Hele ki gelecek kp benim aileme saydıracak öyle mi? Çekip vursam yeridir.
Çok doğru söylüyorsunuz. Boşanacağım o yüzden

Hayatınız en doğru kararı olur. Aileniz naif düzgün insanlarmış. Eminim arkanızda dururlar. Hayatı bir kere yaşıyoruz, boşa yaşamadığınıza emin olun.
Ailem hepsi arkamdalar. Gitsem neden geldin demezler bile.o yüzden kararımı verdim ama yine de fikirlerinizi almak istedim

Back
X