• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorunlarımız?

Düğüne bir hafta var diye ses çıkaramadık. Düğün oldu. Ama sürekli kavga ediyoruz sadece çocuk yok. 😔
Niye çıkaramadın ailece üstünuzden geçmişler. Ailen bunlarla düğün yapmana nasıl razı oldu kesin çuk siviyurum annicim demissindir

İşte olayın olduğu gün düğünüme nerdeyse 1 hafta 10 gün vardı. Ses çıkaramadık insanlara ne deriz diye. Ama keşke o zaman bitirseymişim çok pişmanım. Şimdi en ufak kavgada annemi babamI arıyor. Bitsin bu iş diyor
Bitsin de sen de madem niye bekliyorsun balık baştan kokmuş. Ayıp olmasın diye evlenilir mi kızım sen iyi misin? Bunu da bu sitede gördüm duydum valla

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?

Sebebi açıklasanıza!

Eşiniz 1-A'ya gidiyor galiba. Şimdiki ilkokul çocukları bile şikayet etmiyor birbirlerini.
Evet çok çocukça. Ben aileme ne yaparsam ne yaşarsam anlatmadım hiç. Ama o sürekli beni şikayey etti. Mesela bir de annemlerle onun iş yerinin arası arabayla 2-3 daakika beni gelip almaz. Otobüsle ben onun iş yerine gidiyorum. Trafik var gelemem diyor

Evet çok çocukça. Ben aileme ne yaparsam ne yaşarsam anlatmadım hiç. Ama o sürekli beni şikayey etti. Mesela bir de annemlerle onun iş yerinin arası arabayla 2-3 daakika beni gelip almaz. Otobüsle ben onun iş yerine gidiyorum. Trafik var gelemem diyor
Niye evlendin bu adamla sen?

Bitsin de sen de madem niye bekliyorsun balık baştan kokmuş. Ayıp olmasın diye evlenilir mi kızım sen iyi misin? Bunu da bu sitede gördüm duydum valla
Onlar kendilerini dediğiniz gibi baştan belli etti ama ben bilemedim. Çok pişmanım 😔

Bitsin bu iş dediğinde ailen çık gel kızım demiyor mu

Gel dediler. Bende gitmeyi düşünüyorum. Yine de korkuyorum bir yuva böyle kolay yıkılır mı diye 😔
Tamam da kovuyor seni resmen. Resti çek. Kapıyı çarpıp çıkarken altınlarını da almayı unutma 😬😂

Sebebi açıklasanıza!
Eşim devamlı aileme her şeye karışmakla suçladı. Ama öyle değildi onun ailesi daha çok karıştı. Bir de devamlı annemi babamı arayıp üzdü onları: bende senin anneni babanı bende üzerim o zaman dedim. Ne hakaret ne küfür hiçbir şey yok.

Oyuncağa çevirmiş sizi korkutuyor aklı sıra gıdemz sanıyor eğer boşanma kafanıza koyduysanız kanıtları hazırlayın öyle hemen bıtsın demek ne demek ona gösterin. Alttan almayın .

Düğünü iptal edip neden boşanmadınız? Balık baştan kokar. Bu ne saygısızlık, terbiyesizlik. Bu adam aile olmayı bilmiyor ki evlisiniz hala? Her kavgada aileleri karıştırmak ne demek. Hele ki gelecek kp benim aileme saydıracak öyle mi? Çekip vursam yeridir.

Gel dediler. Bende gitmeyi düşünüyorum. Yine de korkuyorum bir yuva böyle kolay yıkılır mı diye 😔
Ne yuvası? Adam kıçını kaldırıp 2 dakikalık yere seni almaya bile gelmiyor. Annene babana hakaret ediyorlar ailecek ev basıyorlar. Daha neler vardır parça parça yazıyorsun.

Ailene anlat her şeyi de seni alsınlar oradan senin gideceğin yok anlaşılan. Hayır yaşın da küçük değil doğru yazdiysan, ben anlamıyorum insanları ya. Yok geri dönemem yok ayıp olur yok bir şey diyemedik. Biraz dik dur ya! Sana git diyen adamla kalmaya gururun nasıl el veriyor?

Niye çıkaramadın ailece üstünuzden geçmişler. Ailen bunlarla düğün yapmana nasıl razı oldu kesin çuk siviyurum annicim demissindir
Hayır demedim. Hatta orda o an orda nefret bile ettim. Ama elalem ne der dedik. Ailemde o an bana bitsin bu iş demedikleri için napıcağımı bilemedim

Ne yuvası? Adam kıçını kaldırıp 2 dakikalık yere seni almaya bile gelmiyor. Annene babana hakaret ediyorlar ailecek ev basıyorlar. Daha neler vardır parça parça yazıyorsun.

Ailene anlat her şeyi de seni alsınlar oradan senin gideceğin yok anlaşılan. Hayır yaşın da küçük değil doğru yazdiysan, ben anlamıyorum insanları ya. Yok geri dönemem yok ayıp olur yok bir şey diyemedik. Biraz dik dur ya! Sana git diyen adamla kalmaya gururun nasıl el veriyor?
Yok gideceğim kesin. Yazdıklarınızda da çok haklısınız. Daha fazla ezdirmeyeceğim kendimi

Yuva kurulmamış ki hiç yıkılsın yahu. Sizin ki kağıt üstünde birliktelik. Yuva bu mu? İnsan eşine olan sevgisinden ailesine hürmet gösteriyor çok hoşlanmasa bile. Senin ki ailene saygının zerresini duymuyor. Sana mı duyacak? Yarın çocuğunuz olsa en ufak kavgada ya çocukla kapıya koymak isteyecek yada anası tanası çocuğunu sahiplenecek seni dış kapının mandalı edecekler.

Back
X