• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorunlarımız?

Gel dediler. Bende gitmeyi düşünüyorum. Yine de korkuyorum bir yuva böyle kolay yıkılır mı diye 😔
Hanımefendi ortada bir yuva yok öncelikle bunu bi anlayın derim yuva dediğin böyle olmaz eşler birbirinin hatasını örter dışarı yansıtmadan birlikte çözmeye çalışır çocuk gibi gidip anaya babaya şikayet etmez üzgünüm ama eşiniz büyümüş ama olgunlaşmamış bi çocuk ailesi desen ona keza sen ağzınla kuş tutsanda bunlara yaranamazsın yol yakınken çocukta yokken ortada annen babam arkandaysa eğer vazgeç yoksa daha çok üzülürsün

Hanımefendi ortada bir yuva yok öncelikle bunu bi anlayın derim yuva dediğin böyle olmaz eşler birbirinin hatasını örter dışarı yansıtmadan birlikte çözmeye çalışır çocuk gibi gidip anaya babaya şikayet etmez üzgünüm ama eşiniz büyümüş ama olgunlaşmamış bi çocuk ailesi desen ona keza sen ağzınla kuş tutsanda bunlara yaranamazsın yol yakınken çocukta yokken ortada annen babam arkandaysa eğer vazgeç yoksa daha çok üzülürsün
Evet insan eşinin hatasını kapatır. Ama o hep bunları koz olarak kullandı. Bende bugün annemin babamın yanına geldim. Bana destek çıktılar çok şükür. Çocuğumun olmaması zaten en büyük şansım. O yüzden iyi ki diyorum ve şükrediyorum

Gel dediler. Bende gitmeyi düşünüyorum. Yine de korkuyorum bir yuva böyle kolay yıkılır mı diye 😔
Kız ortada yuva mı kalmış? Adam ailesinin eteğinin dibinden ayrılamıyor ki? 5 yaşındaki çocuk gibi hala birilerini ispikleme derdinde. Millet sorarsa da söylersin anasının sütünden ayrılamamıştı bende boşadım diye. Güçlü dur lütfen. Miller 2 ün konuşur 3.gün unutur. Ama sen bu ruh hastalarını çeker dertlenir durursun devam edersen.

Eşiniz kaç yaşında? Ergenliğini bitirdi dimi? Gerçi ergenler bile artık anne babaya şikayet etmiyorlar arkadaşlarını, sevgililerini.
Siz nasıl bu kadar sakin kalabildiniz ben anlamadım. Bana, aileme öyle bağıracak insan anasının karnından henüz doğmadı. Hele babanız "kızının kulaklarını çek" diyen kayınpedere nasıl iki çift laf edemedi? Ayy ben sinirlendim okudukça siz nasıl yaka paça ağızlarının payını verip evden kovamadınız bu sünepe tipleri.
Boşanın tabi ki, oluyorsa nikah iptali yapın. Kurtulun bu manyak aileden. Affeder devam ederseniz daha çok başınız ağrır. Ama lütfen boşanmadan o ailenin ağzına edin!
İşte babam da donakaldı. Biz böyle görgüsüzlüğü ilk defa gördük. Şok olduk. Napıcağımızı da bilemedik o an açıkcası. Evden kovmak vs aklımıza gelmedi. Ama onun pişmanlığını çok yaşıyorum. Boşanacağım 🙏🏻

Kız ortada yuva mı kalmış? Adam ailesinin eteğinin dibinden ayrılamıyor ki? 5 yaşındaki çocuk gibi hala birilerini ispikleme derdinde. Millet sorarsa da söylersin anasının sütünden ayrılamamıştı bende boşadım diye. Güçlü dur lütfen. Miller 2 ün konuşur 3.gün unutur. Ama sen bu ruh hastalarını çeker dertlenir durursun devam edersen.
Millet sorarsa eğer öyle yapacağım. Ana kuzusu büyümemiş ergen derim. Evet konuşurlar biliyorum ama susacaklar da. O yüzden insanları düşünmeyip kendi mental sağlığımı daha ön planda tutuyorum

Evet insan eşinin hatasını kapatır. Ama o hep bunları koz olarak kullandı. Bende bugün annemin babamın yanına geldim. Bana destek çıktılar çok şükür. Çocuğumun olmaması zaten en büyük şansım. O yüzden iyi ki diyorum ve şükrediyorum
Çok sevindim sizin adınıza doğru olanı yapmışsınız yaşınız kaç bilmiyorum ama eminim önünüze size ve ailenize saygı duyan biri çıkıcaktır bu adamla ömür geçmez

Bugün onların yanına geldim. Az önce ☺️ artık o korksa da korkmasa da önemi yok ben kafamda bitirdim çünkü
Çok şükür akıllı ileriyi gören evliliğin kendi hayatindan huzurundan mutluluğu ve sağlığından daha önemsiz olduğunu farkeden bir üye valla hoşbulduk özlemişiz kendi adıma sık rastlanıyorum bu kadar farkında olup gerekeni yapana

Madem nikah oldu, dugunde oldu, takilarida al aile evine don.

Takilar sende degil mi?

Al diyorum, cunku bu cirkefler nasilsa almasanda aldi diyecekler.

Evleneli 3 ay oldu. Ya annemlerden almıyor beni. İş yerine de 2-3 dk mesafede arabayla. Trafik var diyor. Sonra bazen tek dolaşmak istiyorum. Çok dik başlısın sen iyi alıştın bekar kız gibi dolaşmaya diyor.
Bu adamla görücü usulü mu evlendin hiç mi tanimadin yahu

Bu adamla görücü usulü mu evlendin hiç mi tanimadin yahu
Hayır. Ama hiç rengini belli etmedi. Nikahtan sonra çok değiştiler bunlar. Nişanlıyken böyle değildi. Zaten kendini saklamasına çok üzülüyorum. Niye böyle yaptın diyorum. Nişanlıyken seni üzmek istemedim diyor. Şimdi ne değişti bilmiyorum

Madem nikah oldu, dugunde oldu, takilarida al aile evine don.

Takilar sende degil mi?

Al diyorum, cunku bu cirkefler nasilsa almasanda aldi diyecekler.
Alıcam onlar allahtan kasada. Ama bana aldıkları nişan setini ve tek taşı almışlar. Evde yok onlar

Çok şükür akıllı ileriyi gören evliliğin kendi hayatindan huzurundan mutluluğu ve sağlığından daha önemsiz olduğunu farkeden bir üye valla hoşbulduk özlemişiz kendi adıma sık rastlanıyorum bu kadar farkında olup gerekeni yapana
Çok teşekkür ederim bu güzel yorum için 🌷

Yaşım 31. İlk evliliğimdi. O da 3 ay sürdü işte.
3 aylık evlilik evlilikten bile sayılmaz hiç üzmeyin kendinizi zararın neresinden dönülürse kârdır kendi değerini bilen hemcinslerime kocaman sarılıyorum burda öyle postlar okuyoruz ki saç baş yolmalık resmen

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?

Daha şimdiden biz olmayı beceremeyen adamla işin zor canım hele ki ailelere kadar gitmiş mevzu

Onları ne ara almışlar? Kasa ortak mı senin mi belki diğerlerini de almıştır
Ben işe gidiyorum ama eşimde de anahtar var. Onun gitmediği zamanlar oluyor. Ben evdeyken o annesigilde kalıyordu.. ben yokken almış ya da ailesiyle almışlar

Back
X