esimle ilgili suphelerim

emery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
64
2
48
İzmir
Merhaba kizlar;ben derdimi sizlerle paylasmak istiyorum cunku suanda nereye danisacagim hakkinda bi fikrim yok ve tek basina karar verip yanlis birsey yapmak istemiyorum. Yakin arkadasim ile esim arasindaki yakinlasma suphelerim... arkadasim esinden ayrilmis 1 tane kizi olan bir bayan ben tanidigimda ayriydi esinden, benimlede esimlede arasi normal sayilacak derecede iyidir fakat icmeyi seven bir bayan..bundan 2 ay once bize yemege geldi baska arkdslarda vardi ickide vardi saat ilerleyince diger misafirler yatti arkdsimin kizi ve bende hamile oldugum icin salonda uyumusuz. Esim ve arkdsmda balkonda sabaha kadar oturmuslar..tabi bu durum beni ickillendirmeye yetti ve uzaktan izlemeye aldim.hamile oldugum icin bu sure boyunca belki ben abartip kotu dusunuyorumdur dedim. Fakat dune kadar... dun arkdsimin dogum gunuydu kardesi kalabalik bir grupla supriz hazirlamisti biz saat 10 30 gibi gidebildik. Arkadasimin cevresinden hoslanmam cok rahatlar ve kendide dahil surekli sevgili degistirirler...giderken esime 1 2 saat kalmamizin yeterli olacagini soylememe ragmen ordan ancak 2 de kalktik esim kalkmak istemedi ve yime icti tabi ben bu duruma cok kizdim eve gelene kadar konusmadim ve eve gelince hemen yattim esim yatmadi.fakat neden o saate kadar oturmak istedigini merak edip sormak icin gittigimde salonda muzigin acilmis oldugunu ve elinde tel gordum kiminle msjlasiyosun dedgimde arkdsima msj attgini soylemek zorunda kaldi.ben msjlara bakmadim fakat kalkip kalkmadiklarini eve gidip gitmediklerini sordugunu soyledi buda benim tum suphelerimi kanitladi.. ben 5 aylik hamileyim ve suanda ne yapabilecegim konusunda kararsizim esim bir hata oldugunu fakat boyle birseyin asla olmadigini soyliyor tabiki yalan. SiZce ne yapabilirim?

Bazen bu fırsatları kendi elimizle sunuyoruz eşlerimize.acaba gece arkadaşınla eşin içerken siz neden arkadaşınızın kızıyla uyuma ihtiyacı duydunuz?

şu içki olaylarından bu yüzden nefret ediyorum.bir konu okumustum eşiyle ablası sürekli beraber içip birbirlerine şarkı söylüyorlarmış.tabi kız kardeşte normal olarak çıldırıyor.

Arkadaşıma nekadar güvensemde asla eşimle aynı ortamda yalnız bırakmam.eğer hamileysem ve yatmam gerekiyorsa kocamda yanımda olur.arkadaşınızda içsin sabaha kadar

Off cok zor ya. Bence o mesaja bakıp içinizi rahatlatin. Yoksa hep icinizi kemirirsiniz.. hamilesiniz, hemen uzulmeyin, bebeginizi düşünün. Ve esinizi de arkadasinizi da takip edin. Mümkünse öyle birinden de uzak durun..

Bazen bu fırsatları kendi elimizle sunuyoruz eşlerimize.acaba gece arkadaşınla eşin içerken siz neden arkadaşınızın kızıyla uyuma ihtiyacı duydunuz?

şu içki olaylarından bu yüzden nefret ediyorum.bir konu okumustum eşiyle ablası sürekli beraber içip birbirlerine şarkı söylüyorlarmış.tabi kız kardeşte normal olarak çıldırıyor.

Arkadaşıma nekadar güvensemde asla eşimle aynı ortamda yalnız bırakmam.eğer hamileysem ve yatmam gerekiyorsa kocamda yanımda olur.arkadaşınızda içsin sabaha kadar[

Bazen bu fırsatları kendi elimizle sunuyoruz eşlerimize.acaba gece arkadaşınla eşin içerken siz neden arkadaşınızın kızıyla uyuma ihtiyacı duydunuz? Bu bana biraz fazla eleştiri gibi geldi ben buraya ben olsam böyle davranmazdım yazmanız yerine izlenecek yol yardımı istedim..nitekimde insanların hayatları farkli tercih meselesi...ama yinede teşekkür ederim...

sadece bunu yapabilmek yeterli mi bilmiyorum...eşimle mi alakalı yoksa arkadaşımla mı orasını hiç bilemiyorum:(
hamile oldugunuzu.goz onunde bulundurarak yazmistim.hormonlar tavan ypior o donemde kendinizi cok uzup yipratmayin.ilk olarak arkadasla gorusmeyin esinizle olayi cozmeye calisin.ben kendimi dusundum de boyle yapardim...

ızlemeye al cnm ama kocanı arkadasınla sakın bıdaha yalnız bırakma.. eşin içki de içmesin... ıcen herkes sapııtır unutma!

Ickiyi iste bu yuzden seviyorum ve karsiyim! Hicbir arkadasinizin veya kuzeninizin esinizle samimi olmasina musade etmeyin. Si de esinizin hicbir arkadasi veya kuzeniyle samimi olmayin. Hele ki eviniz de yatili misafir etmek. Cok elzem durumlar olmadigi surece evinize yatili misafir almayin. Birakin sizi kotu bilsinler. Esinizi takip etmektense esinize bu durumdan rahatsiz oldugunuzu, hamilelik doneminde size destek olmasini istediginizi soyleyin. Acik yureklilikle konusun onunla.

Esin heyecan ariyor belli. Ama bi anlik zevk icin yuvasini tehlikeye atiyor haberi yok.
Liseli asiklar gibi muzik esliginde mesajlasiyor adama bak....
Belki de gunahini aliyoruz ama hic sanmiyorum.

Ateş olmayan yerden duman cikmaz esinizle konusun acik acik mesajlara bakin

Merhaba kizlar;ben derdimi sizlerle paylasmak istiyorum cunku suanda nereye danisacagim hakkinda bi fikrim yok ve tek basina karar verip yanlis birsey yapmak istemiyorum. Yakin arkadasim ile esim arasindaki yakinlasma suphelerim... arkadasim esinden ayrilmis 1 tane kizi olan bir bayan ben tanidigimda ayriydi esinden, benimlede esimlede arasi normal sayilacak derecede iyidir fakat icmeyi seven bir bayan..bundan 2 ay once bize yemege geldi baska arkdslarda vardi ickide vardi saat ilerleyince diger misafirler yatti arkdsimin kizi ve bende hamile oldugum icin salonda uyumusuz. Esim ve arkdsmda balkonda sabaha kadar oturmuslar..tabi bu durum beni ickillendirmeye yetti ve uzaktan izlemeye aldim.hamile oldugum icin bu sure boyunca belki ben abartip kotu dusunuyorumdur dedim. Fakat dune kadar... dun arkdsimin dogum gunuydu kardesi kalabalik bir grupla supriz hazirlamisti biz saat 10 30 gibi gidebildik. Arkadasimin cevresinden hoslanmam cok rahatlar ve kendide dahil surekli sevgili degistirirler...giderken esime 1 2 saat kalmamizin yeterli olacagini soylememe ragmen ordan ancak 2 de kalktik esim kalkmak istemedi ve yime icti tabi ben bu duruma cok kizdim eve gelene kadar konusmadim ve eve gelince hemen yattim esim yatmadi.fakat neden o saate kadar oturmak istedigini merak edip sormak icin gittigimde salonda muzigin acilmis oldugunu ve elinde tel gordum kiminle msjlasiyosun dedgimde arkdsima msj attgini soylemek zorunda kaldi.ben msjlara bakmadim fakat kalkip kalkmadiklarini eve gidip gitmediklerini sordugunu soyledi buda benim tum suphelerimi kanitladi.. ben 5 aylik hamileyim ve suanda ne yapabilecegim konusunda kararsizim esim bir hata oldugunu fakat boyle birseyin asla olmadigini soyliyor tabiki yalan. SiZce ne yapabilirim?
neden öyle biriyle arkadaşlık ediyorsunuz ?
kocanızı bi kadınla başbaşa balkonda nasıl bırakabildiniz onuda anlayamadım.
bunun güvenle ilgisi yok en inançlı insanlar bile hataya düşmemek için böyle şeylerden kaçınırlar..
kaldıki başbaşa sabaha kadar sohbet..
rahatlık rahatlığı doğurur.bence önce bunu halletmelisiniz.

Arkadaşınızın çevresinden ve tavırlarından rahatsız oldugunuz halde neden sürekli eşinizle beraber aynı ortamı paylaşmakta bu kadar ısrarcı oldunuz ki ?

Esini arkadasindan korusa ne olacak yahu?
Kadinlar kocalari onlari aldatmasin diye kollamak, olasi kosullardan uzak tutmak zorunda mi?
Bir erkek erdemli ise karakterli ise hamile karisini birakip onun arkadasiyla ne idugu belirsiz haltlar karistirmaz...
O gece uyumamis olsa, o mesajlasmayi gormemis olsa, ya da buna engel olsa da bunu yapacak adam gene yapar gene yapar...
Erkegin kendi otokontrolu olacak, utanmasi, arlanmasi olacak, hayvan gibi uckurunun pesine degil de degerlerinin pesine gidebilecek zekada olacak, bunlar yoksa ne yapsan ne etsen ne o evlilikten hayir gelir, ne de o insandan...

Konuya gelince;
Anliyorum hamilesin ve cok zor bir donem, su an hicbir sey senin karnindaki cocugun sagligindan onemli degil, tahmin edemeyecegin kadar stresten etkileniyorlar, aman diyim, tut kendini, sakinlestir...
Dogumuna kadar stresten uzak dur, sonra kararini ver, soylemesi kolay, berbat bir durum biliyorum ama eger ortada boyle bir sey varsa da sakin evliligini devam ettirme, igrenc cunku...
Umarim her sey bir yanlis anlasilmadan ibarettir, bana hiic oyle gelmese de...

Back
X