Merhaba kizlar;ben derdimi sizlerle paylasmak istiyorum cunku suanda nereye danisacagim hakkinda bi fikrim yok ve tek basina karar verip yanlis birsey yapmak istemiyorum. Yakin arkadasim ile esim arasindaki yakinlasma suphelerim... arkadasim esinden ayrilmis 1 tane kizi olan bir bayan ben tanidigimda ayriydi esinden, benimlede esimlede arasi normal sayilacak derecede iyidir fakat icmeyi seven bir bayan..bundan 2 ay once bize yemege geldi baska arkdslarda vardi ickide vardi saat ilerleyince diger misafirler yatti arkdsimin kizi ve bende hamile oldugum icin salonda uyumusuz. Esim ve arkdsmda balkonda sabaha kadar oturmuslar..tabi bu durum beni ickillendirmeye yetti ve uzaktan izlemeye aldim.hamile oldugum icin bu sure boyunca belki ben abartip kotu dusunuyorumdur dedim. Fakat dune kadar... dun arkdsimin dogum gunuydu kardesi kalabalik bir grupla supriz hazirlamisti biz saat 10 30 gibi gidebildik. Arkadasimin cevresinden hoslanmam cok rahatlar ve kendide dahil surekli sevgili degistirirler...giderken esime 1 2 saat kalmamizin yeterli olacagini soylememe ragmen ordan ancak 2 de kalktik esim kalkmak istemedi ve yime icti tabi ben bu duruma cok kizdim eve gelene kadar konusmadim ve eve gelince hemen yattim esim yatmadi.fakat neden o saate kadar oturmak istedigini merak edip sormak icin gittigimde salonda muzigin acilmis oldugunu ve elinde tel gordum kiminle msjlasiyosun dedgimde arkdsima msj attgini soylemek zorunda kaldi.ben msjlara bakmadim fakat kalkip kalkmadiklarini eve gidip gitmediklerini sordugunu soyledi buda benim tum suphelerimi kanitladi.. ben 5 aylik hamileyim ve suanda ne yapabilecegim konusunda kararsizim esim bir hata oldugunu fakat boyle birseyin asla olmadigini soyliyor tabiki yalan. SiZce ne yapabilirim?