- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bir kere o kadar arkadaş yemeğe gelmişler neden hepsi siz de kaldılar? yemeklerini yiyip evlerine gidemiyorlar mı ve nedense bu hep arkadaştan şüphelenme konularında ben yattım onlar oturup içmeye devam etmişler şeklinde oluyor başka bir konu daha vardı öncelerde. Yani anlamıyorum tamam hamilesiniz de uykunuz geldiyse hem de misafir varken koltukta da uyunmaz en azından sabaha kadar uyunmaz uykumuz geldi hadi yatağınızı yapalım sizin biz de yatalım dersiniz. Hem kızı da hamile diyorsunuz o da uyudu diyorsunuz kızı neden geldi o zaman kocası nerede bu kızın bir insan bir yerde kalacaksa kocası demez mi neden kalıyorsun ya da kocasıyla beraber gelmez mi yemeğe. Kızı hamile olduğuna göre kocası var demektir. Kaldı ki hamile kalacak kadar büyük kızı varsa bu kadının yaşı da var demektir yani kocanızdan epey büyük neden hoşlansın kocanız? Bir de mesaj olayı var tabii hangi erkek o saatte o arkadaşınla mesajlaşıyorum der ki itiraf eder onu da anlamadım ve neden mesajlara bakmadınız yani çok mantıksız şeyler. Bir de sırf eşinden ayrıldı dul diye herkesi ayartabilir yaftası var ya işte ona sinir oluyorum belki de annem de eşinden ayrıldığı için ve bizzat çok zorluklar yaşadığımız içindir çevreden bilemiyorum ama dul ya hemen kocamı ayartır durumları. Görüşmeyin o zaman olsun bitsin.