- Emoji Skoru
- 2.102
- Puanlar
- 198
bu, içki içildikten sonra ortamın sulandığını, ablanın enişteye, arkadaşın arkadaşa sarktığını okuduğum 3. konu.
onlara da yazmıştım.
içmesini bilmiyorsanız içmeyin!
ne münasebet ben uyuyacağım, arkadaşım kocamla balkonda sohbet edecek.
benim 20 senelik arkadaşım var. artık kardeşim gibi.
eşimle de kardeş gibiler. ama bu şartlarda bile olmaz yani, ne arkadaşım kalır ben uyuduktan sonra, ne eşim onunla balkonda oturur.
bir arkadaş yazmış ya şartları kendiniz hazırlamışsınız diye. doğru..
tavsiye olarak da.
Allah korusun şüphelendiğiniz gibi bir sonuçla karşılaştığınızda , boşanmayı göze alacaksanız kurcalayın, takip edin.
yok ben boşanamam diyorsanız ( hamilesiniz de, sanırım kararınız bu yönde olur ) mümkün mertebe elinizi ayağınızı çekin o arkadaşınızdan , eşinizi de uyarın sakince.
"benim hoşuma gitmiyor artık bu derece yakınlık, ortamını da sevmiyorum, biraz uzak duralım" deyin.
çağırırsa gitmeyin, gelmek isterse bir bahane bulun.
eşinize hiç söylemeyin "çağırdı" diye bile.
gerçekten de çıkarın hayatınızdan.
onlara da yazmıştım.
içmesini bilmiyorsanız içmeyin!
ne münasebet ben uyuyacağım, arkadaşım kocamla balkonda sohbet edecek.
benim 20 senelik arkadaşım var. artık kardeşim gibi.
eşimle de kardeş gibiler. ama bu şartlarda bile olmaz yani, ne arkadaşım kalır ben uyuduktan sonra, ne eşim onunla balkonda oturur.
bir arkadaş yazmış ya şartları kendiniz hazırlamışsınız diye. doğru..
tavsiye olarak da.
Allah korusun şüphelendiğiniz gibi bir sonuçla karşılaştığınızda , boşanmayı göze alacaksanız kurcalayın, takip edin.
yok ben boşanamam diyorsanız ( hamilesiniz de, sanırım kararınız bu yönde olur ) mümkün mertebe elinizi ayağınızı çekin o arkadaşınızdan , eşinizi de uyarın sakince.
"benim hoşuma gitmiyor artık bu derece yakınlık, ortamını da sevmiyorum, biraz uzak duralım" deyin.
çağırırsa gitmeyin, gelmek isterse bir bahane bulun.
eşinize hiç söylemeyin "çağırdı" diye bile.
gerçekten de çıkarın hayatınızdan.