Eşimle ilgili takıntılarım..

Yine bir kişilik bölünmesi gibi hissettim de günah almiyim :))
Ne çok hamile var maşallah

esimle 6 ay tanisma soz nisan dugun evresi oldu.kendisini cevresini arkadaslarini cok iyi tanimiyordum.taniyana alisana kadar adami biraz bogdum o bana her defasinda kiskancsin guvenmiyorsun diyordu.aslinda benimki merakti napiyor ne ediyor ne konusuyor nerelere gitti diye.galiba biraz da benim disimda baskalariyla daha iyi vakit gecirmesini kiskaniyordum.gitmek istedigi yere gondermezdim bazen bende duygu somurusu yapardim gitmezdi ama sonraaa tavir yapar bi rahat birakmiyorsun diye pisman ederdi beni.aslinda yanlis yapmisim bosuna yipratmisiz birbirimizi diye dusunuyorum.simdi 5 yillik evliyim bebegimde var ilgim kizim oldu.hatta arada surekli evde durdugu zaman hadi senin gidecek bi yerin yok mu gez gel diyorum.cunku bazen insan kendisiyle de bas basa kalmak sessizlik istiyor.yeni evliyken bu durumlar oluyor normal ama benim gibi abartma.

Sen hamilesin normal bence şuan hem evlisiniz ben sevgilime böyleyim

Canım bunun nesi normal?

Hem sana da zarar.

Ben de 8 aylık evliyim ve nereye gitmek isterse gider zaten gideceği yerler de bellidir haber verir ve gider evlenmeden önce bende merak ediyordum o zaman arada mesafe vardı ama şimdi öyle bir durumum yok. hatta bazen ben diyorum çık arkadaslarinla görüş diye, çünkü evlilik öncesi alışkanlıkları var ve bu konuda onu bunaltmak sıkmak hiç istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…