Eşimle ilişkiye giremiyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi boz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

boz

Ziyaretçi
merhaba hanımlar yeni evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum korktuğum için bütün vücudum kasılıyoo psikolojim çok bozuk lütfenn cvp yazın benim gibi olupta atlatan varmı mı bu durumuuuklava:klava:

bi doktora başvursanız bence daha kesin bir sonuc alırsınız...

muhtemelen vajinusmus..

ama herşeyin cevabı burda yok kesinlikle dr a gitmelisiniz..

ve bence fazla uzatmayın arayı hemen gidin..psikolojik bi tahribat yaşamadan..

aslında jinekolojiye açsa idin bence daha iyi olurdu ama neyse
ne kadar zamandır böylesin bilmiyorum ama herkes korkar..sadece bazıları biraz daha fazla yaşıyor sanırım..sonuçta çokkkkkkkkkkkk acı verici bişi olsa idi zaten kimse yapamazdı..demekki o kadar da acı verici değil..vajinanın genişliği 3 cm imiş..nette araşırmıştım..dolayısı ile erkek cinsel organı rhatlıkla girer.acı kısmına gelince iğne batması gibi bir acı..baştan dayanamam diye düşünüyorun ama hiçde öyle değilmiş...biraz gayret ve sabır..biraxda ufak ufak giriş denemeleri ile sanırım bu olayı atlatırsın
5 aylık mı evlisin yoksa 5 yıllıkmı

Son düzenleme:
canim sikma kendini ya o anda hic birsey düsünme aciycak diyede düsünme! belki biraz aci duyabilirsina ama inan sonradan esniyo va aci felanda hissetmiyorsun!

ıçerik nedeniyle konunuz"jinekoloji " Bölümüne taşınmıştır. Bilginize

merhaba hanımlar yeni evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum korktuğum için bütün vücudum kasılıyoo psikolojim çok bozuk lütfenn cvp yazın benim gibi olupta atlatan varmı mı bu durumuuuklava:klava:

bendede bu sorun vardı 15 gün falan sürmüştü kanamalarım vardı doktora gittim krem vermişti ve geçmişti bir doktora git bence ve korkmana gerek yok bende çok korkuyordum ağlıyordum ama geçti inşallah tez zamanda geçer.

Banada herkes iğne acısı gibi demişti sırnaşık şey ama hiçte öyle değil gerçekten çok acı verici bir olay.

hepnize çok tşk ederim arkadaşlar ilginiz içindediklerinizi yapmaya çalışıcam

önerebiliceğiniz yöntemler varmı arkadaşlar

Banada herkes iğne acısı gibi demişti sırnaşık şey ama hiçte öyle değil gerçekten çok acı verici bir olay.

:))))))
eee yani küçük dikiş iğnesi demeyelimde yorgan iğnesi diyelim.)) ama daynılmayacak kadarda değil hani.)

canım sana önerim kendini öylece bırak yatağa ve düşünme kapat gözlerini hahikaten öyle çok acı verici bişey değil ama sen dedin ya kendimi kasıyorum diye kendini kastığından dolayı canın daha çok acır ama ilk seferden sonra böyle bir sorun yaşamazsın ama en iyisi iyi bir hekime başvur geçmiş olsun canım

ya bu kadar insan yapıyor..senin ne eksiğin var ki........hele bir atlat ,korkan sen sonra kendin istersin.)))

Son düzenleme:
Merhaba;
öncelikle çok acır diyen arkadaşa insan psikolojisiyle ilgili bir kitap önermek istiyorum...
Canım şöyle düşün;dünyadaki tüm kadınlar eğer dayanılmayacak kadar olağanüstü bir acı çekseydi tıp sadece bu konu için iğneler,haplar...vs şeyler çıkarırdı.
Ben ve çevremde evli olan arkadaşlarımın hiçbiri 2 dk yı geçen bir ağrı yaşamadık. Ama şunu bilmelisin ki, kendini ne kadar kasarsan kasıklarındaki kaslar girişi o denli engeller. Tavsiyem kendini önce bu olaya psikolojik olarak hazırla,o anı kafanda canlandır ve acımayacağını kabullen. Unutma ki Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemez insana... Ve kadınlık çok özel bir şeydir Rabbimin hediye ettiği. Ben tadına var derim. ılkinin tadını çıkar,hayatında ilk ve son kez yaşayacağın bu kutsal olayı sinesi yaşa derim.
Bu arada gerçekten çok merak ettim,5 yıllık mı evlisin gerçekten? Eşin 5 yıldır senin hazır olmanı mı bekliyor yani???? :uhm:

merhaba 1 yıldır bu dertle mücadele ediyorum ve her geçen gün cesaretim inancım öldü artık dahada kötüye gidiyorum ve eşimde anlayışını kaybedeli çok oldu artık ümitsizim bu konuda.. bunu yaşayanlar bilir ancak..

canım benim bir arkdaşımdada var aynı sorun dr. vajinismus dedi ve tedavi gördü bir takim antreman hareketler verdi uyguladılar eşiyle şimdi aştı sorununu gayet iyiler bir uzmana görünmende yarar var

açıkçası benim etrafımda bi örnek yok... ama korkacak bişeyde yok,bazıları acıdı diyo ama bende hiç ama hiç acımadı,malesef cinsellik,ilk gece vs. hep korkulacak bişe gibi anlatılır... hiçte öyle değil. ben 10 yıllık erkek arkadaşımla 3 yıldır evliyim ilk gecemizi konuşurduk nişanlıyken onunda faydasını gördüm sanırım ikimiz içinde çok güzel bi geceydi... gerçekten hiç korkulacak bişe değil hatta arkadaşların dediği gibi bi süre sonra sen istemeye başlıyosun :)

Yani şu sizin dediğiniz doğrumu şimdi Allah aşkına. Cesaretlendirmek gerekirken söyledikleriniz cesaret kırıcı.
Ona bakarsanız doğum da ağrılı bir olaydır. hemde saatlerce sürer ama nedense bir çocuktan sonra bir tane daha yapılır. Hatta bazıları 3- 4 tane daha yapar. Sonuçta süreli bir acıdır bu.

Ki cinsellik korkacak birşey değildir. Kişinin beyninde biter herşey. Sen kendini acıyayacak diye şartlandırırsan acı hissedersin tabi. Çünkü öyle kanalize etmişsindir kendini. Acı filan yok arkadaşlar unutun acıyı.sengözlerimebaksanab

araştırdım vajinannın genişliği 3 cm imiş..yani rahatlıkla bir p.............. girer

bende evlendiğim ilk zaman yapamamıstım..

sonra doktor yöntemiyle hallettik o işi.. ki doktorun odasına gırdıgım anda ağlamya baslamıstım dakıkalarca susmamıstım..doktora anlattıkca o da aglamıstı :))

şu bir gerçek ki acımıyor..hatta ne yani bu mu fılan demıstım..

ama bu surum psıkolojik..ve malesef doktor yardımı almadan atlatmak cok zor..

çekinmeden korkmadan doktora gıtmenıı tavsıye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…