Eşimle ilişkiye giremiyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi boz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk acıyı atlattık 2.cisi acımıyomu????:1no2:?

yani kızlık zarı yırtıldı ok. artık bundan sonra acır mı

hım tabi herkeste farklı ama bende ilk seferdede acımamıştı sonrada acımadı,bazen kuruluktan dolayı acıyo ama onunda çaresi var :) korkacak bişe yok yani sadece rahat olun kendinizi kasmayın ;)

canım umarım bu yazımı okursun.aynı başlığı ben de açmıştım aylar önce ve kendimi dünyanın en gariban kızı sanıodm.gelen cvpları takip ediodm .tam 3 ay ilişkiyre giremedim.evliliğin ilk haftasnda doktora gittiğimde kızlık zarımın normaldenbiraz kalın ve etli olduğunu öğrndm(ki hiç prblm diil)kendimi kastım sıktım karnıma ağrılar girerdi afedersn heyecandan çişim bile gelirdi.kafamçokkarıştı.sana tavsiyelerim:
-eşim üstüme üstüme geliyo gibi hissettiğim için kendimi öle sıkardım ki sen bunu yapma sen üstte ol.(ben ilk ilişkimi öle sağladım)ma penis biraz yatık olsn yani eşine sarıl kendini daha iyi hissedeceksn
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-kremlere falan başvurmana gerek yok başı girdikten sonra kalanı çok kolay girecek .endişelenme korkma .bunu aynen yaşamış biriolarak paylaşıorm.inan o zamanlar ağladığım halime şimdi gülüyorumkaydirigubbakcemile3

Soruna yönelik mesajlar yazalım,detaya,pozisyonlara gerek yok ,kullanılan cümlelerede dikkat edelim lütfen.
KK Yönetim Adıvar

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede bu sorun vardı 15 gün falan sürmüştü kanamalarım vardı doktora gittim krem vermişti ve geçmişti bir doktora git bence ve korkmana gerek yok bende çok korkuyordum ağlıyordum ama geçti inşallah tez zamanda geçer.

merhaba arkadaşlar,
aranıza bugün katıldım..maalesef bende bu konuda müzdaripim..nişanlım ile daha öncesinde bir çok kez denemede bulunduk ama maalesef benden kaynaklanan kasılmalardan dolayı olumlu sonuç alamadık..sürekli gittiğim kadın doğum uzmanına gittim ve bana evlilik öncesinde bu tarz şeylerin olabileceğini ama ilk gece ortadan kalkıcağı konusunda bilgi iletti yinede beni rahatlatabilmek için kendisi o gece kullanmam için bana bir jel verdi..internettende araştırdım ve yine bir jinekoloji doktoru sakinleştirici ve jel verdi..
bunlar ne kadar sağlıklı olucak bilmiyorum ve haftaya nikahım var o gece sonuç alamamaktan korkuyorum..

sevgili meduze;
doktorun sana verdiği jel ve ilaç bilgisini benimle paylaşabilirmisin?madem olumlu sonuç aldın belki bende onu kullandığım zaman başarılı sonuç alabilirim..

konu hakkında yardımlarınızı beklemekteyim..

teşekkürler hepinize şimdiden a.s

Merhaba;
öncelikle çok acır diyen arkadaşa insan psikolojisiyle ilgili bir kitap önermek istiyorum...
Canım şöyle düşün;dünyadaki tüm kadınlar eğer dayanılmayacak kadar olağanüstü bir acı çekseydi tıp sadece bu konu için iğneler,haplar...vs şeyler çıkarırdı.
Ben ve çevremde evli olan arkadaşlarımın hiçbiri 2 dk yı geçen bir ağrı yaşamadık. Ama şunu bilmelisin ki, kendini ne kadar kasarsan kasıklarındaki kaslar girişi o denli engeller. Tavsiyem kendini önce bu olaya psikolojik olarak hazırla,o anı kafanda canlandır ve acımayacağını kabullen. Unutma ki Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemez insana... Ve kadınlık çok özel bir şeydir Rabbimin hediye ettiği. Ben tadına var derim. İlkinin tadını çıkar,hayatında ilk ve son kez yaşayacağın bu kutsal olayı sinesi yaşa derim.
Bu arada gerçekten çok merak ettim,5 yıllık mı evlisin gerçekten? Eşin 5 yıldır senin hazır olmanı mı bekliyor yani???? :uhm:

yok allah koruusun 5 aylık evliyiym ilginiz için tşk edrerim

canım ilki olduktan sora problem kalmıycak senin için dimi
bence ne yap biliyo musun ki bunu tavsiye ettim birine ve işe yaradı
bi tane sakinleştirici iç
hatta yakınların varsa annende yada çok yakın birinde biraz fazla olabilir dozu yani seni sersemletsin biraz
bi kerelik sadece yap bunu
sersemlemeye başlayınca biraz krem sürersin o bölgeye bak bakalım bişeyin kalıyomu
zaten kastığın için canın acıyo sağlıklı bi cinsellikte kan bile gelmezmiş
ayrıca kasların gevşiyceği için orası da gevşiycek ve acı falan hissetmiyceksin

bu iş bittikten sora rahatlıycağın için psikolojik olarak bi daha bu problemi yaşamazsın

:oklava:olmadı malesef doktoramı gitsek die düşünüyoruz artık

bana kalırsa da bayanın üstte olması daha iyi ilk denemeler için özellikle...;)

BU DURUMDAKİ arkadaşlara bi önerim var, bendeki vajinus muydu yoksa zarın kalınlığından mıydı bilmem,bir süre yapamadım ama hiçbiyerde okumadım duymadım ama ben ilk kez yaptığımda bi yol denemiştim ve eşim oldu diyince şaşırmıştım.
ben tam ilişki esnasında ıkındım biraz,yani hani kabızlık olunca hafif ıkınırsınızya...:utangac:
düşününce o sayede oldu diye karar verdim,düşünün ıkınırken kendinizi,o bölgeyi kasmak mümkün olmuyo....
en azından denemeye değer.

Back
X