H
hoff
Ziyaretçi
- Konu Sahibi boz
ilk acıyı atlattık 2.cisi acımıyomu????:1no2:?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben anlayamadım ilki neyse ikinciside o değil mi??ilk acıyı atlattık 2.cisi acımıyomu????:1no2:?
bendede bu sorun vardı 15 gün falan sürmüştü kanamalarım vardı doktora gittim krem vermişti ve geçmişti bir doktora git bence ve korkmana gerek yok bende çok korkuyordum ağlıyordum ama geçti inşallah tez zamanda geçer.
Merhaba;
öncelikle çok acır diyen arkadaşa insan psikolojisiyle ilgili bir kitap önermek istiyorum...
Canım şöyle düşün;dünyadaki tüm kadınlar eğer dayanılmayacak kadar olağanüstü bir acı çekseydi tıp sadece bu konu için iğneler,haplar...vs şeyler çıkarırdı.
Ben ve çevremde evli olan arkadaşlarımın hiçbiri 2 dk yı geçen bir ağrı yaşamadık. Ama şunu bilmelisin ki, kendini ne kadar kasarsan kasıklarındaki kaslar girişi o denli engeller. Tavsiyem kendini önce bu olaya psikolojik olarak hazırla,o anı kafanda canlandır ve acımayacağını kabullen. Unutma ki Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemez insana... Ve kadınlık çok özel bir şeydir Rabbimin hediye ettiği. Ben tadına var derim. İlkinin tadını çıkar,hayatında ilk ve son kez yaşayacağın bu kutsal olayı sinesi yaşa derim.
Bu arada gerçekten çok merak ettim,5 yıllık mı evlisin gerçekten? Eşin 5 yıldır senin hazır olmanı mı bekliyor yani???? :uhm:
yok allah koruusun 5 aylık evliyiym ilginiz için tşk edrerim