Aile Planlaması Eşimle ilişkiye giremiyoruz

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Savata

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
4
0
1
34
Kizlar merhaba.Ben dört buçuk yıldır evliyim.Evlendigimizde vajinismus olduğumdan altı ay ilişki yaşayamadık tabi ben çok uğraştım sonunda bu durumu aştık ve düzenli bir cinsel hayatımız oldu hatta çok iyiydik bazen her gün ilişkiye girdiğimiz bile oluyordu ikimizde çok istekliydik daha sonra çocuk yapmaya karar verdik ve çocuk yaptık şu an kızımız 11 aylık ve biz ilişkiye girmiyoruz hamilelikte son dört ay girmedik ve çocuk doğduktan sonra da sadece bir defa girebildik eşim isteksiz hiçbir şekilde yanaşmıyor ben zorluyorum bir kaç defa benim zoruma denedik bu defa da ben tekrar vajinismus olduğumu gördüm hiçbir şekilde ilişkiye giremiyorum korkuyorum. Eşim zaten isteksiz ve benim de vajinismus olmam işin içinden çıkılmaz bir hale getirdi durumu. Lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim boşanmanın eşiğine geldik.

Eşiniz neden isteksiz

Ya çocuk doğduktan sonra erkekler artık karılarına anne gözüyle bakmaya başlıyor ve isteksiz oluyorlar diye duymuştum. Bunu ancak konuşarak veya bir uzmandan destek alarak aşabilirsiniz bence. Vajinismusu da bir kere yenmişsiniz zaten, neden tekrar olmasın?

Çevremde yeni anne olan birçok kadın var hiçbiri bu durumu yaşamamış

Bilmiyorum sordum başka biri mi var diye kesinlikle hayır diyor cinsel terapi desteği de alıyoruz ama değişen bir şey yok çok yoruldum ve boşanmak istiyorum artık
Wala çok emin olma baska birinin olmadıgı konusuna.. gözünün içine baka baka yalan söylemeyi çok iy beceriyorlar cunku..

Merhaba benmde kiz 8 aylik cocuktan sonra sayilidir yani ayda yilda bir iliski yasiyoruz onceden de cok seks duskunu bi adam degildi esim ama artik cidden dibe vurdu ozel hayatimiz yok cocuk uyuyo yok butun gun is yaptik bilmem ne surekli bi isteksizlik hali beni cok sevsigini biliyorim ama sanirim artik istememe basladi cok duygusak bi adam. Simdi bi de emzirme falan durumlari fln dediginiz gibi bi anne gibi gormeye basladi bende arayi actim usendim yani insan buna usenir mi diyodum ama yorgunluk bitkinlik falan derken bizde de durumlar sizin gibi canim birde boyle yorumlara bakinca kimsede gormemis ya bazi arkadaslar demem o ki kimse kimsenin ozel hayatini bilemez . Herkes iyi der gecer hassas konular.bunlar.

Kendisiyle alakali bir sorun olabilirmi? Yani üzmek istemiyorum cocugmda yok allah ins bizede nasip eder suan cocgm olmuyor ama erkekler öyle yani baskasi varsa yanasmayabilir yada araya zaman girdigi icin soguklugu toparlayamiyordur ama israrla toparlamanada müsade etmiyosa irdelemek lazim. Halinin altina süpürmek cözüm degil tabiki. Daha önce vajinsmus nasil yendiysen yine basarabilirsin bence ! Bende evlilgmn basinda öyleydim giremiyodum iliskiye ve 2bucuk ay sonra kendilgmden aştim o skntiyi esime bile söylememistm o sirada rahim agznda cevz büyklgnde miyomum vardi .. evlilik sadece iliskiden ibaret degil ama hayatimizin bir parcasi inanki 2 bucuk yillik evliyim yogun tempoda calisiyoruz işe gidip geliyoruz ve bazen esim elini atar bana naz yapar ben bugun beni affet askim der yatarm bazende o bana bugun olmaz askim der uyur altan alirim yapcak bisey olmuyo bazen ama sevgisinden askindan okadar eminimki.. sende bi gözden gecir sevgisini sana karsi öyle degerlendir..

Parmak egzersizleri ile tekrar yenebilirsin acıdan korkma zaten zamanla oturur eşinize yaklaşımınız nasıl? Çocuk uyudu iki dakika halledelim gibi mi?
Biraz fantastik şekilde yaklaşmayı deneyin. Kendiliğinden gelişsin erotik yaklaşımlarda bulunun istekli olduğunuzu ona hissettirin seni arzuluyorum diye ara ara fısıldayın belki hoşuna gider. Normal bir erkeğin uçarak yatağa ışınlanması lazım bu hareketlere, eğer ışınlanmıyorsa ereksiyon bozukluğu olabilir yada ilgisi olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…