Esimle ilk sorunumuz

Dostacilisoyler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.135
1.634
133
35
Merhaba arkadaslar. Bir derdim var sizlerden fikir almak istiyorum.Bugun basima bir olay geldi ve ne yapacagimi bilemedigim icin icimi buraya dokmeye karar verdim. Ben 4 aylik evliyim esimin ailesiyle altli ustlu oturuyoruz. Esimin babasiyla beraber calistigi bi is yeri var Aksam yemeklerini her zaman bizim evde yeriz. Ben yemegi hazirlarim esim evde olur o saatte hazir oluncada babasini arar cagirir. Bugun oglen cay doldururken uzerime cay dokuldu ve bacaklarim yandi kalkip yemek yapma ihtimalim yoktu. Esimde yanimdaydi bu oldugunda ikindine kadar yanimda oturdu aksama ne yiyecegiz diye sordu bende bu halde yemek yapamam disardan soyle ya da birseyler hazirla dedim. Biraz daha durdu ve ben dukkana gidiyorum bari babam eve gelsinde annemle yemek yesinler onlar ac kalmasin diye cikti gitti. Biz daha yalniz basimiza yemek yemis degiliz. Bu durum benim aklima demekki sadece ailesiyle beraber olmak icin aksam yemegine geliyormus dusuncesini soktu arkadaslar haksiz miyim

sadece bu olayi baz alarak yorum yapmak zor. Bir kerelik böyle bir laf ettiyse sorun olmaz. Ama genelde nasil bu önemli. Daha yeni evlisiniz cogu sey zamanla oturur ama icli disli olmak kötü bir baslangic olmus. Insallah bu durum hazmedilir ve biri birinin canini sikmaz.

Bu durumu sizinki kadar ağar olmasada yaşamış 2yıl evli kalıp 4ay önce boşanmış biri olarak şunu tavsiye ediyorum ;ufak tefek şeylere takılma sinek küçüktür ama mide bulandırıyor ,eşine ailesini asla atma, sen o eve gelin gittin Mutlu olmak istiyorsan eşinin ailesini her zaman önde tutmalısın, sen onların dedikleri gb bir gelin ol Zaman'la onlar sana ole bir dönecek ki her şey senin istediğin neyse onlar öyle davranacak ,ben bunları yapmadım haftanın 3-4günü sürekli eşimin ailesiyle birlikte geçirmek zorunda kaldığım için sorunlar başlamıştı sonra cok pişmanım dişimi sıkmadığım için

Seni hizmetçi gibi görmelerine izin verme. .
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
Neden herkes evinde yemiyor. .
Geçmiş olsun. .

bu nasıl bi düşüncesizltir ya bi kere yeni evlisiniz bi defa da evlerinde yesinler hadi onu gectim canın yanmış sonuçta yapacak gücü kendinde bulamıyosun demekki anlayışlı olur insan dediğin gibi dışardan sölenebilir hiç olmadı bi yumurta kırsın zeytn peynirle yenir ne olcak sankii gelen yabancımı girsinler mutfakta yapsınlar gelin köle sanki hep önlerine koycak bişeyleri. aile ve eş ayrımını yapamıyo galiba alışmışlar bide demekki düşünemiyo bi günde eşimle güzel vakit geçirelim başbaşa güzel bi yemek yiyelim fikri yok senin canın yanmış adam ailem ne yicek derdindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…