Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

Hala senı okuyorum ve bu sürecte yasadıkların da benı coook üzdü..2 yıl sonra böyle birşeyle karşılasacagını
bılseydın o anda o kıza bırakır ceker gıderdın ..:18:Hayat ne kötü bir sınav değil mi..:ssz::ssz:Eşin butun
konularını dusundugumde cok da sewılesı degılmıs anladıgım kadarıyla sen cok sewdıgın için aşkın gözu
körmüş gibi geldı bana ..Evlılıgınde de senın maasınla gecınen,ustune masraflar yapan bıriymiş..Çok üzücü
Böyle biri yüzünden bu halde olman canım..Allah sana hak ettıgın mutlulugu bu acılarını cektıkten sonra
mutlaka verecektir..Yakın bir arkadasında kal bir süre izin al tatıle gıt kafanı bosalt..Tavsıyem:ASLA GERİ
DÖNMEYİ DÜŞÜNME.
.Senı hıcbır sekılde hak etmemıs bu adam ,sana layık degılmıs zaten..Hep sen
itmişsin arkasından..Hep senın destegınle bırseyler yapabılmıs..Sen kendını kurtar bıran önce ondan..
Senın kaybettıgın tek sey GÜVEN,onun kaybettıgıyse SEN (=aşık,sewen,her halıyle kabul eden ,onu mutlu
etmek ıcın her zaman cabalayan,hep arkasında olan kadın)Bence 1 yıl sonra çoook mutlu oldugunu yazarken
okuyacagız seni..

işim gücüm yok hiç kimsenin yaşadığına yalan dicek değilim..tamam sayın avukatlar yazar burdan kopyalayıp yapıştırmış romanına belli ki:19:

bi hatırlayabilsem hangi kitap muhakkakki paylaşıcam burada merak etmeyin..

bakın 1. si ben hayatım boyunca kimseye iftira atmadım atmamada. 2.si ben bunu bir yerde okudum hatırlıyorum kardeşim bildiğim bişeyide burda paylaşıyorum..neler yaşadın ettin Allah bilir biyerden aldığın bu yazı kendi yaşadıklarını dile getiren bi yazı olmuştur belkide sende direk kopyalamak yerine kendi cümlelerinle yazsaydın ozaman..herkesi kandırabilirsin kendinide ama ALLAH görüyor işte onu kandıramazsın..

hay yarabbim ne körü körüne inanan insanlar var bu dünyada..

Konu yine dine bağlanmış ya helal olsun.:27::27::27:

O zaman bundan sonra okuduklarını not al,özet falan geç.:ssz:

Ben öyle yapıyorum,faydasını görürsün.:34:

Back
X