- Konu Sahibi basbugkagan
-
Merhaba esiminin calisma saatleri yuzunde surekli sorun yasiyoruz daha once baska bir sektorde calisiyordu isyeri iflas edince is degisikligi yapmak zorunda kaldi 1 aydir baska bir sektorde calisiyor ama ise girdigi gunden beri sorun cunku calisma saatleri belli degil ne bir duzen ne bir ozel hayatimiz kaldi ve bu yuzden hep kavga gurultu ne olcak bilmiyorum ne yapmaliyiz???:26::26::26:
Ben size daha acik anlatayim o zaman esim bir fabrikanin servis soforlugunu yapiyo ben onun isine gelip gitmesine zaten bisi demiyorum isi sonucta ama patronlari kafasina gore arayip sahsi isleri icin gecenin bir yarisi yataktan kaldirip cagirabiliyorlar sirf sahsi isleri icin servis soforumu patronlarinin ozel soforumu belli degil Allah askina bole is mi olur yaaa tam eve geliyo yemege oturuyoz adam ariyo sunu suraya gotur getir geliyo yatiyoruz yine ariyo 2 haftada bir izni var onda bile arayip cagiriyolar ne.mosafirlige gidebiliyoruz nede misafir cagirabiliyoruz bosanalim daha mi iyi sizce???
Ben size daha acik anlatayim o zaman esim bir fabrikanin servis soforlugunu yapiyo ben onun isine gelip gitmesine zaten bisi demiyorum isi sonucta ama patronlari kafasina gore arayip sahsi isleri icin gecenin bir yarisi yataktan kaldirip cagirabiliyorlar sirf sahsi isleri icin servis soforumu patronlarinin ozel soforumu belli degil Allah askina bole is mi olur yaaa tam eve geliyo yemege oturuyoz adam ariyo sunu suraya gotur getir geliyo yatiyoruz yine ariyo 2 haftada bir izni var onda bile arayip cagiriyolar ne.mosafirlige gidebiliyoruz nede misafir cagirabiliyoruz bosanalim daha mi iyi sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?