esimle is konusunu cozemiyoruz!!!

basbugkagan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
10
0
6
35
Eskişehir
Merhaba esiminin calisma saatleri yuzunde surekli sorun yasiyoruz daha once baska bir sektorde calisiyordu isyeri iflas edince is degisikligi yapmak zorunda kaldi 1 aydir baska bir sektorde calisiyor ama ise girdigi gunden beri sorun cunku calisma saatleri belli degil ne bir duzen ne bir ozel hayatimiz kaldi ve bu yuzden hep kavga gurultu ne olcak bilmiyorum ne yapmaliyiz???:26::26::26:

Biraz anlayışlı olacaksınız.
Keyfi bişey değil nihayetinde.
Sizin için bi kere zorsa eşiniz için bin.
Bide kavga gürültüyle bunaltmayın.
Çalışmayadabilirdi?
Özel günleriniz size kalırdı falan?
Emeksiz yemek, zahmetsiz hiç bişey olmaz.
Biraz sabır.

canım benim eşimde asistan doktor ayda 15 gün eve gelemiyor nöbetçi diğer zamanlarda 8 e kadar ameliyatta seni iyi anlıyorum evlisin eşini göremiyorsun ama evde olduğu zamanları iyi değerlendirin birlikte yemek yapın film izleyin dışarı çıkın bi parkta yarım saat yürüyün bunlar bence çok iyi gelir bi de eve az gelince daha çok özler seni eve geldiğinde makyajını yap süslen bekle sürekli tavır yapma bence bunlar benim düşüncem :)

Eşinize destek olmaya çalışın. Kendinizi onun yerine koyun sanıyormusunuz ki o bu çalışma saatlerinden memnun olsun.. Ev geçindirme zorunluluğuna adam çalışor işte birde üstünesiz gitmeyin .... adamı eve geldiğine pişman etmeyin bence..Eğer agresifliği var ise mutlaka oda işi ile ilgili sıkıntı duyduğundan dır..

Onceden cok duzenli bir hayatimiz vardi kendimize vakit ayirip birlikte bisiler yapabiliyorduk ama tam bisi icin odaklaniyoruz bir tlf.geliyo gitmek zorunda kaliyo buda benim psikolojimi alt ust ediyo sonucta...

Anlayisli olmalisiniz...

Çünkü bu tu bir calisma hayati insani yorup butun hayat enerjisini alirken birde esinin ustune gelmesi tahammül edilemez bir şey...

Kim istemez ki güzel şartlarda calismayi ama bazi işlerde olmuyor sen ne yaparsan yap olmuyor hayir olmaz kabul etmiyor bazi işler..

Niye devamlı kavga gürültü?
Napsın adam?

Karım evde kavga etmek için bekliyor diye mesai öncesi mi çıksın?

Daha düzenli saatleri olan bi iş bulana kadar dişinizi sıkacaksınız

​Adam ekmek parası peşinde daha ne yapsın,çalışma şartlarını sizin keyfinize göre ayarlıyamaz.

Çalışıyor ve akşam evine ekmeğini getiriyor. Bence çok şükür diyin susun. Ben yapayalnızım burada. Eşim yurtdışında günde 15 saat şantiyede çalışıyor. Akşamları skype ta konuşuyoruz saatler uyuşursa falan filan. Onda da böyle sizin gibi kavga etsem ne biçim evlilik bekar hayatı yaşıyorum burda zaten 3 gündür skype a bile gelmiyosun desem biz bir daha toparlanamayız zaten.

Son düzenleme:
bazısıda eşim çalışmıyor ekmeğe muhtacız die evde cıngar çıkartıyor.nolcak şimdi

O zaman işten çıksın, daima yanınızda olsun parasız kalırsanız da gökten yağar filan...
Lütfen biraz sabır sabır sabır... Çalışmak isteyene destek olun, köstek değil!

Of bu konuda bende çok dertliyim ya.
Hatta oturup ağlayasım var bugünlerde.
Benim eşimde esnaf.
Sabah benimle birlikte çıkıyor evden akşam en erken 10. Oda ayda yılda bikere.
Onun dışında 11-12.
Cumarteside dahil.
Akşamları tek başıma sıkılmak bi yana, artık önemli konuları bile telefonda halletmeye çalışıyoruz.
Yüzyüze konuşmamız gereken bi mesele vardı akşam, maddi bi konu.
Evde konuşuruz dedik. 11 e kadar bekledim gelmedi. Bi arkadaşı gelmiş, e adam kalkmayınca bizimkide bırakıp gelemiyo tabiki.
Uyudum ben haliyle ama köpürdüm sinirden. Yine telefonda halletmek zorunda kaldık.
Ama ağlayacaktım yani sinirden.
Çok bunaldım. Nereye kadar böyle idare edicez onuda bilmiyorum. Bide kendi işi değiştirme lüksüde yok. Ama ben kavga gürültü koparmıyorum yani. Napalım adamın işi bu. Sadece üzülüorum.
OOOOOfff Offff

Son düzenleme:
Bir taraftan düzenli çalışabileceği bir iş var mı diye araştırırken diğer taraftan siz de eşinize anlayış göstermelisiniz bence. Adam çalışmasa planladığınız şeyleri yapmak için zaten hiç ortamınız olmayacak. O da sizin zorda kalmamanız için çalışıyor. O da tam bişeye adapte olmuşken kalkıp işe gitmekten çok memnun değildir.

Eğer çalışma saatlerinden memnun değilseniz bunu oturun konuşun ve ona göre bir yol çizin. Yeni bir iş arama falan gibi. Ama bu süreçte daha fazla tartışma çıkarmayın bence. Biraz tok açın halinden ne anlar hesabı olmuş. O da bayılmıyordur sanırım bu şekilde çalışmaya. Ama evde bu kadar huzursuz ederseniz işe gitmeye can atar bir hale gelebilir.

en azından bilerek ve isteyerek o kadar çalışmıyor. mecburiyetten... istenilen saatte işe gitmese işten çıkartırlar...

mesela benim eşim iş kolik... evliliğimizin ilk başlarında daha da kötüydü... şimdilerde biraz daha iyi... mükemmeliyetçi olduğu için önemli işleri dağıtmıyor. dağıtsada fark etmiyor iş beğenmiyor... şimdi daha iyi anlıyorum aynı yerde çalışıyoruz... ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. bazen kızsamda napiim... senden zor durumda olanları düşün...

en azından umudun var... iş değiştirirse düzelecek.. benim umudum yok. farklı yere gitti. aynı... yine başka yere gitsek aynı olacakkk..

Ben size daha acik anlatayim o zaman esim bir fabrikanin servis soforlugunu yapiyo ben onun isine gelip gitmesine zaten bisi demiyorum isi sonucta ama patronlari kafasina gore arayip sahsi isleri icin gecenin bir yarisi yataktan kaldirip cagirabiliyorlar sirf sahsi isleri icin servis soforumu patronlarinin ozel soforumu belli degil Allah askina bole is mi olur yaaa tam eve geliyo yemege oturuyoz adam ariyo sunu suraya gotur getir geliyo yatiyoruz yine ariyo 2 haftada bir izni var onda bile arayip cagiriyolar ne.mosafirlige gidebiliyoruz nede misafir cagirabiliyoruz bosanalim daha mi iyi sizce???

Peki arkadaşım eşiniz ne diyor bu konuda? Ben bayılıyorum böyle çalışmaya mı diyor? Gecenin bir yarısı ya da izin günümde kalkıp gitmek çok hoşuma gidiyor mu diyor?
O zaman işten ayrılmasını söyleyin. Siz işe girin. Destek olun eşinize. O da belki daha az maaşlı ama daha rahat bir yere geçsin. Her şeyin başı iletişim. Karşılıklı bir karar alın uygulayın.

anlıyoruz seni ama özelde çalışıyor eşin. özel olmasada özellikle şoförlükte saat olmuyor... hele özeldeysen adamın suyunu çıkartırlar... her yerde kullanmak isterler... bilmem ama sen çalışıyormusun?

bende bir ara özelde çalıştım anlaştığımız saatte çıkamadım... bilgisayarcı olarak girdim. ama patrona çaymı koymadım... temizlik mi yapmadım... malesef öle işler.. kolay ekmek yok bu devirde....

inş. başka iş bulurda düzelirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…