- Konu Sahibi tornado111
-
4 yıl boyunca ikinizin de hiçbir girişimi olmadı mı? Sebep neydi? Aldatmadığından nasıl bu kadar eminsiniz?Eşimle kardeş gibiyiz. Doğumdan sonra 4 yıl birlikte olmadık şimdi çocuğum 5 yaşında ve bir kez birlikte olablidik bana yaklaşmiyr beni istediğine dair hiçbir mesaj vermiyr.inciniyrm bende ondan beklediğim için kendimi geri çekip yaklasmiyrm.cok mutsuzm.nasil olur aldatıyor falan demeyin yok öyle bisey.kadinligimdan utanır hale geldim
Onuda yaptım aslında gittim ama bu konuyu açmadım tabiki ama neden eşim böyle acaba sorusunu soruyorum kendime bunca yıl değişen yada değişmeyen şey ne.sanirim ben yeterince dışı değilim yada disiligimi kullanimiyrm utanıyorum bu konuları hiç konusmayiz dertlesmeyiz içime kapanik bir insanım bu konularda.kendimi onu baştan çıkarmaya çalışırken hiç dusunmedim mesela yada fantazi yapın deseniniz ne yapacagimi bilmem.okuyup biseyelr araştırıp bulsam bile bunları yapmaktan kurtulamayan çok utanıyorum cesaret hapı falanmi içsem acabaAynı sorundan birçok mesajınızda şikayet ettiğinize şahit olduğumdan size bir psikologa gidip Anksiyete sorununuza bir çözüm bulmanızı tavsiye etmekten başka bir şey içimden gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?