esimle kavga ettik cok kotuyum...

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar dun gece esimle biraz tartıştık. Bende alıngan donemimdeydim isyerindede bu ara ciddi sorunlar im var. Neyse battaniye aldim salonda uyuyayim dedim
Sonra esim geldi saymadigi laf kalmadı. Nasil yatagi terk edip gidersin Gerizekali fln dedi cok agladim . Sonra beni zorla yatagimiza götürdü. Ama cok kotuyum ise geldm gozlerim sis. Insanlar soruyor ne oldu diye. Yok bisey diyorum mecbur ama esimi affedemiyorum. Ayrilalim bile dedi yatagi terk ettim diye. Eskisi gibi olsun sevdigim adam olsun istiyorum .... ne yapmaliyim cok kirginim..... ne adim atmak geliyor icimden nede baska bisey... gelsin ve bana dun geceyi unuttursun istiyorum.......

Naz yapayım demişsiniz ama adam cileden cıkmış. Bu kadar basit seyler icin bir daha yatagınızı terketmeyin evlilik birliğini sarsar.

bence şuan sinirle böyle düşünüyorsun...
ayrıca yatak ayırmak evlilikte soğukluk yaratır yapmayın lütfennnnn

Son düzenleme:
Evlilikte tartışmalar da olacak.
Fikir ayrılıkları, gerginlikler.
Önemli olan onları çözebilmek. Ama biraz zamandan sonra. Sakinleştikten sonra.
Ne o öyle çocuk gibi küsmek.
Tavır almak.
Yatak ayırmak çok ciddi bir durum.
Ya eşiniz gelip sizi almasaydı.
Nasıl dönecektiniz o yatağa bir daha.
Kendinize saygı duyun önce..

anlamadım ki nedir bu kadar sorun edecek ve yatağıı ayıracak kadar yaşadığın sorun?
bence yatağı ayırmak hiç de hoş olmamış.herkesin iş yerinde büyük sıkıntıları olabiliyor.
ama mümkün olduğunca haneden uzak tutmak gerek.bunu burada erkekler yaptığında tü kaka
oluyor.kadınlar içinde geçerli bence, herkes için kısaca.iş işte kalsın ev de ev de.

şuan da mesela ev deki sorunu işe taşımızsın.bence duygularına sahip çıkıp önce neyi nerede yaşaman
gerektiğini ayarlamalısın.eşinin de gönlünü alırsın, ama "gelsin de bana unuttursun" diyerek olmuyor bu iş.

genelde erkekler yatak ayırma konusunda cok hassas olurlar esım bız evlenmeden once soz verdırtmıstı bana evlenınce kavgada etsek kusde olsak ayrı uyumucaz yatagımız ayırmıycaz dıye demekkı senın esınde bu konuda hassas su an sınlırlı ve uzgunsun oyuzden boyle dusunyorsun ınsallah barısırsınız bıde emın ol eger gelıp senı yataga goturmeyıp uyusaydı gelmeseydı yanına daha cok uzulurdun nekadar umursamaz dıye daha cok sınırlenırdın

Sorun ne bilmiyorum ama ne olursa olsun yatak ayırmayın.
Biz ilk evlendiğimizde böyle bir karar almıştık, şükür çok kavga ettiğimiz de oldu ama bunu bozmadık.

Bide komikte hem sizi yatağa götürüyor , hemde gerizekalı diyor.
Hiç hoş değil söylediği ama sizi umursamasa siz orada daha çok yatardınız.

öncelikle 2 evlilik yapmış biri olarak eşlerle kavga edilince yatağa ve sofraya küsülmez ...eşler kavgalı oldukların yatakta ayakları birbirine değse belki barışırlar...
Yatak ayırmak araya daha fazla soğukluk girmesine yol açar diye düşünüyorum.
eskisi gibi olsun yazmışsın ama çok zor evlenmeden önce pembe gözlükler takıyoruz pembe pembe bakıyoruz ilişkiye ama evlenince siyah gözlükler giriyor devreye.....

eşinde pişmandır insan 1 saat önceki aklını beğenmezmiş,ki insan sinirli ve kızgın olunca sağlıklı cümleler çıkmaz ağzından

Son düzenleme:
ufak seyler böyle büyütülürse birbirinidzen sogursunuz
biraz ilimli olmak lazim
alttan almak diyelim ama yerine göre tabi
gereksiz nazada hic gerek yok
bunaltmayin birbirinizi

yatak ayırmak yapılmaması gereken bir şey. evliliğimizin başından beri bizim de pek çok tartışmamız oldu, eşim hemen salona giderdi uyumak için. neyse ki bu alışkanlığını atlattık, ne yaşarsak yaşayalım aynı yatakta uyucaz dedik ve öyle yapıyoruz. size de tavsiye ederim.

evlilik bu kadar basit değil kızdığınız zaman yatağı terk edemezsiniz..
eşinin ayrılalım demesi seni ne kadar kırdıysa seninde yatağı terk etmen okadar kırmıştır..
yani hatalısın..

Canım öncelikle hangi durumda olursanız olun asla yatağınızı ayırmayın.
Biz eşimle daha evlenmeden önce konuştuk bu konuyu, birbirimize dedik ki hangi şartlarda ne kadar kötü olursa olsun kavga edersek asla ne sen ne de ben yatağı ayırmayacağız diye.
Bazen tartışmamız oluyor aynen senin gibi bende sinir oluyorum gidip yatağımıza yatıyorum bakıyorum yarım saat bir saat sonra gelip o da yatıyor o an inan çok sinir oluyorum yastığımı alıp gidesim geliyor ama yine de yatağımı terk etmiyorum. ne ben ne de o.
Sizde barışınca bu konuyu konuşun ve bir karara bağlayın ne sen ne de o asla yatağınızı terk etmeyin.

Gelelim kavgana her evlilikte kavgalar oluyor napacaksın?
Çok mu kötüydü kavga konunuz yoksa incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu mu?
Kavgalarda bir taraf hep alttan alacak başka türlü olmuyor.
Sen bence akşama küslüğünü devam ettirme

haksız duruma düşmüşsün yatağı ayırarak...
hoş bi davranış değil..
eşin ayırsa eminim sende bozulurdun...

yatak ayırmayı çok yanlış buluyorum aksine yatak muhabbetlerini çok severim ve faydalı bulurum, gün içinde vakit bulamasak hayat gailesine düşsek bile yatakta mutlaka iki kelam edilmeli bence o güne dair

Kızlar tsk ederim . Konustuk. Bi daha yatagi terketmeyecegime soz verdim. O da bi daha kırıcı konusmayacagina soz verdi.. aksama sana sürpriz im var dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…