• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Kavga Ettik Lütfen yardım edin :(

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.806
598
dün netten kaynanamgile bebek arabası anakucağı resmi yolladım hiç bişey almadılar bunu alın diye
4 5 saat sonrada aradım konuştuk sonra eşime verdim teli oda konuşuyormu maç muhabbeti felan
bunlar dedim birazdan kapatır bende sesim duyulmasın benim söyediğim diye eşime telefonuma mesajla yazarak
karakiz3834 mesaj atmış f.... den onları alın gelin onları istiyormuş :14:
beynimden vurulmuşa döndüm hi birşey istemiyorum dedim bağırdım telefon açıktı
oda oğlum sne yanlış birşey söylemedin ki demiş kapatmışlar :14:
ben kendimi banyoya kitledim ağladım geldi kapıya noldu diyor
bende dedim beni neden ortada bırakıyorsun neden biz bunda karar verdik demiyorsun dedim :14:
oda ben kimseden birşey istemem diyor zaten düğünümde nişanımda inanırmısınız hiç bir tel toka bile almadılar :14:
bebeğimi görmeye gelcekler yol parasını bile bizden istiyorlar :14:
2 gün sonra anneler günü kaynanamın yüzüne bakamam ben :50:
siz olsanız ararmıydınız ??? birde ben haksızmıyım yaa :30::14:

bıraz hassas bır donemdesınız galıba.esınız saka gıbı mı soyledı.ınanın erkekler bıraz patavatsız olur.kadınlar kadar dusuncelı degıldır

tam anlayamadım,kaynananlar sordudamı istediklerinizin resmini gönderdiniz:26:

kırılmayın ama çok saçma bir sebepten kendinizi yıpratıyosunuz, kimse sizin çocuğunuza bişey yapmakla sorumlu değil. evet yapılması gerekir ama herkesin kendi düşüncesine kalmış, sizde birşey istemişsiniz zaten istediğinizi resim göndererek belirtmişsiniz eşinizin sizin isminizi söylemesi neden zorunuza gitti açıkçası anlamadım?

Son düzenleme:
tam anlayamadım,kaynananlar sordudamı istediklerinizin resmini gönderdiniz:26:

tabiki bana sordular biz burdan bakıyoruz ama sen beğenmezsin diye almıyoruz dediler bende tamam ben netten yollarım modelini dedim :14:

benim en çok kızdığım nokta eşim hep böyle yapıyor herşeyde beni ortada bırakıyor , :14:

tabiki bana sordular biz burdan bakıyoruz ama sen beğenmezsin diye almıyoruz dediler bende tamam ben netten yollarım modelini dedim :14:

benim en çok kızdığım nokta eşim hep böyle yapıyor herşeyde beni ortada bırakıyor , :14:

eee daha ne o zaman.zaten bildirmişsin,sorun eşinin senin istediğini mi söylemesi:26:

canım keske tel acıkken birsey demeyip sonradan eşine kızsaydın kızacaksan...biraz fevri davranmıssın sanıırm.bir de yol parasını bile sizden istiyorlarsa durumları yok gibi geldi bana öyle mi?cimrilikten değildir herhalde.

size sordukları soruyu niye eşiniz aracılığıyla cevaplandırıyorsunuz.
arayıp anne ben baktım şu marka şu model demek çok mu zor?*

eee daha ne o zaman.zaten bildirmişsin,sorun eşinin senin istediğini mi söylemesi:26:

evet oysaki birlikte baktık dedim şu şu olsun demi felan bencede güzel dedi
ama telefonda öyle konuşması vardı ki sanarsın hiç haberi yok ben tek başıma beğenmiş seçmişim yollamışım
eşimide çocuk gibi tembihlemişim alın diye öyle bir konum oldu anlatamam :14:

Hamileliğin verdiği psikoloji ile şuan çok duygusalsınız. .
Herşeyi kafaya takıyor ve çarçabuk üzülüyor içleniyorsunuz
Oysaki ortada ağlanıcak problem çıkarıcak bir durum yok
Lütfen sıkmayın canınzı .Sonuçta kayınvalideniz sormuş sizde söylemişsiniz
Siz kendinizi sıktıkça bebeğiniz üzülücek. . :emir_bebek:

size sordukları soruyu niye eşiniz aracılığıyla cevaplandırıyorsunuz.
arayıp anne ben baktım şu marka şu model demek çok mu zor?*

niye biliyormusun kalbimi kırmasınlar vercekleri cevapları duymak istemiyorum diye
annem dedi dün yolladım eğer ters birşey söylerlerse üzülme tamam mı dedi :14:

benim annemlerin durumu çok iyi sorun benim bebeğime birşey almışlar alamamışlar değil
şimdiye kadar tek çöp yarımları olmadı onu geç el sağlıklığı olmadı
nete foto atıp anneannesi dedesi bunları aldı diye paylaşıyorum dvarımda onlara atmadığım halde
gocunduğunu söylüyor paylaşma diyor madem utanıyorsun al diyorum bende almıyorda laf ediyor dolu buna sinir oluyorum :14:

canım keske tel acıkken birsey demeyip sonradan eşine kızsaydın kızacaksan...biraz fevri davranmıssın sanıırm.bir de yol parasını bile sizden istiyorlarsa durumları yok gibi geldi bana öyle mi?cimrilikten değildir herhalde.

ya bankada paralrı var dolu kaynıma felan bilgisayar şu bu herşeyi alıyorlar
gezmeye maaşallah her ile gidiyorlar
inan bana cimrilikten parası olmasa niye ısrar edeyim birde ilk torunu

yahu biz bayanlar bazen kirilacak ,sinirlenecek hatta ve hatta kavga cikarip tartisacak bahanemi ariyoruz ,bu bahaneleri üretirkende
hem kendimizi hemde esimizi yipratmaktan bir an dahi cekinmiyoruz ,yasini basini almis bir birey ister evlenirken isterse
cocuk yaparken baskasina güvenip minnet etmemeli ,bir insan bir hediye alirken verirken icinden gelmeli ,bu zamabda herkes
bilir dogacak bebegin evlenecek kizin erkegin eksiginin ne olabilecegini ,kisacasi ne kendim icin ne evlatlarim icin nede esim icin
kimseye agzimi cepelllemem bizim oralarda cepellemem derler yai kirletmem :D

Bosuna esinizle tartismissiniz hamilelik hormonlarinin verdigi sitres ile bosuna kendinizi üzmüsünüz ,bizde bir söz var
elden gelenden ögün olmaz gelsede vaktinde bulunmaz ,esinizle ayni yastiga bas koydugunuz sürece ana babasina
saygi gösterinki esinizde sizden sevgisini esirgemesin ,size tavsiyem kimseden de bisey beklemeyin dört duvarim kuru ekmegim
tasatan yatagim dahi olsa agrisiz basim olsun hesabi deyin hamileliginizin tadini cikarin .....

cumaniz gününüz mubarek olsun

ah hain kaynana,nasıl oğluna bilgisayar,onu bunu alır,nasıl il il gezmeye gider siz doğum yapacakken:50:

işte ben buna şaşıyorum benim derdim ona ağız eğmek veya şunu bunu istemek değil

bebeğim beşiğini aldı annemlar nette paylaştım
kadın tede bana şunu diyor sen öyle yapınca ben kendimi dışlanmış gibi hissediyorum
birşey yapmıyorum felan dedi bende dedim üzülme anne sende arabayı alcakmışın ya dedim

şimdi ben mi istedim bunu açıkçası kadın almayacakta herzamanki gibi lafta söyledi
ben link gönderince bozuldu
çünki teli açtım herzaman anıran kadın sesi soluğu kaçmıştı
eşimle konuşurken f.... deki oynumda şu seviyedeyim bana hayvan yollayın felan dedi eşimde şifremi biliyorsun al dedi
yani kadın bakmış ve bozulmuş ben tamam hamillik hormonu abartıyorum da Allah aşkına kendimi anlatamıyorum
birikti birikti bunda patladım. gibi birşey oldu :47:

bebeği yaparken kaynananlara mı güvendin.
kimse kimseye birşey almak zorunda değil. içlerinden geliyorsa zaten alırlar.
birde resim mi gönderdin sipariş verir gibi.

Bebeginizi hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz insallah...

Düsünüyorumda aceba hamile iken bende bu kadar alingan, otu, cöpü kafaya takan biri olmusmuydum acaba:) Eger öyleydiysem yazik esime acidim simdi:)
KaRaKiZ; sakinles biraz, bak en güzel, hatirlamak istedigin en kiymetli anlar mahvoluyor. Hemde ne icin:) Ne alirsa alsinlar, yada almasinlar bosver, Rabbine sükret ihtiyacin olmadigi icin. Söyle düsün ya ihtiyacin olsaydida onlara yalvarmak zorunda kalsaydin.
Hamile olmasaydinda yazsaydin su yazdiklarini " yok artik ya millet kendine dert ariyor" derdim ama hamilesin:)
Esinede bosuna kirilma, belliki saka yapmak istemis. Mahvetme su en özel günlerini.

Karakız, anneanne bunları aldı v.s diye foto.yollamanızın mantığını anlamadım.

Birilerine birşey ıspatlama, gösterme çabası içine girdiğiniz sürece mutsuz olursunuz.

Bence hoş bir davranış değil..Karşınızdakinin alacağıda varsa sırf bu nedenden dolayı almaz.

Hassas döneminizden kaynaklanıyordur..
Eşinizin bu şekilde konuşmasında bu kadar kırılacak bir durum görmedim.

Evet birlikte karar verdiniz, bundan haklısınız.

Fakat ben bunu hemen hemen tüm erkeklerden duyuyorum, ''hanım istiyor, hanım karar verdi, hatta bazı ailelerde hanımıda içine katarak sadece ''çocuklar'' istedi söyleniyor beraber karar verilsede.

Bu durumda anneler günüyle, k.validenizin yüzüne bakamama cümlenizi anlamadım, ne ilgisi var ?

Birisi gezer tozar, başkasına hediye alır ama size almaz..Bu kıyaslama içerisine girmek doğru değildir.

Ben konuyu anlayamadim. Sen kayinvalidene istedigini soylemissin, tamam. Esin de yine senin istedigini soylemis. Simdi kim niye ortada kaliyor anlamadim. Anormal birsey de goremedim.
Ayrica bence de kimse kimseye birsey almak zorunda degil. Hem belki de gercekten durumlari yok. En sinir oldugum seylerden biri, baskasinin parasinin hesabini yapmaktir. "Paralari var, onu bunu aldilar, bunu giydiler, buraya gittiler." yapmayin bunlari allasen. Elalemin parasinin ceteresini tutmak cok cirkin birsey.

Ben konuyu anlayamadim. Sen kayinvalidene istedigini soylemissin, tamam. Esin de yine senin istedigini soylemis. Simdi kim niye ortada kaliyor anlamadim. Anormal birsey de goremedim.
Ayrica bence de kimse kimseye birsey almak zorunda degil. Hem belki de gercekten durumlari yok. En sinir oldugum seylerden biri, baskasinin parasinin hesabini yapmaktir. "Paralari var, onu bunu aldilar, bunu giydiler, buraya gittiler." yapmayin bunlari allasen. Elalemin parasinin ceteresini tutmak cok cirkin birsey.

sende haklısın burda içimizi dışımızı tam anlatacak değilim okdar özele girmek istemiyorum ama bence bilmediğin şeyler var o yüzden para hesabı yaptı diyemezsin.

bebeği yaparken kaynananlara mı güvendin.
kimse kimseye birşey almak zorunda değil. içlerinden geliyorsa zaten alırlar.
birde resim mi gönderdin sipariş verir gibi.
sen galiba yukardaki yprumu okumadın ben istemedim kadın kendi söyledi .???

evet oysaki birlikte baktık dedim şu şu olsun demi felan bencede güzel dedi
ama telefonda öyle konuşması vardı ki sanarsın hiç haberi yok ben tek başıma beğenmiş seçmişim yollamışım
eşimide çocuk gibi tembihlemişim alın diye öyle bir konum oldu anlatamam :14:

canım gerçkten bu yüzden mi kavga ettiniz? şaka gibi çünkü..ee tek beğen seç ne olacak ki? büyük bir suç mu işledin nedir yani? zaten onlar alacağız sen beğen demişler,eşinde şunları beğendi demiş sorun ne burada vallahi anlayamadım?hem eşin teldeyken olay çıkarman çok talihsizce olmuş.galiba hamilelik hormonlarının etkisiyle fazlaca duygusal ve fevri davranıyorsun.

ayrıca onlar alacağız deseler bile ben şunu şunu alın diyemem,bu tür şeylerden hiç hoşlanmıyorum çünkü.ne isterlerse alıp gelirler.

Son düzenleme:
Back
X