- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Eşimin 20 yaşında bir oğlu var, bir de 12 yaşında kızı, geçen hafta her ay olduğu gibi nafakalarını verdik, bu sabah eşim bayram için ailesinin yanına gidecekti( ben ailesiyle küs olduğum için gitmiyorum) telefon çaldı, oğlu gene para istiyor, eşim de tamam hallederiz dedi.telefonu kapattıktan sonra neden öyle söylediğini sordum çünkü zaten geçen hafta nafakayı vermiştik fazlasıyla, üstelik eşimin kendi maaşından beş kuruş bile kalmamıştı, benim maaşım zaten ev kirası faturalar ve ay ortasına kadar kıt kanaat mutfak masrafına gidiyor, ay ortasında mutfak masrafını eşim devralıyor, eğer benim maaştan verirse ya kirayı ödeyemeyeceğiz ya da mutfak masrafı gidecek, iki tane de bebeğim var bu arada.Neyse kusura bakma, ben bir şekilde halledeceğim deyip triplendi. Açıkçası hem kırgın hem öfkeliyim, benim de bebeklerim var sonuçta. Şimdi her zamank gibi intihar edeceğim ben arada kalıyorum diye mesajlar atıyor, ölüme karşı bir fobim var böyle olunca da ben daha çok üzülüyorum. Sabahtan beri bayram filan görmedim inanın, hayatımda geçirdiğim en kötü bayramlardan biriydi.Sürekli aynı sorunla uğraşmaktan bıktım, her sorun çıkışında daha çok yoruluyorum ve ümitsizliğe kapılıyorum artık.Yarın gelecek nasıl davranmalıyım bilmiyorum.