- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Sizden para beklememeleri konusunda haklısınız ama adamin paşa paşa nafaka ödeyeceğini az para aldığını biliyormussunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sordum, eğer hayır derse oğlu artık onu sevmezmiş, bağları tamamen koparmış o yüzden suyuna gidiyormuş.
Bu nasıl düşüncedir ya oh ne ala adam çocuklarına para gönderiyor diye kendisinşm çocuk doğurmaya hakkı yok mu? ,kadının parası olmasada kocası diğer iki çocuğuna da bakmak zorunda!! Ayrıldığı eşinin parası yok nasıl doğurdu adamda nasıl bakıyor bak!Paranız yoksa ve adamın 2 çocuğu varsa siz de bu adamla evlenip 2 çocuk yapmayacaktınız hanımefendi.Çocuğun parası bittiyse para gönderecek bunun nesine sinirlenme haklı buluyorsunuz kendinizde?
Aynen öyle, çok para lazımsa anaları çalışsın baksın.iyi de o zaman başka bir çare bulsun, ev kirası faturalar ve yarım ay boyunca mutfak masrafını benim maaşımla karşılıyoruz zaten. altı üstü ayın yarısında mutfak masrafı karşılıyor, ben kendi olmayan maaşımdan vermek zorunda olduğumu sanmıyorum.parası varsa versin benim zaruri sabitimden vermesi harçlık olmuyor bana göre beni aptal yerine koymak oluyor.
Yoo tabiki var ama mantıklı düşünürsek 2 çocuğuna daha tam bakamayan asgari ücretle çalışan bi adamla evlenip 2 çocuk yapılıyorsa bunların başa gelinecegi de düşünülebilir.Bu nasıl düşüncedir ya oh ne ala adam çocuklarına para gönderiyor diye kendisinşm çocuk doğurmaya hakkı yok mu? ,kadının parası olmasada kocası diğer iki çocuğuna da bakmak zorunda!! Ayrıldığı eşinin parası yok nasıl doğurdu adamda nasıl bakıyor bak!
Konu kilit, çünkü herkes kendi açısından haklı. Siz haklisiniz, kendi kazandiginizi kendi cocuklarinizla harcamak istiyorsunuz. Eşiniz haklı, sizinkiler olduğu kadar oğlu da onun çocuğu. Çocuk da hakli, babasindan harçlık istemeyecek kimden isteyecek? Intihar konusuna girmiyorum bile, ben olsam o sinirle, sen zahmet etme ben seni öldüreceğim yakinda derim herhalde. Bu ne ergenlik ya!
Bi mahsuru yoksa, nafakanin miktarini sorabilir miyim
Çocuklar dediğiniz koca yetişkin bir zahmet eli ekmek tutsun 3 yaşında ki ile 20 yaşındaki aynı kefede tartılamaz. 750 tl nafaka vermiş zaten daha ne yapacak. Az yerinde bir uşak tutsunYoo tabiki var ama mantıklı düşünürsek 2 çocuğuna daha tam bakamayan asgari ücretle çalışan bi adamla evlenip 2 çocuk yapılıyorsa bunların başa gelinecegi de düşünülebilir.
Ayrıca herkesin önemli olan benim cocugum fikrinden midem bulanıyor.Bütün çocuklar önemli aslında yalnızca kendi dogurduklarımız değil.
Ha konu sahibi bakmak zorunda mı kendi maasıyla hayır.Bu sekildeki ilk konusu da değil eşiyle ayrilsin madem olsun bitsin.Her seferinde sinir olacak bi şey göremiyorum ortada ben bizim fikirlerimiz neyi değiştirebilir ki
işin daha bir kötü tarafı babasının parasının kalmadığını biliyor, benim yeni maaş aldığımı da biliyor, aslında benden istiyor parayı, daha onbeş onaltı yaşlarındayken," eşin ek iş yapsın, bize baksın" gibi bir cümle kurmuş bir çocuk kendisi. Hayır anne babalar bu denli gurursuz yetiştirmemeli bence de çocuklarını, babayı geçtim babanın evlendiği kadın üzerinde hak talep etmek hayret verici geliyor bana. Benim de babası ölmüş bir oğlum var, böyle bir cümle kurmasına asla müsade etmezdim doğrusu.