Eşimle kavga ettik

Ama bunu eşinizle çözmeniz gerekiyor onlarda mecburı davet edıyordur. Oğlu işten gelirken haklı olarak selam verıyor. Onlarda herhalde ayıp olmasın dıye davrt edıyor. Eşiniz anne çok yorgunum gıdıp bı duş alcam ya da uzancam ne bılıyım kanarya yemek yapmış ziyan olmasın diycek eşiniz kayınvalidenizin pasını gole çeviyor
Erkekler salak bunu düşünemez ki dese yavrum duş al gel uzanırsın yiyin çıkarsınız dicek ay lafları kulağımda

Benım ki ıyı gıbı bırde çekiniyor bızden anlamadım ama çok kibar bır kadın ınşallah sonradan değişmez. Ama dönsede tınlamam ben o ayrı gamsızım ben😂😂 şut çekerım kaynanaya kadın kahve içerken bı bakmış benle dedıkodu yapıyor olur bakma fenayımdır😂
Kibar insanlara hasret kaldım biliyor musun
Gorgulu kültürlü halden anlayan
Ah ah resmen yoz yani benimki
Birde buna rağmen aşırı egolu
Çok enteresan
Kendini aşırı on numara sanıyor

Sende uyanık ol bir bahane bul kendimi hasta gibi hissediyorum gelmıyım ben de covıd var malum calısıyosun belki onlar senden tırsıp cagırmaz. Surekli bahane bul adet oldum karnım agrıyor de iş yerinde kavga ettim canm sıkkın de yoksa omur boyu ky gorumce vırvırı cekeceksın eşin de malum biraz yılısık ailesine karsı sinir hastası olmasan iyi. Umarım bunlar iyi gunlerın degılde kuzum
Geçen hastaydım yemeğe çağırmışlr kapıda öğrendim orda yemek yiceğimizi eşim kızdınmı bana kızma dedi gelmicem ben hastayım dedim üzüldü bende indim düğümleniyor kelimeler

Yine bi kadir kıymet bilmez gelin vakası 🙄
Ben artık kayınvalide safında yer alacağım sanırım
Her izin günümde uyandırılıp biyerlere götürürülüp izin güünü kocamla başbaşa olmak yerine tüm gün ordayız bi çamaşır yıkayamıyorum tek misafir alamıyorum tek biyere gidemiyorum mahvettiler psikolojimi

Her izin günümde uyandırılıp biyerlere götürürülüp izin güünü kocamla başbaşa olmak yerine tüm gün ordayız bi çamaşır yıkayamıyorum tek misafir alamıyorum tek biyere gidemiyorum mahvettiler psikolojimi
Ayrı eve çıkın?
Hem evlerinde para vermeden oturup hem de söylenmek bana saçma geliyor

Geçen hastaydım yemeğe çağırmışlr kapıda öğrendim orda yemek yiceğimizi eşim kızdınmı bana kızma dedi gelmicem ben hastayım dedim üzüldü bende indim düğümleniyor kelimeler
Halbuki hasta olan birini nasil olurda yemege cagirirlar di mi? Hasta birey kendisi yapmali evde surunerek yemegini. Kirsaydin kafalarini!

Kibar insanlara hasret kaldım biliyor musun
Gorgulu kültürlü halden anlayan
Ah ah resmen yoz yani benimki
Birde buna rağmen aşırı egolu
Çok enteresan
Kendini aşırı on numara sanıyor
Bizim ki benden ıkı yaş büyük kızını evlendırdı yenı ee liseye gıden kızıda var ordan galiba anlayışlı ki tatlı olmasına rağmen ben bır kere aradım o nadır yazar annemı arar. Saygı çerçevesinde ilerliyor. Görümcede iyi kız zaten çalışıyor gece gündüz arada yazar. İnşallah değişmezler amin amin amin afhjkj egolu ınsan değilidır o kuzu kibirlidir yoksa egolu ınsandan zarar gelmez ne varsa kibirli insanlardan gelir. Bencıl olurlar bi dünyada kendılerı gıbı herkes onu pohpohlasın istıyordur

Ayrı eve çıkın?
Hem evlerinde para vermeden oturup hem de söylenmek bana saçma geliyor
Ben onların düğünde ödemedikleri taksitleri ödüyorum eşimle televizyon mobilya halı hepsini ödüyorum ödemeseydim kira da verirdim yani ayrıca evlerinde oğullarıda oturuyor ben değil

Bizim ki benden ıkı yaş büyük kızını evlendırdı yenı ee liseye gıden kızıda var ordan galiba anlayışlı ki tatlı olmasına rağmen ben bır kere aradım o nadır yazar annemı arar. Saygı çerçevesinde ilerliyor. Görümcede iyi kız zaten çalışıyor gece gündüz arada yazar. İnşallah değişmezler amin amin amin afhjkj egolu ınsan değilidır o kuzu kibirlidir yoksa egolu ınsandan zarar gelmez ne varsa kibirli insanlardan gelir. Bencıl olurlar bi dünyada kendılerı gıbı herkes onu pohpohlasın istıyordur
Evet aynen çok beğenmiş kendini
Bende mütevazı vs sanmıştım Anadolu insani köyde kendi işleri ile uğraşiyor
Çok iyi düşüncelere sahiptim
Ta ki tanıyana kadar😉🤣

Tamam iste nasil cagirirlar da insanlik yaparlar diyorum. Sen zaten her aksam yemek yaparsin ona laf yok. Kayinvalidenler nasil hasta bireyi cagirilar sok oldum. 🙄
Canım ishaldim bilmiyorlardı eşim biliyordu gece 4 de kalktım duramıyordum biyerde aşağıda insan içinde nasıl durayım sormadı bana eşime kızıyorum ailesine değil

Ben onların düğünde ödemedikleri taksitleri ödüyorum eşimle televizyon mobilya halı hepsini ödüyorum ödemeseydim kira da verirdim yani ayrıca evlerinde oğullarıda oturuyor ben değil
O konu hepten yanlış zaten
Evlenecekseniz bi zahmet eşyanızı kiranızı ödeyebilecekseniz evlenin
Kayınvalide evine alınan eşyanın taksidini ödemiyorsunuz sonuçta
Kendi eşyanız ödediğiniz
Zahmet olacak kullandığınız eşyanın parasını ödeyin zaten

Kıymet bilmeyip de laf edilecekse sonunda oğlu kızı hiç fark etmez
Kendi düdüğü ötsün isteyen elini cebine atacak
İnsanların mal varlığıyla geçinip üstüne bi de laf söylemek yanlış bana göre

Evet aynen çok beğenmiş kendini
Bende mütevazı vs sanmıştım Anadolu insani köyde kendi işleri ile uğraşiyor
Çok iyi düşüncelere sahiptim
Ta ki tanıyana kadar😉🤣
Herkes aynı değil bizim baba tarafını yollayam onlarda köyde ama bak şükür namazı kılmayı bırak hacda şeytan dıye bunları hayal edıp taşlarsın 😂😂😂

Eşimin ailesi bize verdi alt kata indi seneye köye gidickler
e sabredeceksiniz o zaman daha ne.. kirasiz evde mis gibi oturuyorsunuz. altli ustlu oturmayi kabul ederken bunlarin olacagini tahmin etmeniz lazim. misafir gelse cagiracak. keyfim yok basim agriyor diyemezsin. gelin niye inmedi olur adi..

Son düzenleme:
Back
X