• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kavga ettik

• Konu Sahibi Konu Sahibi besgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşini araman mı daha doğru aramaman mı?:44:
bence içinden eşini aramak geliyorsa hiç hesap yapmadan düşünmeden onu aramalısın.ona çok kırgınsan ve onunla konuşmak istemiyorsan da aramamalısın.ben aşkta,evlilikte herkesin içinden geldiği gibi davranması gerektiğini savunurum her zaman.kendi evliliğimde de diğer yakınlarımla olan ilişkilerimde de samimiyetin politik olmaktan daha doğru olduğuna inandım ve buna göre davrandım.çok şükür Allah'a bi sıkıntı yaşamadım.samimiyet ve güven herşeyden daha önemli. hesaplar insanı yorar.

ne kadar modernleştik,çok hoş.seneler önce hülya avşar çocuğu için kaya çilingiroğluyla görüştüğü için herkes tarafından topa tutulmuştu.buna köşe yazarları ve birçok aydın insanlarımız dahil.:1:

tamamda tatlım belki kızı öyle görmekten hoşlanıyordur. çocuğunda psikolojisini düşünmek gerekmez mi

cocugunun pisikolojisini dusunen baba zaten ayrilmazdi esinden,ayrica evde yeni dogum yapmis bi kadin ve el kadar bebek bunlarin pisikolojisi yokmu,madem ayrildi,bazi seylerede katlanmak zorunda,alsin kizini getirsin esi oglu ve kiziyla yilbasini gecirsin,insan esinden bosanir ama cocugundan asla kabul ediyoruz ama kas yaparken goz cikarmasin.

eski esi ve kizi ile yilbasi gecirmekmi ??

Ne iyi niyeti cnm yaa sende ha!

Hic anlam veremedim senin bu kararina... Adamin 4 aylik bebegi var sen eski esine yolla adami.

Ne olursa olsun bana ters geldi. Yeni bir sayfa acmis madem kendine kalsin yeni sayfasinda tabikide kizini gorecek ilgilenecek gerekiyorsa omur boyu bakacak (bakacan) ama eski es adi ustunde eski.

Oturup guzelce konusun bence yani. Evet ortada bir hata var ama hata sadece tek tarafli degil.

Ilgisizlik konusundada birsey diyemiyecem bir sekilde halini anlatmaya calis birazcik yardim bekledigini vs...

Çocuk neden annesinden ayrı girsin yılbaşına, balkaymakim? Annesi ile babasını aynı anda görmesi sizi rahatsız etse de, çocuğun hayal dünyası açısından oldukça güzel meyveler verir.. Bir masum yavrunun mutluluğu mu zorunuza giden? Konu sahibinin kocası eski eşini görse ne olur, görmese ne olur.. Sanki kadını görünce aşık olacak.. Kadını sevse, ondan boşanmazdı..

Kaldı ki konu sahibi bu konuyu anlayışla karşılamış; sizler neden kadıncağızı dolduruyorsunuz?

Siz empati yaptınız mı? Çocuklarınızın babası sizinle birlikte bir yılbaşı gecesi geçirse, huzursuz mu olursunuz; yoksa çocuklarınız adına mutlu mu olursunuz? Sizi bilemem, ama çocuklarınız oldukça mutlu olur bana kalırsa..

arkadaşın çocuğu büyüyünce ne yapacaklar peki. o da ikisini aynı anda görmek isteyecek.
artık eski eş yeni eş cübbür cemaat girerler yeni yıla.

arkadaşlar gerçekten size anlam veremiyorum ya çocuğunun psikolojisini düşünen baba diye.....yazmışsınız.anne ve baba anlaşamıyor.ve boşanmış diye kötü baba mı oldu.geçen sene annem ve babam boşanacaktı bu duruma çok üzülmüştüm.hepiniz bu durumun normal olduğunu niye bu kadar abarttığımı söylüyordunuz.şimdide boşananları kötülüyorsunuz anlamıyorum hiçç:50::50:
ortada bir yanlış var babanın tüm geceyi dışarda geçirmesi.

Son düzenleme:
aramadı mı daha merak ettim

hayır, aramadı :( o da bana kızdı elbet. fakat onun araması lazım.
bu arada, ben de hayaım boyunca oynamadan, politik olmadan yaşamaya çalıştım.
belki ben şanssızdım, zira şunu gördüm ki; kadın-erkek ilişkilerinde hele ülkemiz gibi
ataerkil gelişmekte olan bir coğrafyada iseniz, biraz kaçan biraz nazlı biraz kovalanan
gibi durmak daha faydalı oluyor. öyle çok incindim ki...

canım bende ilk kez sana yazıyorum.

beni en çok etkileyen 4 aylık bebeğiniz oldu ilk yılbaşını babasıyla geçirmeyi hakediyor.

olgunluğunuz çok hoş ama eşinizin sözleştiğiniz saatte eve gelmesi gerekirdi.bence konuşularak aşılabilir.

cocugunun pisikolojisini dusunen baba zaten ayrilmazdi esinden,ayrica evde yeni dogum yapmis bi kadin ve el kadar bebek bunlarin pisikolojisi yokmu,madem ayrildi,bazi seylerede katlanmak zorunda,alsin kizini getirsin esi oglu ve kiziyla yilbasini gecirsin,insan esinden bosanir ama cocugundan asla kabul ediyoruz ama kas yaparken goz cikarmasin.

sevmediği bir insanla aynı evde yaşamak nasıl bir şey biliyormusunuz. çocuk için ayrılmalı zaten hergün evde kavga gürültüyle büyüyen bir çocuğum. artık ailemi aramak bile gelmiyor içimden. liseden beridir ayrıyım liseyi ayrı okumak istedim çünkü dayanamıyordum. ayrılmalarını çok istedim. ama annem yapamadı çünkü maddi güvencesi ve sağlığı yok. ama sadece arda bir beraber olsaydık daha mutlu olurdum.

Eşiniz yalancı bu kısım önemli verdiği sözü tutar mı tutmaz mı? Başka var mı böyle söz verip tutmaması ,bir erkeğin güvenli olması gerekir birde boşanmış erkek ile tabi farklı sorunlar çıkabiliyor, en iyisi senin nelere kıl olduğunu ona anlatman onunda buna saygı gösterip uyması ,çok bencil ise sende bencillik yap ,fazla fedakar olma, çok üzülmemek için,belli yaştan sonra insanların karekteri değişmez

Eşiniz yalancı bu kısım önemli verdiği sözü tutar mı tutmaz mı? Başka var mı böyle söz verip tutmaması ,bir erkeğin güvenli olması gerekir birde boşanmış erkek ile tabi farklı sorunlar çıkabiliyor, en iyisi senin nelere kıl olduğunu ona anlatman onunda buna saygı gösterip uyması ,çok bencil ise sende bencillik yap ,fazla fedakar olma, çok üzülmemek için,belli yaştan sonra insanların karekteri değişmez

yalancı değil, o gün çok durmamasını söylediğimde "beni sıkboğaz etme" dedi, halbuki öyle özgür ki...her ayın bir haftasını balık avlamak içn şehir dışında geçiriyor. benim kadar anlayışlı biri daha olamaz. benim nelere kıl olduğumu çok iyi biliyor şekerim. zaten artık bambaşka bir karısı olacak, göreceksiniz. ben de ona göre davranacağım. Zaten aramamam bile büyük bir adım bu anlamda, sevgiler

yalancı değil, o gün çok durmamasını söylediğimde "beni sıkboğaz etme" dedi, halbuki öyle özgür ki...her ayın bir haftasını balık avlamak içn şehir dışında geçiriyor. benim kadar anlayışlı biri daha olamaz. benim nelere kıl olduğumu çok iyi biliyor şekerim. zaten artık bambaşka bir karısı olacak, göreceksiniz. ben de ona göre davranacağım. Zaten aramamam bile büyük bir adım bu anlamda, sevgiler

Sizinle çok benzer şeyleri yaşayan biri olarak size tavsiyem çok üzmeyin kendinizi. Yıpratmayın boşuna.
Bebeğinizle mutlu olmaya bakın.
Yıllar geçtikten sonra boşuna üzmeseymişim kendimi demeyin siz de.
Çünkü siz ne yaparsanız yapın, değitiremeyeceksiniz onu.
Yılbaşını başka bir evde geçirmesi de sorumsuzluğunu gösteriyor zaten.
Sorumluluk sahibi bir babanın, bir eşin yapacağı şeyler değil sizin eşinizin yaptıkları.
Şimdi bu sizi kışkırtmak doldurmak gibi algılanabilir ama tecrübelerim ve söyledikleriniz doğrultusunda konuşuyorum.
Yeni evli, 4 aylık bebeği olan bir adamın herhafta sonu balıkta ne işi var?
Bu keyif falan olamaz.
Evdeki keyif almıyor çünkü bu durumdan.
Ortak verilmiş kararlar değil.
Eşler yaşarken birlikte oldukları kişileri de düşünmek zorundadır...

aynen bende içimden bu soruyu sordum..

bu soruyu bende şimdi iimden geçirdim .. nasıl olur kı madem eskı esınle yılbaşı kutlucaksın ne dıye evlenıyosun kı allah allah adamdakı rahatlı
ga bak . aynı durum bız kadınların basına gelse eskı kocamızla yılbası gecırsekk bak kıyamet koparırlarr :47::47::47:

Niye bu kadar abarttınız hanımlar?

Adam eski eşi ile yılbaşı geçirmemiş; eski eşi ve öz kızıyla.. Derdi eski eş değil.. Kızıyla girmek isteyince, eski eş de yanında olmuş mecburen..

Sanki adam metresine gitmiş de bu kadar abartılmış..

Cok pardon ama konu sahibi bile bu kadar ılımlı olduğu halde size ne oluyor?

O sizin deger yargınız. Kendi hayatınıza bakın ve yorumlarda da atmaca gibi atlamayın. Bu sizin konunuz değil!

Back
X