Eşimle kavga konusuna bakar mısınız? Nerede yanlış yapiyorum?

laon6688

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
156
63
28
29
Kizlar merhaba , esimle kendisinin cok fazla gorusmedigi kuzenleri yuzunden kavga ettik, kendisinin kuzenlerinin esleri ile aramin iyi olmasini yadirgiyor, kimseyle iyi olmayacakmisim, esleri ile problem yasarmis...
Ben kizlarin kimisiyle ecliyken , kimisiyle nisanliyken tanistim oyle cok gidip gelmemiz yok hepsiyle arkadas olduk anlasiyoruzda, telefonda hal hatir soruyoruz , birbirimize hediyeler gonderiyoruz bazen, olay surdan patladi ( bu arada eltim ile ayni binadayiz ben kayin validemle oturuyotum, eltimde inip cikiyor ve surekli yuzyuze bakip hergun her dakika beraberdik, eltimle bile ayni sekilde samimi olmamami istedi) eltim bu gelinlerin birine benim evim olmadigini evim olmadan cocuk yaptigimi dile getirmis boyle bir konusma yasanmis ve bu kulagimiza geldi eltimle konusmuyorum 2 aydir. Konu burdan acildi, ben gorusuyormusum ve ben yiz veriyor musum gercekten ben yanlismi yapiyorum, esimin gorusmedigi kuzenlerinin esleri ile gorusmem hata mi? Anlamadim

eşiniz dediyse sizde uzak durun bence bildiği birşey vardır örneğin ben nişanlıyım ve nişanlım kesinlikle eltimle merhabalaşmamı dahi istemiyor aileden kimsede görüşmüyor eltimle

yani kendisi de gorusuyor kus degiller kuzenleri ile ama gelip gitmek onemli birsey olmadan arayip sormak yok onlarda

eşiniz dediyse sizde uzak durun bence bildiği birşey vardır örneğin ben nişanlıyım ve nişanlım kesinlikle eltimle merhabalaşmamı dahi istemiyor aileden kimsede görüşmüyor eltimle
Iste oyle degil, kimse gorusmese tamam vardir birsey gorusmeyeyim derim , ama herkes gotusecek ben gorusmeyecegim, konusmayacagim, kendi arkadaslarimlada gorusmeme izin vermiyor , insanlari cok cabuk silebiliyor esim ben ona kiziyorum, on yargili herkese karsi.

anlaım canım o halde birşey diyemiyorum

Eltiniz ile görüşmemenize sıkıntı yapıyor mu eşiniz?

İzin istemeyin. Çocuk gibi izin istemekte ne?
Yarın başınızı pencereden çıkaramaz hale gelirsiniz.
O potansiyeli gördüm...

Bence eşiniz, kuzenin eşi eltinizle olan konuşmayı size aktardığı için görüşmenizi istemiyor.

Eşin söylüyorsa vardır bir bildiği sonuçta kendi ailesi bak eltin bile laf yapmış.
Sonuç ta kendi akrabaları.
İnsan ister eşi kendi akrabalarıyla görüşsün anlaşsın ama senin eşin bunu söylüyor.
Eminim sende eşinin akrabaları yüzünden eşinle aranın bozulmasını istemezsin.
Direk değilde seyrelterek yavaş yavaş arama sorma yani.
Kesinlikle vardır emin ol adamında bir bildiği.

hııımm bunu görmemiştim.
yanlış eşinin yaptığı ben ilk yazdığın üzerine yazmıştım ilk ini ama durum böyleyse eşinde problem malesef.

Eltiniz ile görüşmemenize sıkıntı yapıyor mu eşiniz?
Hayir sevmiyorum görusme diyor ama bumdan oncesinde yani bu problemleri yasamadan once bir sey yapcak olurum bir yere gutcek olurum onunla git diyor du annemle samimi olma anlasamiyorsan diyor her yere annemle git diyor yani ne yapicagimi sasirdim, ayni evde ayni sofraya oturdugum unsanla nasil soguk olabilirim afedersiniz ne zaman tuvalete girdim be zaman banyo yaptim ne zaman yemek yedim ne zman aciktim hepsini biliyorlar ben ne kadar soguk olabilirim bu insanlara

Esiniz kimseyle samimi olmak istemiyorsa bir zahmet ayri ev de acsin.
Her gun burun buruna oldugun eltiyle konusmayip ne yapacaksiniz?
Yani onun komusabilmesi benim yuzumden mis ben yuz vermis oluyormusum bana kendimi suclu hissettirmeye calisiyor gibi geliyor

Anladım, aslında içli dışlı olmanızı istiyor ailesi ile. Kuzenlerin eşleri ile samimi olmanızı istemiyor kendi ailesi dururken. Kanmayın o istemiyorsan samimi olma laflarına, aslında fikrinizi önemsediği yok. Sorarsanız ben görüşme dedim ya daha ne istiyon diyecek.

Eşinizle de aralari iyi olsaydı eğer bu durdurucuu bı faktör olurdu ama şimdi arada eşiniz yok bir çekinceleri yok laf taşıma dedikodu yapma çok olur. Ki anladığım kadarıyla eltinizle de aranız açılmış. Her zaman bir miktar mesafeli olmak daha iyidir emin olun. Size eltinizle ilgili getirilen laflara karşılık insansınız bişi çıkar ağzınızdan deyiverirsiniz bı bakmışsınız ortalık karışmış . Ben hiç karışmam böyle durumlarda,eşiniz nasılsa siz de öyle davranın bence

Valla bence onla görüs onla görüsmeden ziyade olayda haklı bir yan eltinizin baskasının evinde barkında yasayıp nasıl cocuk yapabiliyorsunuz aklım almıyor yüzyıldır süregelen bu ataerkil düsünce coktan kırıldı anneannem bile gelin gittiğinde ayrı eve gitti. Biz aman bir ev var 2. Ev olsun cocugun geleceği garanti olsun diye düsünmekten cocuğa kalkısamıyoruz, sizlerdeki bu cesareti gercektej takdir ediyorum ve biz aptalmısız diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…