Eşimle kavga konusuna bakar mısınız? Nerede yanlış yapiyorum?

Mesele kuzen eşi meselesi değil, mesele '' Onlar dedikodu yaptı, sen de eltinle küstün, bir daha görüşme ki arkandan söylenenleri duyma, onlar da rahat rahat atıp tutsun '' meselesi.
Tabi canım; erkek olup karısına açılan çeneyi kapatamayacak, böyle bir çare bulmuş. Bir de halen kuzen eşleri ile görüşüyor yengesinin yüzüne bakmıyor ya, onu mesele etmiş beyim. '' Annem yengem ile ister görüş ister görüşme, ama kuzenlerin eşleri ile zinhar görüşme.'' nin meali bunlar.

Her zaman mesafe iyidir. Ben değil akrabayla kimseyle içli dışlı değilim insan zamanla anlıyor

Elyimin evinde degilim, yanlis okudunuz sanirim, kayinvalidemle oturuyorum, yalniz kadin bi geliri yok ve en buyuk destegi esim yani maksat kayinvalideye destek olmak kayinvalideme destek olucam diyr kendi hayatimi erteleyrmezdim digilmi?

Arkasından konuşan bir insanın yüzüne neden baksın ki? Hani dese ki, hayatım bak fazla samimi olma, biraz mesafeli dur, anlarım da, görüşmeyeceksin ne demek, çocuğuna bile böyle emir veremezsin, bu kadar müdahil olamazsın yeri gelir.

Konu sahibi kusura bakmasın ama böyle koca varken kaynanaya lüzum yok. Ben böyle şey görmedim geldiğim yerde de olduğum yerde de. Bizde erkekler kadınların her işine karışmaz, ataerkil olanı bile burnunu bu kadar sokmaz kadınların işine.

Yok izin istemiyorum zaten, onu dinlemiyip gorusuyorum diye problem yasiyorum
İşte normali bunun sorun olmaması. Bunu anlaması lazım.
İnsanların en sık yaptığı hatalardan biri böyle baskılara uzun süre dayanamaması.
Bir yerden sonra sorun yaşamamak için aman görüşmeyeyim derseniz kaybedersiniz.
Kavga etmeden müdahale etmemesi gerektiğini anlatın.
Bir yerden sonra dır dır etme ne halin varsa gör diyen o olsun.

Esin elinle görüşmeni istememiş bak şuan küssünüz belkide duyduğu gördüğü eski yada yeni bir laf dedikodu var o yüzden istemiyor olabilir

Birde benim içim dısım birdir kimsenin arkasindan konusmam, yani dikkat ederim, eger bir konuyu o kisi yokken konusuyorsam o konusmayi daha onceden kendisine zaten ayni seffaflikta yapmisimdir, esimin sulalesinden bu huyumdan dolayi cekinen hep kendi kiz kuzenleri kendi teyzeleridir mesela, ben disardan gelenlerle hep daha cok anlasmisimdir, cunku problemler ortak, ve ben bunlari rahatlikla kimseden cekinmeden dile getirebilen bi insanim bu arada en kucukleri benim diger gelinler benden yasca buyuk sadece bir tanesi ile yasitiz, ben boyle seffaf oldugum icin istemedigini soyluyor, o istiyorki onlar gibi yuzune herkesi idare edeyim arkalarindan konusayom atip tutayim, ben hayatim boyunca boyle bi insan olmadim, haksizliga gelemiyorum pat diye soyluyorum konu ne ise benim yanimda konusuldumu herkes agzinin payini aliyor acikcasi, konusmadigim bir insanla ilgili bile bir haksizlik var ise konuyu biliyorsam ve yanimda konusuluyorsa haksiz bir yoruma izin vermem, onlar oyle degiller, o an herkes birbirine yapmacik ve ben yapmacikligi hic sevmem

Elti ev olmadan cocuk yapti der, eş konusmadigi kuzenlerin eşleriyle yakınlık kurma der

Eşinizin konusmadigi kuzenlerinin esleri ile giybet kotasini asmadiginiz lafi getir götür yapan evirip cevirip heriflerin kulagina çalan gadinlar da degilse neden gorusmeyeceksiniz?

lafi getir götür yapan evirip cevirip heriflerin kulagina çalan gadinlar da
Kıl tüy bakım ,falan filan ordan burdan ,astroloji kitap ,kültür, gezi seyahat Dünya, pandemi dikis nakıs vsvsvsvs bu konulari konustugunuz takdirde herifler neden dovusecek..

Esin elinle görüşmeni istememiş bak şuan küssünüz belkide duyduğu gördüğü eski yada yeni bir laf dedikodu var o yüzden istemiyor olabilir
Zaten gorusmuyorum suan. Yani kizginim, illaki gorusulucek onlar kardesler bizde esleriyiz. O da abisiyle sıkı tılar yasadi ben gorusyum abimle karismadim karismam o diyorki ben kustugumde sende tavir al konusma benide konus diye zorlama, tmm da arkadasim siz kardessiniz yarin birbirinizi affedersiniz ben neden dahil olayim. Benimde kardeslerim var sen dahil olma . Onun bana dedigi benim esimi uzen benide uzmus demektir. Tmm cok guzel bu dusunce ama esit olursa , mesela kendi annesinr yada kardesine benim icin bunu yapmiyorsa benimkilere yapiyorsa bu benim icin gecerli degildir, ben yapmam brn botle bi insan degilim zaten. Ayrica kardesler arasinda bunu diyemezsin. Yani abisiyle kus diye ben kusmem gorunce selam veririm beni ilgilendirmez onlar yarin iyi olur ben kotu olurum buna gerek yok bos yere yanlismi dusunuyorum

Kıl tüy bakım ,falan filan ordan burdan ,astroloji kitap ,kültür, gezi seyahat Dünya, pandemi dikis nakıs vsvsvsvs bu konulari konustugunuz takdirde herifler neden dovusecek..
Ahahah. Aile apartmanındalar sanırım, adam yengesi ve annesi ile kötü olsun istemiyor, yerini su basar yoksa.

Kocalari ile kotü olurmus esim . Bana yada eltime laf gelirmis kavga edilir mis

Akfjdkfj kadinlarda bir araya gelince giybetin anasini aglatiyorlar iste.. bir ben miyim meraksiz arkadas derdim varsa pat soylüyorum kim olursa..
Bende soyledigim icin boyle oluyor, ben soyluyorum ama bana soyleyemiyorlar cunku pat diye cevabinida verecegim ic8n, sonrada boyle tatsiz olaylar yasaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…