- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Arkadaşım köyde doğup büyümüş gibisin.İste bnde o yuzden burda sordum sinirlenen her erkek elini mi kaldırıyor haklılar mı ddim degilmiş biri bagırıp cagıran ben oldgum halde el kaldırmadı demiş. Bn bi bagırsam direk bastırıyor ağlamaya başlıyorum sonra
Aileme söyledim yarın bizde olcaklar eşim de dun gitti daha gelmedi. Ailemle konustugumdan haberi var evden gidersen birdaha donemezsin dedi. Alttan almıyor bileArkadaşım köyde doğup büyümüş gibisin.
Yahu tvde hergün kamu spotu yayınlanıyor, şiddete uğrayanlara yardım eden kurumlar belirtiliyor, kadının beyanı esastır deniyor.
Hala normal mi diye soruyorsun.
Normal olsa neden dayağın cezası olsun?
Normal olmadığını sen de gayet iyi biliyorsun da çoğu kadın gibi kocana yapıştın bırakamıyorsun. Ailen ayırır diye söylemiyorsun. E sen de haklısın. Ana baba bulunur, koca bulunmaz.
Şiddet normalse sen de kocana patlat iki tane. Sonuçta evlilik bu.
Aileme söyledim yarın bizde olcaklar eşim de dun gitti daha gelmedi. Ailemle konustugumdan haberi var evden gidersen birdaha donemezsin dedi. Alttan almıyor bilemerak ettim o olay oldu üzerinden iki üç gün gecti galiba araniz nasil yani ayni evde misiniz hala o vurmanın ardından ne dedi hic geldi mi yaniniza muhtemelen ayni evdesiniz
gelmediyse o da bitirmiş bence kafasında , annesigilde galiba eğer oradaysa onlar bsyler yapardı ama demek ki orada degil yazik ya bi insanın hayati ,emeği ,sevgisi,duygulari bu kadar basit sebeplerle ,basite indirgenerek hiçe sayilmamali severek evlenirken de böyle yapacaksa ne diyeyim dahaAileme söyledim yarın bizde olcaklar eşim de dun gitti daha gelmedi. Ailemle konustugumdan haberi var evden gidersen birdaha donemezsin dedi. Alttan almıyor bile
Çünkü seni sindirdiğinden emin.Aileme söyledim yarın bizde olcaklar eşim de dun gitti daha gelmedi. Ailemle konustugumdan haberi var evden gidersen birdaha donemezsin dedi. Alttan almıyor bile
peki hic mesajlastiniz telde konustunuz mu bana vurdun deyince nediyor yani vurdugundan pisman degil mi insan cocuguna bile bi anda vurunca cok uzuluyor ici yaniyor sonraAileme söyledim yarın bizde olcaklar eşim de dun gitti daha gelmedi. Ailemle konustugumdan haberi var evden gidersen birdaha donemezsin dedi. Alttan almıyor bile
Beni sucluyor özür dilemiyor, özellikle bu tarz ayrılık gitme söz konusu olduğunda iyice hırçınlaşıyor.mesajlastık gidersen git ben gelip almam diyor dönemezsin diyorpeki hic mesajlastiniz telde konustunuz mu bana vurdun deyince nediyor yani vurdugundan pisman degil mi insan cocuguna bile bi anda vurunca cok uzuluyor ici yaniyor sonra
Çocuk olsa zavallı bütün gün evde dışarı çıkamaz kafayı yer.. annesi çıkamıyor ki kendinle beraber bir çocuğu da mı eve hapsedip psikolojisini bozacaksınız..Bir yandanda insan hak veriyor onlara açıkçası etrafa TV de görmüyor muyuz kadın cinayetleri çocuk tecavüzleri he tamam eşim çok fazla abartiyor olabilir ama bir çocuk olsa bütün ilgisini o cacuga verir fazla baskı yapmaz etrafda gördüğüm kadarı ile bizim çocuğumuz yok o bütün ilgisini bana bense ona verdim simdilik ilerde inşallah herşeyin duzelicegine inanıyorum açıkçası
Bunları diyenler de günlerden çıkmayalar..Çocukla duzelir demiyorum da herkes bana diyor ki dort dortluk evlilik yok eşin sinirli ve kıskanclığı var baska biri olsa baska problemi olacak veya ayrılsan mutsuz olursun vs vs bu laflar tutuyor başından beri.
Basından beri kabul etmiyorum, unutamıyorm, sindiremiyorum, bunun sonu iyi değil, kendine hakim ol diyorum yapamadı bitecek artık napıyımCanımmsana vurması o kadar yanlışki kendini çok ezdirmişsin keşki en başta kabullenmeseydin bu kadar sosyal bi insan olsaydın ailen arkanda durursa çocuğunda yoksa yani hiç bir engelin yoksa katlanman için nedeninde yok
bugün annenler gelecekti galiba ne dediler cnm desteklediler mi seniBeni sucluyor özür dilemiyor, özellikle bu tarz ayrılık gitme söz konusu olduğunda iyice hırçınlaşıyor.mesajlastık gidersen git ben gelip almam diyor dönemezsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?