Eşimle kavgamız

Arkadaşım köyde doğup büyümüş gibisin.
Yahu tvde hergün kamu spotu yayınlanıyor, şiddete uğrayanlara yardım eden kurumlar belirtiliyor, kadının beyanı esastır deniyor.
Hala normal mi diye soruyorsun.
Normal olsa neden dayağın cezası olsun?
Normal olmadığını sen de gayet iyi biliyorsun da çoğu kadın gibi kocana yapıştın bırakamıyorsun. Ailen ayırır diye söylemiyorsun. E sen de haklısın. Ana baba bulunur, koca bulunmaz.
Şiddet normalse sen de kocana patlat iki tane. Sonuçta evlilik bu.

Kuzum ya. Nasil sindirilmissin. Evliligi kolelik zannediyorsun. Disari cikarken bile esinden izin aliyorsun. Sinirlenince el kaldirmadi normal mi onu bile bilmiyorsun. Tabi ki normal degil. O el bir kez kalkarsa bir daha inmez. Esin seni pıstırmış. Ben erkegim diye o rahat rahat her istedigini yapiyor ama srn herseyde onun iznine tabisin. Darp raporu aldin mi? Bir daha sana birsey yaparsa ALO 183 u ara. Oradan polisler gelir ve sana yardim ederler gerekeni yaparlar. Lutfen sana siddet uyguladiginda darp raporu al, elinde kanit olsun. Herhangi bir hastanenin acilinden alabilirsin. Eger evden cikartmazsa 183 u ara, polisler seni goturur.
Calisiyor musun bilmiyorum. Ailenin haberi var mi? Bosansan ailen arkanda olur mu? Bu adamla yurumez ki? Adam siddete meyilli, ruh hastasi. Daha fazla devam edersen psikolojin de bozulur.

Aileme söyledim yarın bizde olcaklar eşim de dun gitti daha gelmedi. Ailemle konustugumdan haberi var evden gidersen birdaha donemezsin dedi. Alttan almıyor bile

merak ettim o olay oldu üzerinden iki üç gün gecti galiba araniz nasil yani ayni evde misiniz hala o vurmanın ardından ne dedi hic geldi mi yaniniza muhtemelen ayni evdesiniz

merak ettim o olay oldu üzerinden iki üç gün gecti galiba araniz nasil yani ayni evde misiniz hala o vurmanın ardından ne dedi hic geldi mi yaniniza muhtemelen ayni evdesiniz
Aileme söyledim yarın bizde olcaklar eşim de dun gitti daha gelmedi. Ailemle konustugumdan haberi var evden gidersen birdaha donemezsin dedi. Alttan almıyor bile

gelmediyse o da bitirmiş bence kafasında , annesigilde galiba eğer oradaysa onlar bsyler yapardı ama demek ki orada degil yazik ya bi insanın hayati ,emeği ,sevgisi,duygulari bu kadar basit sebeplerle ,basite indirgenerek hiçe sayilmamali severek evlenirken de böyle yapacaksa ne diyeyim daha

Çünkü seni sindirdiğinden emin.
Ölsen de gidemeyeceğini düşünüyor.
Ailenle git ve dönme.

peki hic mesajlastiniz telde konustunuz mu bana vurdun deyince nediyor yani vurdugundan pisman degil mi insan cocuguna bile bi anda vurunca cok uzuluyor ici yaniyor sonra

Valla bak daha dün kuzenime gittim bugün akşam geldim.. yazın mememlekete giderim coxukla 1 aya yakin kalırım 17 18 saate yakin yol.. sadece haber veririm. Tek sıkıntım parasızlık o yüzden aktivite sosyallik pek mümkün olmuyor anca eş dost ziyareti.. yoksa en az 3 4 gunde bir coxugumu alir tiyatro sinema oyun gruplari filan giderdim yanı.. o yuzd3n genelde evdeyim.. avm sevmiyom cünkü.. anca yazin 2 gunde bir cikarim parka filan

peki hic mesajlastiniz telde konustunuz mu bana vurdun deyince nediyor yani vurdugundan pisman degil mi insan cocuguna bile bi anda vurunca cok uzuluyor ici yaniyor sonra
Beni sucluyor özür dilemiyor, özellikle bu tarz ayrılık gitme söz konusu olduğunda iyice hırçınlaşıyor.mesajlastık gidersen git ben gelip almam diyor dönemezsin diyor

Çocuk olsa zavallı bütün gün evde dışarı çıkamaz kafayı yer.. annesi çıkamıyor ki kendinle beraber bir çocuğu da mı eve hapsedip psikolojisini bozacaksınız..

Canımm sana vurması o kadar yanlışki kendini çok ezdirmişsin keşki en başta kabullenmeseydin bu kadar sosyal bi insan olsaydın ailen arkanda durursa çocuğunda yoksa yani hiç bir engelin yoksa katlanman için nedeninde yok

Çocukla duzelir demiyorum da herkes bana diyor ki dort dortluk evlilik yok eşin sinirli ve kıskanclığı var baska biri olsa baska problemi olacak veya ayrılsan mutsuz olursun vs vs bu laflar tutuyor başından beri.
Bunları diyenler de günlerden çıkmayalar.. iki gün onları tutamazsın evde.. insanlara kendi başına gelmeyen ne kolay geliyor

Basından beri kabul etmiyorum, unutamıyorm, sindiremiyorum, bunun sonu iyi değil, kendine hakim ol diyorum yapamadı bitecek artık napıyım

Hem kel hem fodul seninki. Hem şiddet uyguluyor bir de uste çıkıyor terbiyesiz ailenle git ve unut bu adamı çocuğun da yokmuş niye cekecen elin manyagini.su dünyaya bir kere geliyoruz az kendi kıymetinizi bilin kızlar.

Erkekler el kaldırınca ne olacak sanıyorlar bilmiyorum kadının sevgisi ve saygisi eskisi gibi olmuyor siddetten sonra bunun farkında biledeğiller

Bunu seni doğuran görse duysa ne hisseder acaba?
Allah nasip ederde bir gün bir kızım olursa mutsuz olduğu yerde durmamayı öğreticem ona.

Bunu bu sitede sürekli yazıyorum özellikle her konuya yazıyorum. En azından üyelerden sadece biride olsa görürde kendi değerinin farkına varır diye.

Sizde öğrenin !

Sakın ailenin gelip "aman çocuğum idare edin daha yeni evlisiniz" diye nutuk çekip gitmesine izin vermeyin. Geliyolarsa kızlarını alip sahip çıkmaya gelsinler. Bu adam için size nasihat eden aile sizin iyiliginizi istemiyordur bilin, bunu da açıkça belirtin ailenize

Beni sucluyor özür dilemiyor, özellikle bu tarz ayrılık gitme söz konusu olduğunda iyice hırçınlaşıyor.mesajlastık gidersen git ben gelip almam diyor dönemezsin diyor
bugün annenler gelecekti galiba ne dediler cnm desteklediler mi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…