Eşimle kavgamız

Keşke huzurun mutluluğun ne olduğunu bilmiş olsaydı da eşini de huzurlu mutlu kılardı.

Asla düzelmeyecek bu adam.

Bak bide konu acıyorlar,herkese bosan demeyin diye!Ne diyelim simdi?Sus otur mu diyelim kadına?
O yemegi yalatırım ona yerden
Bu ne ya ,evlenmesin bu tipler

Nasıl samimi geldiğini anlamadım.
gerçekten çok kanaatkarsın demek ki.
seven insan neden dövsün? Neden eviyle eşiyle zaman geçirmek istemesin? Bunları düşünüyor musun?

Kusura bakma lütfen biraz ağır olacak belki ama zannediyorum ki sen onun bağırmasına dövmesine alışmışsın ya, dövüp sövmediği zaman seni sevdiğini zannediyorsun. Benim için bunun başka açıklaması yok

Bilmiyorum ki annesine bile sinirlense kadına öyle bağırıyor ki cok kırıcı davranıyor annesi olmasa onada el kaldırır yani sonra da gelip sarılıyor özür diliyor annesine de sevgisiz mi bu insan

Hayvanlar da dayakla eğitilmez
Kültür bozuk kültür...

Sana da yazik degil mi yahu
Çok bisey istemiyorsun ki esinle beraber oturmak istiyorsun veya disarı cikmak..neden erkekler böyle ya sadece olay erkek olmasi mi yani
Ay ben boyle erkrklere baslıyim
Tatlım kendini ezdirme o sana vuramaz nasil sinir oldum o hakkı ona vermiyorsun..esin diye herseyi alttan alicakta degilsin..bunu uygun bir dille soylese mesela askım arkadaslara soz verdim nasilsa diger gunler bizim dese ölür mü
Hep kadinlar asağılaniyor olaya bak ya..sakın çocuk yapma buna

Ters bir sekilde soylemedi de o gunlerde ard arda gittiği için ve o gunku gideceği yerde kadın erkek karısık olacakları icin kıskanıp karsı çıktım.sonra tartıstık

Üniversite mezunusun ama elalemi mi dinliyorsun?
Şiddetin nesi normal Allah aşkına?
Bu yürüyen şey evlilik değil. Şiddet uygulayan bir manyakla, sindirilmiş bir köle birlikteliği.

Adam sonra dönüp senin yuzunden yaptım diyor bn vurmak istemiyordum diyor savunması da bu
Adamın düşüncesi, savunması, saçmalaması umrumda değil.
Senin şiddeti normalleştirme çaban tüylerimi diken diken ediyor.

yemeğin tuzu yok diye kavga eden adamlar tanıdım , kına gecesinde eşine şiddet uygulamaya kalkanlar , düğün gününü burnundan getirenler , yanında arkadaşı var üzülür mü kırılır mı diye düşünmeden ağzına gelen küfrü eden adamlar tanıdım . tanıdım diyorum çünkü çok yakın arkadaşımın kocası böyleydi , aşırı derece de kıskanç , egolu , dünyada her şeyin doğrusunu o bilir , cahilliğiyle övünür , sana saatlerce anlatabilirim ki düşünün düğün günü çektim kolundan bak kızım bu adamla ömür geçmez daha fazla canın yanmasın boşa demiş insanım. Sonuç olarak evlendikten 1 ay sonra arayıp pişmanım dedi , 1 yıl olacak daha da konuşmadık kocası benden bile kıskanıyor :) Böyle adamların ciğerini biliyorum yaşın genç önünde yeni bir hayat olabilir , çünkü şiddetin sonu yok , artarak devam eder .Aklını başına al. Bu adamın düzeleceği falan yok , ailesi de vurdumduymaz belli ki , çünkü bazı insanlara laf anlatamazsın kocan döver de sever de derler kabullenmeni beklerler. Çoluğun yok çocuğun yok bu çin işkencesi niye ??????

Ailesi döver de sever de demiyor da oğlumuz agresif, o hale getirme diyor bnde bir yerde patlıyorum. Tanıdıgınız adamlara benziyor bu da. Canını sıkarsam cekinmez yani yanımda biri varmıs rencide olurmuşum filan

Ailesi döver de sever de demiyor da oğlumuz agresif, o hale getirme diyor bnde bir yerde patlıyorum. Tanıdıgınız adamlara benziyor bu da. Canını sıkarsam cekinmez yani yanımda biri varmıs rencide olurmuşum filan
Beynini zorlama o zaman belli ki daha fazla canın yanacak daha fazla üzüleceksin. Herkes kendi çocuğunu korur kötü diyemez ki , ailesi bir şey yapamaz zaten yaşı geçmiş aklı başında biri. Bilinçli olarak böyle biri olmayı seçmiş ,yanlışı doğru olarak kabullenmiş kısacası ne kadından ne aile yapısından anlayan bir kişilik.

Adamın düşüncesi, savunması, saçmalaması umrumda değil.
Senin şiddeti normalleştirme çaban tüylerimi diken diken ediyor.

İste bnde o yuzden burda sordum sinirlenen her erkek elini mi kaldırıyor haklılar mı ddim degilmiş biri bagırıp cagıran ben oldgum halde el kaldırmadı demiş. Bn bi bagırsam direk bastırıyor ağlamaya başlıyorum sonra

Aileme söylesem bir kere uyarırlar sonra bırak gel derler. Ama onları saymadığı doğru cunku ailem de bu ne derse ılımlı davranıyor ama böyle bir konuda bana ayrıl derler farkında değil
Aşırı pasif kalmışsınız ya da iyice sindirmiş sizi.
1. Dışarı çıkarken ya da herhangi bişey yaparken izin almak zorunda değilsiniz. Siz yetişkin bir bireysiniz.
2. Asla ama asl şiddeti kabullenmek zorunda değilsiniz. Fiziksel ya da psikolojik şiddeti tek bir kere görmeniz ayrılmanız için yeterli.
3. Aileniz yumuşak yüzlü olsa dahi sizin arkanızda durmasalar dahi sığınma evleri gibi bir çok yardım alacağınız kurum var.
Başkasının çekme boşan ya da o böyle idare et demesi ile karar verecek kadar aciz olmadığınızı düşünüyorum aklınız var mantığınız var.
Lütfen kendinizi birey olarak görün ve ezdirmeyin.
Hayır tabi ki her erkek bunu yapmıyor. Karşısındakine saygısı olan hiç bi erkek el kaldırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…