- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
İşte benim eşim de bu manyakları örnek gösteriyor. Neler var sen bana tahammul edemiyorsun diyor. Oyle sapıkca huyları yok bir seye ihtiyacım olsa alır yemeklere kusur bulmaz ev duzenine karışmaz tek derdi baskın olmak yani kendi istekleri oldugu surece bana bulasmıyor. Benm isteklerim söz konusu oldugunda sosyallesmek veya onun kabul etmediğim bir davranısı gibi, illa bir otorite kuruyor beni zorluyor ugras ugras bıkıyorsun. Bıkkınlıkla yeter ya diye sitem ediyorsun, el kaldırıyor bu sefer de
Nasıl samimi geldiğini anlamadım.Peki sevgi adı altında gösterdiği davranıslar nedir? Bana neden samimi geliyor? Ama sadece evin içinde gösteriyor evden bir adım attığımız an veya yanımızda bir insan olduğu an direk otoriter tavrını takınıyor.
Annemle görüştüm bize gelecekler birkaç gun içinde. Cok sinirlendi kızdı karıscak ortalık. Bunu yapmamak için direndim ama çarem kalmadı artık
Bilmiyorum ki annesine bile sinirlense kadına öyle bağırıyor ki cok kırıcı davranıyor annesi olmasa onada el kaldırır yani sonra da gelip sarılıyor özür diliyor annesine de sevgisiz mi bu insanNasıl samimi geldiğini anlamadım.
gerçekten çok kanaatkarsın demek ki.
seven insan neden dövsün? Neden eviyle eşiyle zaman geçirmek istemesin? Bunları düşünüyor musun?
Kusura bakma lütfen biraz ağır olacak belki ama zannediyorum ki sen onun bağırmasına dövmesine alışmışsın ya, dövüp sövmediği zaman seni sevdiğini zannediyorsun. Benim için bunun başka açıklaması yok
Hayvanlar da dayakla eğitilmezOnceden de bu tarz bastırma amaclı el kaldrdıkları oldu ailesine soyledm. Babası hayvanlar dayakla egitilir napıyosun sen diye kızdı ama hicbir faydası olmadı.yine ailesine gtsem bana sabret onada yapma diyecekler.bilmiyorum yolun sonuna itiyor beni bu adam artık
Ters bir sekilde soylemedi de o gunlerde ard arda gittiği için ve o gunku gideceği yerde kadın erkek karısık olacakları icin kıskanıp karsı çıktım.sonra tartıstıkSana da yazik degil mi yahu
Çok bisey istemiyorsun ki esinle beraber oturmak istiyorsun veya disarı cikmak..neden erkekler böyle ya sadece olay erkek olmasi mi yani
Ay ben boyle erkrklere baslıyim
Tatlım kendini ezdirme o sana vuramaz nasil sinir oldum o hakkı ona vermiyorsun..esin diye herseyi alttan alicakta degilsin..bunu uygun bir dille soylese mesela askım arkadaslara soz verdim nasilsa diger gunler bizim dese ölür mü
Hep kadinlar asağılaniyor olaya bak ya..sakın çocuk yapma buna
Ters bir sekilde soylemedi de o gunlerde ard arda gittiği için ve o gunku gideceği yerde kadın erkek karısık olacakları icin kıskanıp karsı çıktım.sonra tartıstık
Boşan.Yere yatırıp bacaklarımın da üzerine oturdu etkisiz hale getirdi bide karsılık versem daha cok yapar
ne doğru bir yorum , ben düşünememiştim bunu ; okuyunca düşünemedim diye utandım acıkcası .Hayvanlar da dayakla eğitilmez
Kültür bozuk kültür...
Üniversite mezunusun ama elalemi mi dinliyorsun?Evli olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Kayınvalidemin dediği gibi ERKEKLERİN HEPSİ BÖYLE MİDİR? ONU BU DURUMA GETİREREK BEN Mİ HATALIYIM? EŞLERİNİZLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMIYOR MUSUNUZ? EVLİLİKLER BÖYLE Mİ YÜRÜR ANCAK? Yıllardır bu laflarla beni tutuyorlar dayanamıyorum artık
Beni asla karışık ortama sokmaz, kendisi için sakınca görmüyorNiye seni götürmüyor madem karışıksa
Boşan.
Şiddete göz yumup boşanmayan kadınlar er geç kocası tarafından öldürülüyor.
ne diyecek başka ? ben canavarım ondan yapıyorum mu diyecek ?Adam sonra dönüp senin yuzunden yaptım diyor bn vurmak istemiyordum diyor savunması da bu
Adamın düşüncesi, savunması, saçmalaması umrumda değil.Adam sonra dönüp senin yuzunden yaptım diyor bn vurmak istemiyordum diyor savunması da bu
Ailesi döver de sever de demiyor da oğlumuz agresif, o hale getirme diyor bnde bir yerde patlıyorum. Tanıdıgınız adamlara benziyor bu da. Canını sıkarsam cekinmez yani yanımda biri varmıs rencide olurmuşum filanyemeğin tuzu yok diye kavga eden adamlar tanıdım , kına gecesinde eşine şiddet uygulamaya kalkanlar , düğün gününü burnundan getirenler , yanında arkadaşı var üzülür mü kırılır mı diye düşünmeden ağzına gelen küfrü eden adamlar tanıdım . tanıdım diyorum çünkü çok yakın arkadaşımın kocası böyleydi , aşırı derece de kıskanç , egolu , dünyada her şeyin doğrusunu o bilir , cahilliğiyle övünür , sana saatlerce anlatabilirim ki düşünün düğün günü çektim kolundan bak kızım bu adamla ömür geçmez daha fazla canın yanmasın boşa demiş insanım. Sonuç olarak evlendikten 1 ay sonra arayıp pişmanım dedi , 1 yıl olacak daha da konuşmadık kocası benden bile kıskanıyor :) Böyle adamların ciğerini biliyorum yaşın genç önünde yeni bir hayat olabilir , çünkü şiddetin sonu yok , artarak devam eder .Aklını başına al. Bu adamın düzeleceği falan yok , ailesi de vurdumduymaz belli ki , çünkü bazı insanlara laf anlatamazsın kocan döver de sever de derler kabullenmeni beklerler. Çoluğun yok çocuğun yok bu çin işkencesi niye ??????
Beynini zorlama o zaman belli ki daha fazla canın yanacak daha fazla üzüleceksin. Herkes kendi çocuğunu korur kötü diyemez ki , ailesi bir şey yapamaz zaten yaşı geçmiş aklı başında biri. Bilinçli olarak böyle biri olmayı seçmiş ,yanlışı doğru olarak kabullenmiş kısacası ne kadından ne aile yapısından anlayan bir kişilik.Ailesi döver de sever de demiyor da oğlumuz agresif, o hale getirme diyor bnde bir yerde patlıyorum. Tanıdıgınız adamlara benziyor bu da. Canını sıkarsam cekinmez yani yanımda biri varmıs rencide olurmuşum filan
Adamın düşüncesi, savunması, saçmalaması umrumda değil.
Senin şiddeti normalleştirme çaban tüylerimi diken diken ediyor.
Birkere öyle söyledim benim abim filan yok dedim ki senin karakterinde abileri olan biriyle evlenseydin aynı sekilde seni doverlerdi benim babam yumusak huylu diye korkmuyosun dedim onları da döverim şöyle yaparım böyle yaparım diye sinirlendi.
Aşırı pasif kalmışsınız ya da iyice sindirmiş sizi.Aileme söylesem bir kere uyarırlar sonra bırak gel derler. Ama onları saymadığı doğru cunku ailem de bu ne derse ılımlı davranıyor ama böyle bir konuda bana ayrıl derler farkında değil
Hayır tabi ki her erkek bunu yapmıyor. Karşısındakine saygısı olan hiç bi erkek el kaldırmaz.İste bnde o yuzden burda sordum sinirlenen her erkek elini mi kaldırıyor haklılar mı ddim degilmiş biri bagırıp cagıran ben oldgum halde el kaldırmadı demiş. Bn bi bagırsam direk bastırıyor ağlamaya başlıyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?