- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Bu ilk değil, uzun aralıklarla böyle seyler yasıyorum, aralığın uzun olmasının sebebi de benim susmam. Susmadığım an böyle bastırıyor. Tartışamıyorum fikrimi savunamıyorumSEN BÖYLE DAVRANDIĞIN EZİK OLDUĞUN İÇİN ADAM SANA BÖYLE DAVRANIYOR diyenlere 2 çift lafım var...Bir adam psikopat, narsist veya şiddet yanlısı her ne ise o olduktan sonra sen düzgün davransan da zaten anlamıyor...Karşında sağlıklı bi kafa yokki sen olması gereken gibi davranınca yola gelsin. Kadın anasının karnından mı ezik doğdu? Başta kendi gibiydi evlilikte ama zamanla manipüle oluyor ayrılmadığı ve devam ettiği için...
Adamın davranışlarının, kadınla ilgisi yok!
Sana bugün bu şiddeti yapan adamın ben eminim ki ilk şiddeti değildir bu. Ayaklarının üzerine oturup, ellerini adeta kelepçeleyip vurmak...
Ya yarın bi gün kendini daha da kaybedip elindeki bıçağı boğazına sallayıverirse?
Hemen terket o evi bence imkanın varsa.
Kucukken annemin şiddet gördüğüne sahit oldum, su an öyle bir sey yok bna yapıldıgını ögrenince razı olmazlarBabanız annenizi dövüyor muydu? Veya diğer erkek akrabalarınız eşlerini dövüyor, eve hapsediyor mu? Ben 3 yıllık evli olduğunuzu okuyunca şok oldum. 3-4 aylık falan zannettim başta çünkü hala zamanla düzelir mi diye soruyorsunuz. Zamanı mı kalmış artık geçmiş olsun, bu ayıyla 3 seneyi geçirebilmişsiniz. Sabredin tabi, ölünce rahatlarsınız.
Razı olmaz madem neden konuşmuyorsun?Hayır bu bildiğin dayak, vurduğu yerde morluk olustu. Kayınvalidem çok iyi bir insan o yuzden şimdiye kadar onu kırmayıp dediklerini yapmaya calistim ama gitmiyor artık. Ailem razı olmaz bu duruma
Siz ciddimisiniz vallahi çok üzüldüm durumunuza nasil yani siz gerçekten çöpünüzü atamıyor tek başınıza pazara kuaföre gidemiyor musunuz? Inanılmaz, siz bir bireysiniz özgür bir insansınız anne babanız sizi bir adama tutsak olmak için mi doğurdu büyüttü çok üzücü bir hayat.Yadirgamam gerek yasamadikca benim esimde öyle copumu dahi atamiyorum o derece balkonuma cikamiyorum dışarıyı gec
Canım aslında benim başında da bir bela var eskilerden daha kurtulamadim mahkemeler falan var adam rahat bırakmıyor da durmuyor da buralarda dolaşıyor tek gorurse ne yapacagi belli degil o yüzden tek çıkarıyorumSiz ciddimisiniz vallahi çok üzüldüm durumunuza nasil yani siz gerçekten çöpünüzü atamıyor tek başınıza pazara kuaföre gidemiyor musunuz? Inanılmaz, siz bir bireysiniz özgür bir insansınız anne babanız sizi bir adama tutsak olmak için mi doğurdu büyüttü çok üzücü bir hayat.
Çocukla duzelir demiyorum da herkes bana diyor ki dort dortluk evlilik yok eşin sinirli ve kıskanclığı var baska biri olsa baska problemi olacak veya ayrılsan mutsuz olursun vs vs bu laflar tutuyor başından beri.Razı olmaz madem neden konuşmuyorsun?
3 yıl olmuş bide evleneli. 3gün değil 3 ay değil. Şoktayım. Hala neyi düzelecek bu adamın? Umarım çocuk olunca düzelir demiyorsundur
Aferin doğru yoldasınızÇocukla duzelir demiyorum da herkes bana diyor ki dort dortluk evlilik yok eşin sinirli ve kıskanclığı var baska biri olsa baska problemi olacak veya ayrılsan mutsuz olursun vs vs bu laflar tutuyor başından beri.
Hyr yapar mı diye düşünmüyorum yapmasın tabi de ben ona boyle tahammullu davranırken kıymet bilmeyip işine gelirse, istersen çek git modunda davranıyor ya neye guveniyor acaba diyorum yani kimse cekmez kolay kolay. Heralde anasız babasız gariban birini bulur8 senedir kkdayım boşanmaz çekersiniz siz bu adamı bunca dayağa bile başkasını düşünüyorsunuz bana yaptı ona yapmaz diye. Ne diyelim dua edinde bir tarafınızı kırmadan dövsün yada gözü dönüp boğazınızı sıkmasın
Evet doğru.Çocukla duzelir demiyorum da herkes bana diyor ki dort dortluk evlilik yok eşin sinirli ve kıskanclığı var baska biri olsa baska problemi olacak veya ayrılsan mutsuz olursun vs vs bu laflar tutuyor başından beri.
Hayır işte o işler öyle değil.Hyr yapar mı diye düşünmüyorum yapmasın tabi de ben ona boyle tahammullu davranırken kıymet bilmeyip işine gelirse, istersen çek git modunda davranıyor ya neye guveniyor acaba diyorum yani kimse cekmez kolay kolay. Heralde anasız babasız gariban birini bulur
Evet bizde de mesela maddi sıkıntı, aile problemi, alkol, aldatma vs vs yok böyle saygısızlıklar var. Ama dediğiniz gibi bundan biraz fazla kötüsü beni öldüren biri olur bu açıdan düşünmemiştimEvet doğru.
dört dörtlük evlilik yok.
ama bundan kasıt dövse de sövse de sabret herkes böyle değil ki.
kiminin adam çok iyidir, maddi sıkıntı olur.
kiminin maddi olarak çok iyidir adamın ailesi problem olur.
olur da olur yani.
ama dayağın, saygısızlığın, sevilmemenin daha beteri yok ki?
yani karşına bundan daha kötü bir adam çıkarsa, Allah korusun bir tek seni öldürmesi kalacak.
kendine bunu yapma, yakıştırma.
kıskançlık bir yere kadar, ama dayak çok başka bir olay. Gidemeyeceğini bildiği için yapıyor ve artacak da. Yazık.
Hayır işte o işler öyle değil.
gariban anasız babasız olmakla alakalı değil ki.
üzgünüm ama açık açık yazacağım.
se-vil-mi-yor-sun.
adam sevse, seni kaybetmekten korkar. Yapamaz.
gariban desen, senden ala gariban bulamaz bence. Senin annen baban var da noluyor? Var da yok.
adam bilse durmaz gider, anası babası olmasa bile yapamaz.
kaldı ki bide bilse ki bi Tokat atınca 2 Tokat yer. Korkudan da yapamaz. Sende ikisi de yok. Yemek atmalar, dövmeler. Sonrasında yatağındasın.
kusura bakma lütfen ama ben taa buradan gideceğine inanmayıp, saygı duyamadım sana. Adam tanımış artık seni.
Bir de eğer ayrılmayacaksan boşuna ailene söyleme. İyice yüzsüzlüğü ele alacak.
Evet bizde de mesela maddi sıkıntı, aile problemi, alkol, aldatma vs vs yok böyle saygısızlıklar var. Ama dediğiniz gibi bundan biraz fazla kötüsü beni öldüren biri olur bu açıdan düşünmemiştim
Ben tamam özür dilerim diyene kadar devam edecekti, huyunu bildiğim için hemen tamam git özür dilerim dedim de bıraktı serefsiz afedersinizTa ki üzerine oturup hareket etmene engel olacak kadar dövdüğünü okuyana kadar...
Bir erkek eliyle ittirse bile kadına şiddettir çünkü bizim kuvveti izle asla bir değil onların ki. Ya o anda sinirlerine daha fazla hakim olamasa ne olacaktı
Ben tamam özür dilerim diyene kadar devam edecekti, huyunu bildiğim için hemen tamam git özür dilerim dedim de bıraktı serefsiz afedersiniz
İşte benim eşim de bu manyakları örnek gösteriyor. Neler var sen bana tahammul edemiyorsun diyor. Oyle sapıkca huyları yok bir seye ihtiyacım olsa alır yemeklere kusur bulmaz ev duzenine karışmaz tek derdi baskın olmak yani kendi istekleri oldugu surece bana bulasmıyor. Benm isteklerim söz konusu oldugunda sosyallesmek veya onun kabul etmediğim bir davranısı gibi, illa bir otorite kuruyor beni zorluyor ugras ugras bıkıyorsun. Bıkkınlıkla yeter ya diye sitem ediyorsun, el kaldırıyor bu sefer deOha ya bir de özür mü bekliyor ve siz de bunu veriyorsunuz. Allah aşkına düşürmeyin kendinizi. Bir arkadaşım vardı 3 yıl evli kaldı boşandı. Adam ilk bir kaç aydan sonra dövmeye başlamış. Kızın babası hapse girer çıkar anne ile ayrılar. Arkasında kimse durmaz diye ezdi de ezdi. Kız çok güzel, adamın ailesi zengin. Ama adam kızdan sadece cinsellik beklerdi, annesinin evinde yemek yiyip gelirdi. Çok afedersiniz ama kızı yatağa atardı, eğer ki istediği bir hareketi yapmasın bak gör döverdi kızı. Kız evde yemek yaptım dese döverdi, dışarı çıkarsan biraz daraldım dese döverdi. Şu kıyafete ihtiyacım oldu dese döverdi. Daha kızın gözündeki yaş gitmeden ilişkiye girmek isterdi bir de.
Annesine gitti geldi gitti geldi. En sonunda kız dönmeyeceğim dedi. Boşanma davaları 1 seneyi geçti. Boşanma davasından 1 hafta önce gelse yine kabul ederdim salak gibi der. Ama iyi ki gelmemiş iyi ki bitmiş, kendime 3 sene niye o eziyeti layık görmüşüm diye kızar.
Değişmez daha da artar. Devam edip bi de çocuk yapsanız o zaman anlarsın. Eskiden de çok sinirliydi, el kaldırıyodu ama bu kadar dövmüyordu, çocuğumu huzurlu bir ortamda yetiştirmek istiyorum deyip buraya tekrar konu açarsınız.Yok zaten bununla devam etmem.ilk vurdugunda kafama koydum kendi ailemle goruscegm artık.merak ettigim sey acaba bu adam degisir mi zamanla.veya bosanınca agzı yanıp baskasına yapmazmı.cok ozguvenli yani boyle bırı zor cekilir ben cekemiyorum cok sabirli olunması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?