Eşimle kavgamız

Başka ne yaparlar diye beklediniz yada umdunuz?
Onu silip sizmi evlatlık alacaklardı?
Ne biliyim kayınvalidem iyi bir insan hiç kötülüğünü yan bakışını bile görmedim. Derdimi ona anlatıyorum elinden baska bir sey gelmiyor. Ama eşi idare konusunda fazla polyanna artık bnde rahatsız oluyorum. Gecenlerde bir dizi izlemiş aldatılan kadın kayınvalidesine gitmiş onun dizine yatıp teselli olmaya calısmıs ve kayınvalideyle beraber adamı geri döndürme planları yapmıslar. Bunu cok takdir ederek hosuna giderek anlattı 🤦🏻‍♀️

Kendini cikmazda hissediosun ve esini hayatinin merkezine koydugundan dolayi da surekli idare etme durumundasin.Ama esin senin duygularindan,kisiliginden bu kadar fedakarlik yaptiginin farkinda mi?Hemen bosan terk et demiyorum ama bir seyleri artik degistir bir anda elbet olmaz yavas yavas bunu yapmalisin.
Farkında değil, tartışamıyorum daha beter karşılık veriyor. Guzelce konuşsam ilerleyemiyorum. Duygularım ancak ağlayarak dışa çıkabiliyor içime atmaktan. Ağlamamdan da bıktı

Onun ailesindeki herkes bu dusuncede ve esleri devam ediyor, bana da sürekli onu boyle kabul etmelisin yoksa yurumez, bizim bu sekilde yuvamız dagılmadı vs diyorlar o sekilde öğütlerle duruyorum da olmuyor yani bana berbat hissettirdikten sonra onlar beni toplasa ne olur içimde kalıyor

İçkisi yok kumarı yok kadın kız bilmez otur evinde modunda insanlar mı?
Valla bir ömür kendini, psikolojini, seni ne emekle büyüten aileni düşün. O ortamda büyüteceğim çocuğu düşün.
Nasıl tanıştınız bilemiyorum ama kendinizi güçlü hissediyor musunuz? Bu dayak böyle kalmaz eminim ki.

İçkisi yok kumarı yok kadın kız bilmez otur evinde modunda insanlar mı?
Valla bir ömür kendini, psikolojini, seni ne emekle büyüten aileni düşün. O ortamda büyüteceğim çocuğu düşün.
Nasıl tanıştınız bilemiyorum ama kendinizi güçlü hissediyor musunuz? Bu dayak böyle kalmaz eminim ki.
Evet aynı o moddalar. Kendimi guclu hissetmiyorum ondan önceki özgüvenim kalmadi. Her attığım adımda onu düşünüyorum ve bir sey isterken cekiniyorum veya gönlünü yapa yapa kabul ettiriyorum

Evli olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Kayınvalidemin dediği gibi ERKEKLERİN HEPSİ BÖYLE MİDİR? ONU BU DURUMA GETİREREK BEN Mİ HATALIYIM? EŞLERİNİZLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMIYOR MUSUNUZ? EVLİLİKLER BÖYLE Mİ YÜRÜR ANCAK? Yıllardır bu laflarla beni tutuyorlar dayanamıyorum artık
Canım ben evliyim konunun en başında sana tepkimi belli ettim bekara karı boşamak zor derler boşanmak zor ama işkence çekmekten daha iyidir emin ol..
Eşim bana bişey yapamaz yaparsa alıcağı tepkiyi bilir ! İzin almak ne demek ya ben ne sevgiliyken ne nişanlıyken ne evliyken izin almayı kabul edemem BEN GİDİYORUM BEN GELİYORUM BUDUR ! Oda aynıdır. Hele birde kendi gezerken bana gezme diyecek adamı doğduğuna pişman ederim eğer ben böyleyim kabul et diyorsa SEN OLSANDA OLUR OLMASANDA OLUR KAFASINDADIR ve bu adamın yanında bir saniye bile durmanın anlamı yoktur ! Senin eşin bencil merhametsiz açık ve net.

Farkında değil, tartışamıyorum daha beter karşılık veriyor. Guzelce konuşsam ilerleyemiyorum. Duygularım ancak ağlayarak dışa çıkabiliyor içime atmaktan. Ağlamamdan da bıktı
Onun gibi davran baktin olmadi aglamayi da birak onu idare etmeyi de zaten degisem bir sey yoksa ne yapacaksin ki?Ailen yok mu egitimin yok mu?

Yahu bu adam çalışmıyomu ? O saatlere kadar nasıl geziyor ? Madem böyle geceler yapacakmış sık sık bekar kalsaymış ! Neden evlenmiş ? Hemde el kaldırıyo hangi hakla ? İnsanlığa sığarmı bu yapılan sen ona allahın emanetisin . Eziceği ,döveceği, evi temizle ütü yap yemek yap diyeceği bi köle felan değilsin ! Kendine gel sen ne den ondan izin alıyosun ? O senden alıyomu ? Hani eşitlik ? İzinmişmiş paşamızın keyfine bak şuan çok gerildim

Evli olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Kayınvalidemin dediği gibi ERKEKLERİN HEPSİ BÖYLE MİDİR? ONU BU DURUMA GETİREREK BEN Mİ HATALIYIM? EŞLERİNİZLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMIYOR MUSUNUZ? EVLİLİKLER BÖYLE Mİ YÜRÜR ANCAK? Yıllardır bu laflarla beni tutuyorlar dayanamıyorum artık

Cevap veriyorum... Hayır. Bütün erkekler böyle değil. Tamam evlilikte tartışma küslük olur. Şu yaşadığınız dışarı çıkma kavgalarini kaç kere yaşadık hiçbirinde de eşim bana vurmadı. Bu vicdan meselesi. Saygı sevgi meselesi... İnşallah eşiniz hatasını bir an önce anlar.

Aynen bende bu soylenenlerle duruyor kendimi suclu buluyor ozurler bile diliodum.En son bana yaptiklari beni zivanadan cikardi 2 adim varr Merhaba canim x geldi sen gel bir de bunla tanis dedim anlamadi garibim anneciginde kaldi her kavgamizda oldugu gibi hamilelige bakmadim ailem vefat ettigi icin nereye gidecek diyodu biliom.2 cocugu valizimi alip ciktim yola taksiye atladim ver elini 27 saatlik yol canimin cok zoruna gitmiss bosanma davasi acmis ama cekismelii yokk dedim oyle anlasmali hemen bosanacaksin benden blorf sandigi bunu da sindiririm sandigi ne varsaa serdim onune.2 aydan fazla gecti tek msj attim adresi yanlis yazmissin dogrusu bu git duzelt kagidim gelmio aksaminaa aradi o 5 saat sonra cikti yola 27 saat o geldi Allahima sukur verdigi tum sozleri tuttu.2 yildir bal kaymak...Bazen duygularin bir kenara itilmeli canim ya sömüruluyor aciz zavalli zannediliyorsun 🙄

Ne biliyim kayınvalidem iyi bir insan hiç kötülüğünü yan bakışını bile görmedim. Derdimi ona anlatıyorum elinden baska bir sey gelmiyor. Ama eşi idare konusunda fazla polyanna artık bnde rahatsız oluyorum. Gecenlerde bir dizi izlemiş aldatılan kadın kayınvalidesine gitmiş onun dizine yatıp teselli olmaya calısmıs ve kayınvalideyle beraber adamı geri döndürme planları yapmıslar. Bunu cok takdir ederek hosuna giderek anlattı 🤦🏻‍♀️
oğlişkosunu alsın da bi tarafına yamasın diyesim geldi. Bu nedir ya. Bu ayıyı boşayın bu cahillerden kurtulun.

Canım ben evliyim konunun en başında sana tepkimi belli ettim bekara karı boşamak zor derler boşanmak zor ama işkence çekmekten daha iyidir emin ol..
Eşim bana bişey yapamaz yaparsa alıcağı tepkiyi bilir ! İzin almak ne demek ya ben ne sevgiliyken ne nişanlıyken ne evliyken izin almayı kabul edemem BEN GİDİYORUM BEN GELİYORUM BUDUR ! Oda aynıdır. Hele birde kendi gezerken bana gezme diyecek adamı doğduğuna pişman ederim eğer ben böyleyim kabul et diyorsa SEN OLSANDA OLUR OLMASANDA OLUR KAFASINDADIR ve bu adamın yanında bir saniye bile durmanın anlamı yoktur ! Senin eşin bencil merhametsiz açık ve net.
Ooo ben sşzin gibi davransam kapının önüne koyar. Sindirmiş beni iyice

Mrb cok üzgünüm bana yol gösterir misiniz. Esim 4 gündür eve gece 2-3 arası geliyordu birkaç arkadasıyla oturup dönüyordu.bu benim icin cok problem degil ama sürekli yapılmadığı sürece. En son yine gideceğini soyleyince gitmesini istemediğimi birlikte aksamı gecirmek istediğimi söyledim.söz verdigi icin karsı cıktı ve tartısma yasadık.tartısmamın bir sebebide kendisi beni gunduz bile yuruyus, arkadas toplantısı gbı bıryerelere gondermez cok nadir kendim icin sosyal birsey yapabilirim.bu sebeple cok bunalmıstım ve alttan almayıp tartısmaya devam ettim.ona hazırladığım tabağı salona yanıma getirip üzerime dogru fırlattı heryer yemek oldu.cok sinirlendim ve senden bosanacagm dedim.bunu duyunca iyice delirdi bir eliyle iki bilegimi tutup diger eliyle bana vurdu.canım cok yandı cok uzgunum olmek ıstıyorum ne hayallerle evlenıp boyle gunler yasamak cok acı
Bak cnm bende eşimle sorunlar yaşadım hatta yeni yeni toparlanıyoruz ama asla izin istemem sadece bilgin olsun derim hele ki işin içine şiddet girseydi zaten suan kesinlikle ayrıydık ve sende bunun üstüne sineye çekme derim bir yapan hep yapar .. cok üzüldüm adına KESK’e böyle olmasaymış ama olmuş suan bakacaksın ona karar ver 😰😰

Bu Türk dizileri insanın algısını değiştiriyor. Çok yazık.. Zehirleniyoruz

Ooo ben sşzin gibi davransam kapının önüne koyar. Sindirmiş beni iyice
Balım koysa ne olur ??? Koysun bırak hatta onun koymasını beklemeden sen git bırak sürünsün onu senden başka kim çeker ? Annesine bile yapamıyodur sana yaptıklarını allah aşkına sarsıl kendine gel ya insan evladısın sen insan anan senin elin oğlu dövsün yüzüne tabak fırlatsın diye doğurup büyütmedi... Çalışıyor musun sen ? Eğitimin var mı ?

Ama bu adam davranıslarının doğru olduğuna sonsuz inanıyor, kabul ettiremiyorum.bnde mi sorun var anlamadımki annesi de oglum soyle iyi söyle merhametli.allah rızası için merhametli bir insan benim ellerimi etkisiz hale getirip öbür eliyle de vurur mu bıktım ya onu temizlemelerinden
Bakın hiç kimse size vuramaz sizi ezemez.
Bu çileyi çekmek zorunda da değilsiniz.
Aileniz ne diyor bu duruma?

Dizideki kaynana, gelin aldattığında da oğluyla işbirliği yapsa ne derdi Acep?

Back
X