Eşimle kavgamız

Çok sevindim o evden kurtulmanıza. Bu aşamadan sonra büyük ihtimalle sizi döndürmeye çalışır, tehditlerle ya da tatlı dille gitmeniz umrunda olmasa saçma sapan mesajlar yazmaz çünkü erkeklik gururuna dokunmuştur terbiyesizin. Bu saatten sonra sakin dönmeyin unutmayın dönerseniz 2 gün iyi 3. eskisinden de beter olucak buraya benzer konular yazip da kocasına geri dönen hiç bı kadından farklı bişey okumadım böyle adamlarin size verebileceği bı mutlu son yok

Bence de duzelmez cunku onu cok uyardım bu yaptıkların birikiyor unutamıyorum yapma şunu şunu düzelt dedim. Dediğiniz gibi birkaç gun efendi gibi göründü sonra başa döndü

Üzüldüm keşke böyle bir eş olmasaydı yada sen çok önceden görseydin yoluna baksaydin hiçbir insan böyle bir davranışı haketmiyor ben evdeki poncigimi ciceklerimi bile el üstünde tutarken malesef içimizde böyle yaratıklar var.Onunla yalnız kalmamaya çalış eğer konusursaniz çünkü dedigine göre ilk fırsatta sana şiddet uygulayan bir canavarmış.🙁🙁🙁 Şiddet aciz insanın işidir çünkü seni kuvvetiyle sindirebilecegine inanır. Çalışmıyorsun sanirim aramalarina cevap verme mesajlarini okuma gerekirse,kahve yap cay yap televizyon ac film ac seyret dinlen uzan kitap oku biraz vücudun ruhun başka şeylere daha iyi şeylere yonelsin.disari cik arkadaş yada kuaför diyemiyorum çünkü eşin manyağa benziyor malesef neler okuyoruz görüyoruz.

Muhtemelen uzun sure eve kapanırım, acımı yaşarım sonra yavas yavas açılırım. Depresyon moduna girdim bile yataktan çıkmayarak:))

Ben onunla hiç kavga edemedim, etmeye kalktığım an eli kalkar. Uzuun zamandır eli kalkmasın diye ağlamaya başlıyordum istemsiz olarak. O an hissettiğim sinir veya kaygı bu sekilde ortaya çıkıyordu. Ağlamamdan da bıkmıştı artık ama tartışamadığım için ağlamaya baslıyordum anlatamadim

Çok üzüldüm. Şimdi ne yaptınız peki ne durumdasınız

Ben onunla hiç kavga edemedim, etmeye kalktığım an eli kalkar. Uzuun zamandır eli kalkmasın diye ağlamaya başlıyordum istemsiz olarak. O an hissettiğim sinir veya kaygı bu sekilde ortaya çıkıyordu. Ağlamamdan da bıkmıştı artık ama tartışamadığım için ağlamaya baslıyordum anlatamadim
Canım benkm nasıl sindirmis seni ya kiyamam
Pislk torbası adam bide sana hakaret küfür ediyo o msjlari sakla mahkemede delil olarak psikolojik şiddet diye göster tmm mi o şimdi seni sevdiği için değil evdeki hizmetçisi gittiği için üzülmüştür bide nafaka ödememe derdindedir

Çok üzüldüm. Şimdi ne yaptınız peki ne durumdasınız
Bana boşanma davası açıp mağdur edecekmiş, maaşıma el koyduracakmış, kendisinden hicbir sey alamayacakmışım, bir de bana doğum gunumde hediye altın kolye almıştı onu istiyor benim paramı ver diyor

Canım benkm nasıl sindirmis seni ya kiyamam
Pislk torbası adam bide sana hakaret küfür ediyo o msjlari sakla mahkemede delil olarak psikolojik şiddet diye göster tmm mi o şimdi seni sevdiği için değil evdeki hizmetçisi gittiği için üzülmüştür bide nafaka ödememe derdindedir
Evet mesajları saklayacağım cunku bosanma davası acacakmıs kendisi

Bana boşanma davası açıp mağdur edecekmiş, maaşıma el koyduracakmış, kendisinden hicbir sey alamayacakmışım, bir de bana doğum gunumde hediye altın kolye almıştı onu istiyor benim paramı ver diyor
Ilahi adam diyeydin esine şiddet uygulayıp sindiren mesajlarla tehdit eden adamı hakimlerde kollarını açmış bekliyordu gelsinde karısının herseyini alalım iyice bizde ezelim diye.Bu adam hangi dünya da yaşıyor acaba?Sizi korkutup sindirmeye geri döndürmeye çalışıyor lütfen cevap yazmayın ona ,onun mesajlarini da saklayın.Inanıyormusun bunun dediklerini olacağını Allahaşkına!!! Hem şiddet görüp hem herife tazminat odersen dünya da tek olarak tarihe gecersin 😂😂😂.Bırak depresyonu adam sana canı her istediğinde şiddet uygulamış hem fiziksel hem psikolojik.Kendine gel sukret hayir dağıt fakirin birine adamın elinde kalmadığın için.Bu adam seni öldürebilirdi bi cinnet anında allah muhafaza 😤😤

Ilahi adam diyeydin esine şiddet uygulayıp sindiren mesajlarla tehdit eden adamı hakimlerde kollarını açmış bekliyordu gelsinde karısının herseyini alalım iyice bizde ezelim diye.Bu adam hangi dünya da yaşıyor acaba?Sizi korkutup sindirmeye geri döndürmeye çalışıyor lütfen cevap yazmayın ona ,onun mesajlarini da saklayın.Inanıyormusun bunun dediklerini olacağını Allahaşkına!!! Hem şiddet görüp hem herife tazminat odersen dünya da tek olarak tarihe gecersin 😂😂😂.Bırak depresyonu adam sana canı her istediğinde şiddet uygulamış hem fiziksel hem psikolojik.Kendine gel sukret hayir dağıt fakirin birine adamın elinde kalmadığın için.Bu adam seni öldürebilirdi bi cinnet anında allah muhafaza 😤😤
Darp raporum yok ya ona guveniyor, cevresindeki herkes de hukukcu.ordan birinden destek aldı heralde

Maaşınıza nasıl ek kouduracakmış.
Hediye almak yerine keşke dövmemeyi deneseymiş paşam. Hiç elinizdeki bir zırnık şeyi vermeyin. O size yıkılan hayalleri, kırılan gururu, yaşadığınız üzüntüyü, ızdırabı, aldığı özgüveninizi geri verebilecek mi? Otursun oturduğu yer de. Aklı başında bir avukat bulun bir an evvel zararsız a kurtulmaya bakın bu adamdan.

Maaşınıza nasıl ek kouduracakmış.
Hediye almak yerine keşke dövmemeyi deneseymiş paşam. Hiç elinizdeki bir zırnık şeyi vermeyin. O size yıkılan hayalleri, kırılan gururu, yaşadığınız üzüntüyü, ızdırabı, aldığı özgüveninizi geri verebilecek mi? Otursun oturduğu yer de. Aklı başında bir avukat bulun bir an evvel zararsız a kurtulmaya bakın bu adamdan.
Gelmeden önce de gidersen seni öldürürüm gibi bişey söylemişti, sinirle diyor diye ciddiye almadım şimdi de çıldırdı hukuki yoldan zarar vermeye calısıyor duzgun bi dille cevapladım kes sesini, aptal, sen göreceksin, pişman edicem gibi şeyler diyor. Ben de bir avukata danışacağım artık korktum cunku

Gelmeden önce de gidersen seni öldürürüm gibi bişey söylemişti, sinirle diyor diye ciddiye almadım şimdi de çıldırdı hukuki yoldan zarar vermeye calısıyor duzgun bi dille cevapladım kes sesini, aptal, sen göreceksin, pişman edicem gibi şeyler diyor. Ben de bir avukata danışacağım artık korktum cunku
Engelleseniz daha mı iyi olur acaba yoksa daha çok yıpratacak gibi geliyor.
Aileniz bu süreçte yanınızda mı ? Bir de uzaklaştırma kararı alsanız daha iyi olur, bu adamın sağı solu belli olmaz.

Hiiç korkmayın. Bir bilenden akıl alın, dua edin. Güçlü olun.
Sakın ama sakın tekrar dönmeyin.
Şu an o da yurtsuz yuvasız kaldı.
Ve sizi bu tehditlerle geri getireceğini zannediyor. Giderseniz çok daha fazlasını yapacak ama.

Engelleseniz daha mı iyi olur acaba yoksa daha çok yıpratacak gibi geliyor.
Aileniz bu süreçte yanınızda mı ? Bir de uzaklaştırma kararı alsanız daha iyi olur, bu adamın sağı solu belli olmaz.
Ailem de cok sinirli.herkes ac davayı görsün gününü diyor.cunku dedikleri tutarsız yani actıgım zaman nafaka da verirler tazminat da verirler koruma da cıkar.bu ozguven nedir anlamadim.en son bna kenarda dursun diye verdigi 400lira bi para vardı onu hemen gönder diye baskı yapıyor.evden calıp götürdüğün paramı ver diyor.artık cok sinirleniyorum cirkinlesmek istemiyordum zorluyor😒

Hiiç korkmayın. Bir bilenden akıl alın, dua edin. Güçlü olun.
Sakın ama sakın tekrar dönmeyin.
Şu an o da yurtsuz yuvasız kaldı.
Ve sizi bu tehditlerle geri getireceğini zannediyor. Giderseniz çok daha fazlasını yapacak ama.
Dönersem bu ofkesini benden cikarır degil mi bende öyle düşünüyorum korkuttu cunku

Dönersem bu ofkesini benden cikarır degil mi bende öyle düşünüyorum korkuttu cunku

Dönme fikri aklında bile olmasın.
Bir kere o evden çıktın mı her şeyi göze alarak çıktın. Tamam bitirebilme cesareti gösterdi isen lütfen devamını getir. Eğer aklını başına alabilecek biri olsa idi böyle davranmazdı zaten.

Dönme fikri aklında bile olmasın.
Bir kere o evden çıktın mı her şeyi göze alarak çıktın. Tamam bitirebilme cesareti gösterdi isen lütfen devamını getir. Eğer aklını başına alabilecek biri olsa idi böyle davranmazdı zaten.
Evet İyice kırdı döktü, özrü yok artık bu lafların

Back
X