Eşimle kavgamız

mentak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
226
151
18
29
Merhaba hanımlar

Bugün sabah kahvaltı yaparken eşim spora gitmek istediğini söyledi. tabi ki gidebilir ama beni en ufak yere göndermeyen onu dinlemeyip gittiğim de burnumdan getiren eve geldikten sonra kavga kıyamet çıkaran biri yani kendi istediği her yere gidebilir. Ama ben gidemem çıkacaksam onunla çıkarmışım ya da arkadaşlarımı eve davet edecekmişim.

Sabah söyledi bende sen gidersen bende hamile pilatesine gitmek istiyorum dedim 7 aylık hamileyim bu arada ya da senin spora ayırdığın para kadar bana da ver bende pilates olmasa bile bi hobi edineyim bişey yapayım dedim vay efendim demez olaydım.
Karıya kıza bakmaya mı gidiyormuş pavyona,bara mı gidiyormuş onu sıkmıcakmışım onun iyiliğini düşünmüyormuşum hem o spor parasını kendi bütçesinden verecekmiş sanki ben çalışıyorum da param var gibi konuşuyor bizim tek ortak malımız altınlarmış altınlara dokunup spora gitmiyormuş kendi cebinden verecekmiş ki ben altın konusunu dile getirmedim bile. Delirdi resmen hayırdır ya yok ben giderim bilmem ne bende dedim ki tabi ki gidebilirsin bana da aynı şekil karışmadıktan sonra inanın çok cebelleştim ama her çıktığım da bi kavga artık çıkmak ta istemiyorum bir yere içimden gelmiyor ama beni bu hale getirip kendi orda burda gezip sporunu yapıcak. Bende bir dur dedim kendime artık nereye kadar böyle içimden gelmese de zorlarım kendimi.

Acayip canım sıkıldı hanımlar artık bu adamın saçmalıklarından hamileliğim de gayet iyi ilerliyor bir risk yok çok şükür onun için doğuma kadar evde oturmak istemiyorum açıkçası sorun bu da değil söylediği laflar ben mi büyüttüm hamilelik psikolojisi ile acaba ?

Siz işinize aramı verdiniz yoksa zaten çalışmıyor muydunuz?
Bu insanın kıskançlık ve bencilliği bir günde olmamıştır. Hep böyledir.

Sevgiliyken de kısıtlamaları var mıydı? Ne demek ben yaparım sen yapamazsın dağ ayısı

Söylediği şeyler elbette sorun
Ama sizin bunca zamandır kısıtlanıyor oluşunuz ve buna sesinizi adam spora gidecem diyene kadar çıkarmamanız daha büyük sorun.
Daha öncesin de sesimi çıkardığımı gayet net belirtmiştim aslında

Hayır malesef büyütmemişsin. Resmen ben çalışıyorum benim param senin istemeye hakkın yok demiş. Hadi bu meseleyi çalışarak ona muhtaç kalmayarak halledebilirsin ama eşinin sen kadınsın evden benim iznim olmadan çıkamazsın hödüklüğüne yapacak bir şey yok. Keşke çocuk işini biraz daha ertelemiş olsaydın. Ben bu evliliğin sonunu hiç iyi göremedim.

Ben kavga da olsa onu dinlemeyip çıkıyorum boyun eğmiyorum ama sonrasın da bi ton huzursuzluk haklısınız ne diyeyim.

Ben kavga da olsa onu dinlemeyip çıkıyorum boyun eğmiyorum ama sonrasın da bi ton huzursuzluk haklısınız ne diyeyim.
Çıkarsın da huzur kalmaz. Adamın düşünce yapısı sorunlu. Hem de 2023 yılına yakışmayacak kadar sorunlu. Allah kolaylık versin ne diyeyim. Yine de sözünü dinlememeni tavsiye ediyorum. Hesap verme. Çocuk ele avuca gelince de çalışmaya başla. Belki çok kavgalar olacak ama o kavgaların olması gerekiyor bir şeylerin değişmesi için.

Daha öncesin de sesimi çıkardığımı gayet net belirtmiştim aslında
Sesini çıkarmak illa konuşarak olmaz
Bir atılımınız var mıydı? Tam tersi çocuk yapmışsınız,daha çok kısıtlanmak için yeterli her şey yapmak anlamına geliyor bu. Kavga etmek işe yaramaz,icraat lazım.

Bu suç bastırış nedense spora değil de gerçekten ‘karıya kıza’ gidiyor hissi uyandırdı.

Eee iki dışarı çıkınca sizde elalemin adamlarına bakmıyorsunuz o size karışıyor ama.

Ayrıca konu sahibi ses çıkarmak başka ciddi bir rest çekmek başka. Ailenizi arkanıza alın ciddi ciddi konuşun. Ne demek bana izin vermiyor kendi çıkıyor demek. Siz onun çok afedersiniz ama kölesi misinizde izin alıyorsunuz. Gerekirse boşan bu adam hayatı zindan eder size. Birde sevgiliyken illa belli etmiştir bu huyunu niye evlenip çocuk yaptınız ki.

beni en ufak yere göndermeyen
Göndermeyen? Kilit cümle bu aslında. Niye izin alıyorsunuz? İzin almak zorunda değilsin sadece haber verirsin o kadar. Baştan ipleri ona vermişsiniz. Sonradan kavga etseniz neye yarar.

ayrıca karıya kıza mı bakmaya gidiyomuyum diye bir tepki verdiyse ilk demekki haklılık payı var bakıyor. sizin de dışarda onun gibi olmanızdan korkuyor olabilir bu tepkisi aşırı.

Düzenleme: artı olarak geçmiş konuklarınıza baktım eşin sana hiç saygı duymuyor. Tatile ailesinin yazlık evine bile götürmeyen biri kuzum niye bu adamı çekiyorsun?

Sizin koca devlet hastanesinde doğum yapacaksın diye tutturan kocaymış. Nereden buluyorsunuz bu endemik türleri?

Mahsus altın konusu açıp ortalık bulandirmis kavgayı kendi yönlendirmiş..sizin bundan bahsetmesdiginizi çok iyi bilen tehlikeli sinsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…