Merhaba hanımlar
Bugün sabah kahvaltı yaparken eşim spora gitmek istediğini söyledi. tabi ki gidebilir ama beni en ufak yere göndermeyen onu dinlemeyip gittiğim de burnumdan getiren eve geldikten sonra kavga kıyamet çıkaran biri yani kendi istediği her yere gidebilir. Ama ben gidemem çıkacaksam onunla çıkarmışım ya da arkadaşlarımı eve davet edecekmişim.
Sabah söyledi bende sen gidersen bende hamile pilatesine gitmek istiyorum dedim 7 aylık hamileyim bu arada ya da senin spora ayırdığın para kadar bana da ver bende pilates olmasa bile bi hobi edineyim bişey yapayım dedim vay efendim demez olaydım.
Karıya kıza bakmaya mı gidiyormuş pavyona,bara mı gidiyormuş onu sıkmıcakmışım onun iyiliğini düşünmüyormuşum hem o spor parasını kendi bütçesinden verecekmiş sanki ben çalışıyorum da param var gibi konuşuyor bizim tek ortak malımız altınlarmış altınlara dokunup spora gitmiyormuş kendi cebinden verecekmiş ki ben altın konusunu dile getirmedim bile. Delirdi resmen hayırdır ya yok ben giderim bilmem ne bende dedim ki tabi ki gidebilirsin bana da aynı şekil karışmadıktan sonra inanın çok cebelleştim ama her çıktığım da bi kavga artık çıkmak ta istemiyorum bir yere içimden gelmiyor ama beni bu hale getirip kendi orda burda gezip sporunu yapıcak. Bende bir dur dedim kendime artık nereye kadar böyle içimden gelmese de zorlarım kendimi.
Acayip canım sıkıldı hanımlar artık bu adamın saçmalıklarından hamileliğim de gayet iyi ilerliyor bir risk yok çok şükür onun için doğuma kadar evde oturmak istemiyorum açıkçası sorun bu da değil söylediği laflar ben mi büyüttüm hamilelik psikolojisi ile acaba?
Daha öncesin de sesimi çıkardığımı gayet net belirtmiştim aslındaSöylediği şeyler elbette sorun
Ama sizin bunca zamandır kısıtlanıyor oluşunuz ve buna sesinizi adam spora gidecem diyene kadar çıkarmamanız daha büyük sorun.
Ben kavga da olsa onu dinlemeyip çıkıyorum boyun eğmiyorum ama sonrasın da bi ton huzursuzluk haklısınız ne diyeyim.Hayır malesef büyütmemişsin. Resmen ben çalışıyorum benim param senin istemeye hakkın yok demiş. Hadi bu meseleyi çalışarak ona muhtaç kalmayarak halledebilirsin ama eşinin sen kadınsın evden benim iznim olmadan çıkamazsın hödüklüğüne yapacak bir şey yok. Keşke çocuk işini biraz daha ertelemiş olsaydın. Ben bu evliliğin sonunu hiç iyi göremedim.
Çıkarsın da huzur kalmaz. Adamın düşünce yapısı sorunlu. Hem de 2023 yılına yakışmayacak kadar sorunlu. Allah kolaylık versin ne diyeyim. Yine de sözünü dinlememeni tavsiye ediyorum. Hesap verme. Çocuk ele avuca gelince de çalışmaya başla. Belki çok kavgalar olacak ama o kavgaların olması gerekiyor bir şeylerin değişmesi için.Ben kavga da olsa onu dinlemeyip çıkıyorum boyun eğmiyorum ama sonrasın da bi ton huzursuzluk haklısınız ne diyeyim.
Sesini çıkarmak illa konuşarak olmazDaha öncesin de sesimi çıkardığımı gayet net belirtmiştim aslında
Bu suç bastırış nedense spora değil de gerçekten ‘karıya kıza’ gidiyor hissi uyandırdı.Merhaba hanımlar
Bugün sabah kahvaltı yaparken eşim spora gitmek istediğini söyledi. tabi ki gidebilir ama beni en ufak yere göndermeyen onu dinlemeyip gittiğim de burnumdan getiren eve geldikten sonra kavga kıyamet çıkaran biri yani kendi istediği her yere gidebilir. Ama ben gidemem çıkacaksam onunla çıkarmışım ya da arkadaşlarımı eve davet edecekmişim.
Sabah söyledi bende sen gidersen bende hamile pilatesine gitmek istiyorum dedim 7 aylık hamileyim bu arada ya da senin spora ayırdığın para kadar bana da ver bende pilates olmasa bile bi hobi edineyim bişey yapayım dedim vay efendim demez olaydım.
Karıya kıza bakmaya mı gidiyormuş pavyona,bara mı gidiyormuş onu sıkmıcakmışım onun iyiliğini düşünmüyormuşum hem o spor parasını kendi bütçesinden verecekmiş sanki ben çalışıyorum da param var gibi konuşuyor bizim tek ortak malımız altınlarmış altınlara dokunup spora gitmiyormuş kendi cebinden verecekmiş ki ben altın konusunu dile getirmedim bile. Delirdi resmen hayırdır ya yok ben giderim bilmem ne bende dedim ki tabi ki gidebilirsin bana da aynı şekil karışmadıktan sonra inanın çok cebelleştim ama her çıktığım da bi kavga artık çıkmak ta istemiyorum bir yere içimden gelmiyor ama beni bu hale getirip kendi orda burda gezip sporunu yapıcak. Bende bir dur dedim kendime artık nereye kadar böyle içimden gelmese de zorlarım kendimi.
Acayip canım sıkıldı hanımlar artık bu adamın saçmalıklarından hamileliğim de gayet iyi ilerliyor bir risk yok çok şükür onun için doğuma kadar evde oturmak istemiyorum açıkçası sorun bu da değil söylediği laflar ben mi büyüttüm hamilelik psikolojisi ile acaba?
Eee iki dışarı çıkınca sizde elalemin adamlarına bakmıyorsunuz o size karışıyor ama.Karıya kıza bakmaya mı gidiyormuş pavyona,bara mı gidiyormuş onu sıkmıcakmışım onun iyiliğini düşünmüyormuşum hem o spor parasını kendi bütçesinden verecekmiş sanki ben çalışıyorum da param var gibi konuşuyor bizim tek ortak malımız altınlarmış altınlara dokunup spora gitmiyormuş kendi cebinden verecekmiş ki ben altın konusunu dile getirmedim bile.
Göndermeyen? Kilit cümle bu aslında. Niye izin alıyorsunuz? İzin almak zorunda değilsin sadece haber verirsin o kadar. Baştan ipleri ona vermişsiniz. Sonradan kavga etseniz neye yarar.beni en ufak yere göndermeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?