kayınvalidemle aram iyi sadece çocuk yüzünden bozuğuz demişsin. bence sadece, kayınvalidenin torununu çok sevmesinden dolayı duymuşsun o hoş olmayan lafları..
madem aramız iyiydi diyosun bi hediye alıp, eşine de hadi yarın anneme gidelim sürpriz olsun diyerek iyi niyetini ve arayı bozmak istemediğini hissettirmen yeterli olacak gibi geldi bana.. eşin annesinden yana şikayetçi olmadığı için senin şikayetçi olman onu korkutmuşa benziyor. ve sana pirim verirse şikayetlerinin ardı arkası kesilmez diye çekindiğinden öyle yapıyor da olabilir.
bunların hepsi tahmin ve öneri sadece, elbette aileni sen daha iyi tanırsın inşAllah hakkında hayırlısı olur :)
bu tip laflarından öyle doldum ki ben de bir laf söylerim daha kötü oluruz diye korkmuyor değilim açıkçası.eşimde sinirli bir insan şimdi o ben en ufak bir ima yapar mıyım diye bekler de bir şeyi yanlış anlayıp annesinin yanında üstüme gelirse işler iyice sarpa sarargitmeye de çekiniyorum yani ama bugünkü gitmeyişim kesinlikle ondan değildi.hatta yarın gideriz dedim.bakalım yarın gidersek neler olacak?
sizce yarın nasıl davranayım kızlar?
Ya canım kötü ol boşver. Eşinin tutumu yanlış, benim eşim de öyle malesef.
Ben de ailesi hakkında birşey dersem kötü ben oluyorum onlar mükemmeller çünkü.
Öncelikle kayınvaliden seni sözleriyle kırıyor mu sen de karşılık ver, anne sen bu sene çöktün iyi misin bir hastalığın falan mı var de,
doğum kilolarımın hepsini verdim çok şükür de, sütüm yeterliymiş doktor bebeğin güzel kilo aldığını söyledi de,
yani onun laflarına karşılık olarak değil ama o sana birşey demeden sen anlat bunları.
Eş konusuna gelince ben de çözüm bulamadım ama fırsat buldukça onun ailesini iğneliyorum.
merhaba arkadaşlar ben büyük bir hata yaptım.
şimdi ben 3.5 yıllık evliyim 6 ay önce bir çocuğum oldu.o zamana kadar kayınvalidemle çok iyi anlaşır kendisini çok severdim.ama doğumdasn sonra kadın bana sürekli laf sokmaya başladı.işte sütün yetmiyor,çocuk çok zayıf,yok göbeğin kaldı (sezeryandan 2 gün sonra dedi bunu) şimdi zayıfladım 10 kilo verdim yüzünden vermişin diyo he ben 10 kiloyu yüzden verdim.yani sürekli moral bozmak istiyor.bayramda yanına giiyoruz bir şeker bile ikram etmeden hemen postalamaya bakıyor.
ama yine de hata bendeki bu olayları annesine kırıldığımı eşime anlattım.anlatmaz olaydım.şimdi annesi hususunda ağzımı açamıyorum ne iyi ne kötü tek bir laf ettirmiyor.iyi bir şey desem kötüye çekiyor yine.bugün çok başım ağrıyordu,anneme gidelim dedi "ben de hastayım biliyorsun,o kadar yolu yürüyemem"dedim.ne zaman anneme gidecek olsak hastasın diyor ki hiç öyle bir şey olmadı daha önce.
şimdi zamanı geri almak ve eşime bunu hiç yansıtmamış olmayı dilerdim.biraz sineye çekseydim keşke.ne bileyim eşim beni anlar sandım bir "takma" dese yeterdi ama hep "sen arıyorsun,anneme kafayı taktın.annem çok iyi kadın falan" diyor.
şimdi bu saatten sonra ben ne yapabilirim?
hem kayınvalidemle tekrar iyi olmak hem de eşime bu durumları unutturmak istiyorum ama nasıl?
merhaba arkadaşlar ben büyük bir hata yaptım.
şimdi ben 3.5 yıllık evliyim 6 ay önce bir çocuğum oldu.o zamana kadar kayınvalidemle çok iyi anlaşır kendisini çok severdim.ama doğumdasn sonra kadın bana sürekli laf sokmaya başladı.işte sütün yetmiyor,çocuk çok zayıf,yok göbeğin kaldı (sezeryandan 2 gün sonra dedi bunu) şimdi zayıfladım 10 kilo verdim yüzünden vermişin diyo he ben 10 kiloyu yüzden verdim.yani sürekli moral bozmak istiyor.bayramda yanına giiyoruz bir şeker bile ikram etmeden hemen postalamaya bakıyor.
ama yine de hata bendeki bu olayları annesine kırıldığımı eşime anlattım.anlatmaz olaydım.şimdi annesi hususunda ağzımı açamıyorum ne iyi ne kötü tek bir laf ettirmiyor.iyi bir şey desem kötüye çekiyor yine.bugün çok başım ağrıyordu,anneme gidelim dedi "ben de hastayım biliyorsun,o kadar yolu yürüyemem"dedim.ne zaman anneme gidecek olsak hastasın diyor ki hiç öyle bir şey olmadı daha önce.
şimdi zamanı geri almak ve eşime bunu hiç yansıtmamış olmayı dilerdim.biraz sineye çekseydim keşke.ne bileyim eşim beni anlar sandım bir "takma" dese yeterdi ama hep "sen arıyorsun,anneme kafayı taktın.annem çok iyi kadın falan" diyor.
şimdi bu saatten sonra ben ne yapabilirim?
hem kayınvalidemle tekrar iyi olmak hem de eşime bu durumları unutturmak istiyorum ama nasıl?
canım erkekler için anneleri herşeye bedel.
hataları mı var iyi de kötü de olsa onlar anneleri ve asla laf söyletmezler.
kaynanamla aramı nasıl düzelteceğim demişsin.
bişey yaşamamışsınız ki!
bizim kaynana kilo alırsın göbek çıktı der,kilo verirsin ağzın burnun birbirine yapışmış der.
eşine asla ve asla ailesini kötüleme,kötü de olsa.
eşinin görmesini sağla sana laf sokuşturulmaları felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?